Dziwny ucisk pod żebrami ??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Dziwny ucisk pod żebrami ???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Dziwny ucisk pod żebrami ???

Od razów mówię nie wiedziałam gdzie i do jakiego typu tematu należy moje pytanie więc jeśli trzeba to proszę Admina o przeniesienie a nie usuwanie smile.

Mianowicie, moja dziewczyna skarży się cały czas na ból centralnie pod żebrami jak jest mostek to na samym środku ją cały czas boli tak że nie da się tam nawet lekko dotknąć ;o, ona myśli że może być w ciąży ale ja temu zaprzeczam bo nie spaliśmy już długo ze sobą by były kłótnie itp... Jeszcze bardzo ważna rzecz, dziewczyna nie może nić jeść jest głodna cały czas ale po prostu nie może nic zjeść dosłownie nic... I cały czas podczas tych bóli chce się jej wymiotować, a kiedy ból ustaje wszystko wraca do normy.Wie ktoś co to może być ? PS: dziewczyna ma normalny okres równy (te same dni od ponad pół roku).Jeszcze jedna ważna rzecz, ostatnio dwa tygodnie były dla nas bardzo ale to bardzo stresujące ja też nic nie jadłem praktycznie(spadłem 8kg ;0000), czy to może być przez stres ? Teraz jest dobrze bo ja jem normalne ale dziewczyna nie może się nawet niczego napić bo jej nie ,,puszcza"...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwny ucisk pod żebrami ???

Max, tego typu ból pojawia się m.in. w przypadku dolegliwości, ze strony żołądka/dwunastnicy/przełyku, co zdają się potwierdzać problemy z jedzeniem. Ponieważ, zgodnie z opisem, objawy są silne i nie ustępują, a możliwości jest dużo, sugeruję jak najszybszą wizytę u lekarza.

3

na pewno to nie ciąża
mieliście problemy,więc był stres,nerwy itd
miałam tak jakieś 5 lat temu,bolało tak że w pewnym momencie chciałam jechać na pogotowie bo myślałam że mam zawał,schudłam 6 kg w ciągu nie całego miesiąca i nic nie mogłam jeść
moja rada taka ,niech idzie do lekarza,ja byłam nic nie wykazało,po jakimś czasie samo przeszło

4

też  bym zalecała jak najszybsze pójście do lekarza, ciąża to na pewno nie jestproblemy twojej dziewczyny są albo na tle nerwowym albo zwizane z układem pokarmowym niech nie zwleka

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Dziwny ucisk pod żebrami ???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024