Bielizna - ciekawa niedroga kolekcja KEY - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Bielizna - ciekawa niedroga kolekcja KEY

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Bielizna - ciekawa niedroga kolekcja KEY

Key to jedna z moich ulubionych firm produkujących bieliznę, bo ma nie tylko ciekawe fasony ale przede wszystkim jest niedroga:)
Zobaczcie najnowszą kolekcję Keya

http://www.key.com.pl/

Uważam,że te komplety są rewelacyjne!!!Szczególnie podoba mi się komlpet czarny z białymi jakby falbankami-fiszbinami i zielony:koszulka plus figi:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bielizna - ciekawa niedroga kolekcja KEY

Mnie sie też podoba, tym bardziej,że niedawno na urodziny dostałam od koleżanki właśnie komplet Keya, ten czarny zestaw z różowymi elementami!Bardzo dobrze się nosi i jest bardzo ładny:)

3

Co z tego ze ladne skoro tworzone tylko dla czesci kobiet i to tej mniejszej (doslownie mniejszej). A co z kobietami kotre maja obwod pod biustem 75 a w biuscie ponad 100? To jest bezsensu, ze wiekszosc chce miec wieksze piersi a jak ktos juz ma to nic z tego nie ma bo i tak nie ma co na to zalozyc oprocz namiotow z bazaru za 30 zl;/ Trzeba miec wielkie szczescie albo spoooooro kasy zeby kupic na takie rozmiary cos co mozna pokazac przed swoim mezczyzna i czyc sie samemu w tym seksownie.. Bzdura.

4

No niestety, takie panie najczęściej muszą kupowac na targowiskach,ile razy widziałam jak mierzyły staniki zakłądając je na targu n aubranie, to takie mierzenie mniej więcej byle pasowało, o ile pasuje choc trochę to kobiety biorą, i najwyżej przerabiaja potem na włąsną rękę, co oczywiście nie zmienia faktu,że ta kolekckja jest ładna:) Może znacie jakiś producentów ładnej kobiecej bielizny dla kobiet o trochę większym rozmiarze biustu i tez sylwetki???

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Bielizna - ciekawa niedroga kolekcja KEY

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024