krwawie 14 dzien, wczesniejszy okres..pomocy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » krwawie 14 dzien, wczesniejszy okres..pomocy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: krwawie 14 dzien, wczesniejszy okres..pomocy

Witam, postanowilam napisac tutaj , ponieważ do wizyty u ginekologa zostalo mi jeszcze kilka dni. Prawidłowo okres powinnam była dostac 31.12/01.01   miesiaczkuję co 24-25 dni. Jednak juz 24.12 w wigilie zaczełam krwawic, nie obficie. krwawienie to trwa do dzis.... raz jest intensywniejsze , raz słabsze, czasami nawet przez 12 godzin nie pojawia sie krew wogole... Umowiłam sie w koncu na wizyte i czekam, ale dzisiaj zaczęłam sie już denerwowac...dodam , że test ciążowy robiłam,jedna kreska. Poza tym od jakiegos miesiąca ''w razie potrzeby'' biore hydroxizinum, lek uspokajający ponieważ mam nerwice. Bardzo prosze jezeli ktoraś z was miała taki problem ... napiszcie.Bardzo sie denerwuje... pozdrawiam .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: krwawie 14 dzien, wczesniejszy okres..pomocy

Postaraj się uspokoić, bo stres na pewno nie pomoże w tej sytuacji. Sama nie miałam takich dolegliwości, ale moja rodzicielka borykała sie z takimi anomaliami kilkanaście lat ( oczywiście wizyta u ginekologa była ostatecznością - a mieszka za granicą i nie miałam niestety na to wpływu) okazało się, że jest to wynikiem problemów z tarczycą. Miałaś robione badania w kierunku TSH??

3

nie, nigdy nie miałam , mialam dwa lata temu zaawansowana anemie, wtedy krwawienia byly słabe ale regularne..

4

te krwawienia moga być spowodowane problemami z tarczycą. Z ciekawości zapytam kto zdiagnozował u ciebie nerwicę? w sensie jakiej spec. lekarz?

5

najpierw lekarz ''domowy''  poźniej bywałam u neurologa, u psychologa, ... zaczeło sie to gdy mialam naście lat..jest dobrze jakis czas, poźniej znowu i znowu to samo. Obecnie biorę tylko hydroxizinum.

6

dzięki za odp. Co do krwawień to pewnie gospodarka hormonalna coś ci sie poprzestawiała. Niemniej jednak w takich przypadkach jak najszybciej należy udać sie do lekarza! nie stresuj się, bo to pogorszy tylko sprawę i niewiele dobrego wniesie do sytuacji. Daj znać koniecznie po wizycie u gina.

7

witam!byłam u  ginekologa, wykrył ''coś'' na jajniku o srednicy 25 mm.... przepisał tabletki regulujące krwawienie i mimo, ze robiłam test ''z moczu'' kazał mi zrobic test ciązowy zkrwi dzis odbieram wyniki...byc może jest to ciąża pozamaciczna. pozdrawiam..

8

dzięki za info zwrotne. Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Gdybyś potrzebowała pogadać to pisz.

9

witam ponownie, więc tak.. w ciąży nie jestem... odebrałam wczoraj wyniki. Teraz pozostaje mibrac te tabletki ktore mi przepisal i czekac na ''prawidłoy '' okres...

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » krwawie 14 dzien, wczesniejszy okres..pomocy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024