witam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: witam

hej jestem tu nowa i wydaje mi sie ze jest to bardzo dobre miejsce... szukalam takiego miejsca jak to...''świat kobiet'' bardzo mi sie tu podoba i i zamierzam tu zostac bo wiem ze w kazdej sytuacji mi ktos zawsze doradzi i powie jak powinnam postapic... mam nadzieje ze nie loguja tu sie zadne panny pewne siebie które ponizaja inne dziewczyny kiedy tamte maja jakis probem... wydaje mi sie ze jest to kulturlne miejsce...  i bardzo dobre... pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: witam

i słusznie uważasz Ana wink tutaj nie ma jakiejś nienawiści czy złośliwości-nasze czujne moderatorki kontrolują sytuację, a nawet pozostałe forumowiczki mają wpływ na takowe sytuacje wink nie bój się pytać i pisać o tym co Cię nurtuje-zawsze znajdzie się ktoś kto wyciągnie pomocną dłoń wink witaj na forum!

3

Witaj Ana608.Trafiłaś w dobre miejsce.To forum jest pełne wspaniałych osób i rad.Zawsze znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie.
Miłego dnia i szybkiego zadomowienia się wśród nas.

4

Witaj na forum smile

5

Witamy  serdecznie smile

6

Witam!!

7

Witaj w naszym gronie smile