Pierwsza Milosc od pierwszego wejrzenia... Co wy na to? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pierwsza Milosc od pierwszego wejrzenia... Co wy na to?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Pierwsza Milosc od pierwszego wejrzenia... Co wy na to?

Chcialabym sie Was zapytac, czy wierzycie w milosc od pierwszego wejrzenia? Pierwsza milosc? ?Taka ktora nie rdzewieje?
Bo jak z kims rozmawiam na ten temat to sie smieja.
Ja akurat jestem w zwiazku ze swoja pierwsza miloscia i zakochalam sie od razu... prawie 10 lat temu...
Akurat w miedzy czasie wyszlam za maz za innego, moj Lolus byl wtedy w separacji. Jak on sie rozwiodl to ja wyjechalam za granice, potem ja sie rozwiodlam, wrocilam i od nowa... milosc na wolnosci.... Do dzis... I mam nadzieje ze do konca swiata...
Aha... Czy macie tez wrazenie ze kochacie kogos z dnia na dzien coraz bardziej? BO JA TAK... smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwsza Milosc od pierwszego wejrzenia... Co wy na to?
ZdecydowanaAlicja napisał/a:

Chcialabym sie Was zapytac, czy wierzycie w milosc od pierwszego wejrzenia? Pierwsza milosc? ?Taka ktora nie rdzewieje?

Nie smile

Ja akurat jestem w zwiazku ze swoja pierwsza miloscia i zakochalam sie od razu... prawie 10 lat temu...
Akurat w miedzy czasie wyszlam za maz za innego, moj Lolus byl wtedy w separacji. Jak on sie rozwiodl to ja wyjechalam za granice, potem ja sie rozwiodlam, wrocilam i od nowa... milosc na wolnosci.... Do dzis... I mam nadzieje ze do konca swiata...
Aha... Czy macie tez wrazenie ze kochacie kogos z dnia na dzien coraz bardziej? BO JA TAK... smile

Mam tak w stosunku do meza. Ale nie byl on miloscia od pierwszego wejrzenia. Jesli juz to od jakiegos 15683 big_smile

3 Ostatnio edytowany przez Lexpar (2013-02-07 16:06:36)

To ja powiem TAK smile.
Zobaczyłem i zakochałem się. Widziałem ją tylko 2 dni. Tylko raz udało mi się z nią porozmawiać. Następnie wyjechała do domu ( były wakacje) i nie dała mi adresu. Mieszkamy w jednym mieście, więc po moim powrocie z wakacji odnalazłem ją smile a nie było to łatwe, bo to bardzo duże miasto. Spotykaliśmy się 7 lat.:). Teraz w tym roku mija nam 36 rocznica jak jesteśmy po ślubie, czyli razem 43 lata. Ona moja pierwsza i ja jej pierwszy wink.
Ja ją kocham, a czy ona mnie to trzeba byłoby ją o to zapytać smile.

4

Bo jak z kims rozmawiam na ten temat to sie smieja.
smile

Tak wierze bo przezylam cos takiego..
Zobaczylam mego ex i sie zakochalam w 5 minut na zaboj.
Bylismy razem 11 lat...

CIESZE SIE ZE NIE JESTEM ODOSOBNIONA... smile

POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZAKOCHANYCH NA ZABOJ!!!!

6

Autorko, źle postawione pytanie. Nie ma co mylić miłości z zakochaniem. Zakochanie od pierwszego wejrzenia jak najbardziej, to dość zwyczajny mechanizm zmierzający po biologicznemu do prokreacji, a miłość jak się utarło jest dużo bardziej złożoną formą emocji ujawniającą się po jakimś okresie wspólnego przebywania razem wink

7 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-02-07 21:37:29)

Cczy wierzycie w milosc od pierwszego wejrzenia?

Tak big_smile big_smile big_smile

Czy macie tez wrazenie ze kochacie kogos z dnia na dzien coraz bardziej?

Nie sad. Dojrzalej smile.

YOGI bear napisał/a:

Cczy wierzycie w milosc od pierwszego wejrzenia?

Tak big_smile big_smile big_smile

Czy macie tez wrazenie ze kochacie kogos z dnia na dzien coraz bardziej?

Nie sad. Dojrzalej smile.

A JA MAM WRAZENIE ZE KOCHAM GO CORAZ BRADZIEJ.... ,MOCNIEJ,  ITP, MOZE I DOJRZALEJ

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pierwsza Milosc od pierwszego wejrzenia... Co wy na to?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024