ból po rozstaniu.. ;( nie wiem co robic. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » ból po rozstaniu.. ;( nie wiem co robic.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: ból po rozstaniu.. ;( nie wiem co robic.

Cześć, mam nadzieje,że chociaż jedna z Was to przeczyta i mi pomoże..

byłam z chłopakiem 3 lata.. 2,5 mieszkaliśmy ze sobą . Pierwsze 1,5 roku było cudowne potem trochę się psuło.. a rostanie zaczęło się od sylwestra. Byliśmy u jego kolegi.. cały wieczór praktycznie bawił się z kolegami ale najgorsze stało się później .. była tam taka dziewczyna my z warszawy ona z poznania. W pewnym momencie gdy siedziałam przy stole usiadła obok i powiedziała głośno do koleżanki tak żebym słyszała " Zawinęłam X do pokoju" X to imime mojego chłopaka. Gdy to usłyszałam zamrałam poszłam do niego wzięłam go do pokoju i napadłam na niego co to ma być czemu ona mówi , że zamknęli sie razem w pokoju?! wtedy powiedział mi, że tylko rozmaiwali ale ,że ma dość awantur i to koniec.. reszte sylwestra przepłakałam co prawda on mnie przytulał i pocieszał ale cały czas mówił, że to koniec. Wroócilismy z sylwestra ..mieszkał ze mną jeszcze do połowy stycznia .. zachowywaliśmy się niby jak para,.. obiady z moją mamą, oglądanie filmów i inne rzeczy i jakoś nie dochodziło do mnie,że przecież już nie jesteśmy ze sobą.. w końcu powiedziałam mu albo jesteśmy razem i albo jak mówisz że to koniec to przyjmij konsekwenscje dcyzji i wyprowadz się.. następnego dnia wyprowadził się.. myślałam,że zostanie.. tego samego dnia którego wyprowadzał się nad ranem leżał ze mną w łóżku pryztulał mnie , głaskał włosy.. a po połódniu już go nie było.. płakałam jak nienormalna schudałm 5 kg.. w tydzien. widziałam się z nim dwa razt tylko dlatego ,że zarczyana prosiłam o spotkanie ..dwie godziny przegadane w samochodzie.. po tygndu powiedział mi , że już za mną nie tęskni i nie myśli.. jak to możliwe po 3 latach po tygnidu tak zapomnieć. ?!. Woczraj 3 tygodnie po rozstaniu.. zoabczyłam , że przyjął ta dziewcyzne na fb do znajoych zdenerwowana zadzowniłam do niego bo nie wytrzymałam.. najpierw mówil ,że nie ma z nią kontaktu, że tylko tak przyjął.. a to było takie upokarzające każdy wie.. ze zamkną się z nią w sylwestra.. a potem się przynzał ,że po pierwszym weekendzie po rozstaniu sam do niej napisał i mają kontakt.. Nie wiem co mam zrobić.. na początku pytał się mnie jak się czuje czy radze sobie.. a teraz minęły raptem 3 tyg a on mi mówi, że ma z nią kontakt i dobrze mu się z nią rozmawia... jak to możliwe?! Nie wiem co mam zrobić..

Dziewczyny wiem, że dużo tekstu ale proszę o jakaś odpowiedz .. na prawdę nie wiem co mam myśleć !!! sad(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ból po rozstaniu.. ;( nie wiem co robic.

"jak to możliwe po 3 latach po tygnidu tak zapomnieć"

To proste: inna kobieta.
Aha, i kłamie mówiąc że tylko rozmawiają. Zobaczysz, za jakiś czas się dowiesz że od dawna są parą.
Nie wierz teraz w żadne jego słowo, każde będzie kłamstwem.

3

Mężczyźni najczęściej odchodzą, gdy mają już inny obiekt westchnień. Smutne, ale prawdziwe. No bo po co odchodzić, jak się nie ma do kogo? Chyba, że rzeczywiście mężczyzna jest dojrzały i nie patrzy egoistycznie, ale Twój eks do takich raczej nie należy.

Wiesz co możesz zrobić? Zająć się sobą, wykasować jego wszystkie numery, usunąć ze znajomych z fb, a najlepiej go zablokować, nie interesować się co robi i z kim robi.

Od rozstania minęły dopiero 3 tygodnie. Sporo czasu upłynie, zanim zaczniesz żyć w miarę normalnie.

4

Dac sobie spokój i nie wydzwaniac do niego ,nie pisac i nie nakrecac sie wspomnieniami ,pamiatkami czy zdjeciami.Wszystko pochowac np do pudełka i schowac głeboko.Zajac sie soba,zaczac wychodzic z kolezankami ,znajomymi do kina,kawiarni i imprezy.Zaczac zyc swoim zyciem.

5

Kobiety też odchodzą, gdy mają inny obiekt westchnień. Ludzie tak mają. Bardzo rzadko decyzja o odejściu nie jest spowodowana obecnością kogoś innego. I nie ma tu żadnego znaczenia, czy to kobieta, czy mężczyzna. Niestety tak jest... Całe lata okazują się nagle nieistotne, nieważne. Moja eks odeszła do faceta, którego znała od miesięca. Byliśmy ze sobą 3 lata. Mijają dwa miesiące od odejścia a ona nadal utrzymuje przede mną, że nikogo nie ma. Wiem, że zna go już jej rodzina, znajomi, a ona cały czas kłamie. Po co? Wytłumaczcie mi to, bo nie wiem

6

martinello napisał/a:

Moja eks odeszła do faceta, którego znała od miesięca. Byliśmy ze sobą 3 lata. Mijają dwa miesiące od odejścia a ona nadal utrzymuje przede mną, że nikogo nie ma. Wiem, że zna go już jej rodzina, znajomi, a ona cały czas kłamie. Po co? Wytłumaczcie mi to, bo nie wiem

Trudno stwierdzi dla czego,nie wiadomo co mysli.
Ja uwazam,ze czuje sie winna i ma wyrzuty sumienia.Udajac przed Toba, próbuje oszukiwac sama siebie ,ze jest inaczej.
To moja dewagacja,prawdziwa odpowiedz,mozesz uzyskac tylko od niej.

7 Ostatnio edytowany przez bags (2013-02-11 19:36:19)

martinello napisał/a:

Kobiety też odchodzą, gdy mają inny obiekt westchnień. Ludzie tak mają. Bardzo rzadko decyzja o odejściu nie jest spowodowana obecnością kogoś innego. I nie ma tu żadnego znaczenia, czy to kobieta, czy mężczyzna. Niestety tak jest... Całe lata okazują się nagle nieistotne, nieważne. Moja eks odeszła do faceta, którego znała od miesięca. Byliśmy ze sobą 3 lata. Mijają dwa miesiące od odejścia a ona nadal utrzymuje przede mną, że nikogo nie ma. Wiem, że zna go już jej rodzina, znajomi, a ona cały czas kłamie. Po co? Wytłumaczcie mi to, bo nie wiem

Martinello...
co do stazu - poza tym, ze jestem "jeszcze" mezem - to mozemy sobie reke podac. Natomiast co do reszty takowych, nierozwiklanych zagadek, to jedynie mozna przypisac temu tak na zdrowy chlopski rozum chec dowartosciowania sie (o zgrozo, bo znaczenie tego slowa w tym wypadku dla Nas jest odwrotne) i niedojrzalosc emocjonalna - moze i tez psychiczna vel stagnacja. Chce "zablysnac" w swoim otoczeniu, natomiast otoczenie dostaje torsji na sama mysl, ze ten osobnik jest x czasu z kims w zwiazku.
Dlaczego klamie? Hmm... najwidoczniej woli ten fakt "posiadania nowego modelu" ukryc przed Toba i gdy emocje zauroczenia opadna, wrocic jakby nigdy nic...
Ona nie wie, ze Ty wiesz o tym i pytanie co dalej... smile
Ale na to, to juz sam sobie odpowiedz.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » ból po rozstaniu.. ;( nie wiem co robic.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024