Studia w rodzinnym miescie czy w innym? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Studia w rodzinnym miescie czy w innym?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Studia w rodzinnym miescie czy w innym?

Planuję a raczej marzę o kolejnych studiach II stopnia.Jednakze pojawiają sie u mnie wielkie wątpliwosci dotyczące tego,w ktorym miescie je zrobic.W miescie rodzinnym-niby tanszy jest semestr,blisko,jakbym oblala czy cos trzeba by bylo dowiezc,to mam jak rzut beretem.Ale ciekawsze dla mnie studia są w innym wojewodztwie,w innym miescie.Tyle,ze nieco drozsze plus trzeba liczyc dojazdy.Poziom na studiach we Wroclawiu znacznie wyzszy ale tez mam obawy,jak nie podołam z materialem,jak pooblewam egzaminy,jak zawale obecną pracę,dzieki ktorej bede mogla zaplacic za studia.Doradzcie,ktore miasto wybrac(Krakow czy Wroclaw)?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Studia w rodzinnym miescie czy w innym?

No nie mów, że w Krakowie nie znajdziesz takich samych studiów - przecież to kopalnia uczelni wyższych... wink

3

Odp: Studia w rodzinnym miescie czy w innym?

Jeśli nie masz innych ważnych powodów by uciekać do Wrocławia to na Twoim miejscu choć by ze względów finansowych pozostałabym w Krakowie, a o ile się orientuje to i poziom uczelni w Krakowie do najniższych nie należy.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Studia w rodzinnym miescie czy w innym?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024