co najsłodszego powiedział wma wasz facet? :)) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » co najsłodszego powiedział wma wasz facet? :))

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 67 ]

Temat: co najsłodszego powiedział wma wasz facet? :))

hej kobietki smile
poszperałam troche na forum i ogółem znalazłam wątki typu ,,co najgorszego zrobił/powiedział wam wasz facet?"
może nie stawiajmy ich wszystkich w aż tak beznadziejnym świetle <choć niektórzy tylko na to zasługują>:P

a więc jak w temacie , co zrobił/powiedział <lub w jakiś inny magiczny sposób zakomunikował> wam wasz facet co sprawiło że serducho wam zabiło szybciej?

może zacznę. To banalne i głupie, ale to taka chwila która zapamiętam do końca życia.
Mój facet <jak pewnie i większość> nie specjalnie mówi o swoich uczuciach. Po około miesiącu spotykania zalał nas deszcz na spacerze i poszliśmy do niego. Ubrał mnie w swoje ubrania i patrzeliśmy na film. Nie chcąc przeszkadzać w jego oglądaniu, powiedziałam mu cicho i dość niewyraźnie do ucha że jest kochany. Niestety <lub stety ?:)> on zrozumiał to jako ,,kocham cię" rozpromienił się caly jakby się popłakać miał w ogóle uszczęśliwiony mówi ,,ja ciebie też kocham" ja z początku lekki zgas no bo o co mu chodzi ? Ja: powiedziałam że jesteś kochany.
On buraka na 100%, we mnie wszystko tańczyło i śpiewało <hihi big_smile> i 2 tygodnie później wchodząc mu w słowo totalnie z innej beczki wypaliłam że też go kocham big_smile

jestem ciekawa waszych historii :*

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co najsłodszego powiedział wma wasz facet? :))

mam krzywy kręgosłup, pocięty operacjami i nierówny, a on , mój były , powiedział że mam najpiękniejsze plecy na świecie.

3

Nie wiem, czy to, co mi przyszło do głowy można opatrzyć etykietą "najsłodsze" (raczej nie), natomiast była to jedna z najbardziej rajcujących rzeczy, jakie usłyszałam na mój temat.
Teraz już mój eks, powiedział mi kiedyś, że kiedy był ze swoją poprzednią dziewczyną, nie wyobrażał sobie, że można być w ogóle jeszcze bardziej podnieconym. Kiedy poznał mnie, przekonał się, iż jest to możliwe i że wystarczy, że dosłownie siedzi obok mnie - i już nie może wytrzymać.
Powiedział prawdę, bo na początku znajomości było to cholernie widać, co było zresztą dość zabawne dla mnie tongue Potem już nie musiał się powstrzymywać wink

4

A ja powiem wam ze moj mowi dosc czesto o uczucuach,nie tylko wyraza mi ja przez np smsa ale otwarcie potrafi powiedziec w twarz. Natomiast to co zapamietam do konca.zycia to chyba to"jestes calym moim,zyciem,kocham cie najbardziej na swiecie":-)

5

"Zrobię wszystko, żebyś była ze mną szczęśliwa"

6

Jesteś moim szczęściem, żyję dla Ciebie.

7

'Zrobiłbym dla Ciebie wszystko nawet oddał za Ciebie życie'.

To mi najbardziej zapadło w pamięć chociaż jakoś nie specjalnie wierzę w to co powiedział. Nie będę tu cytować, ale też bardzo lubię jak mi opowiada o naszej przyszłości. Robi to tak z przejęciem, z ekscytacją. Mogłabym słuchać jego planów na przyszłość godzinami. smile

8

"Moj Kartofelku, jestes najcudowniejszym stworzeniem na swiecie!"

9

Mam małego fioła na punkcie swojej figury. Sama jestem szczupła ale moja mama ma dużą nadwagę i zawsze się obawiałam że mogę też tak utyć. Pewnego razu wracając z imprezy nad ranem mój luby zaproponował mi kebaba... Ja na to że nie bo o tej porze to nie bardzo że się odkłada itp. Byłam wstawiona więc się poryczałam przy okazji jak kretynka. A on mnie przytulił i powiedział; "Skarbie... Kocham każdy centymetr twojego ciała.... I choć byś ważyła 150 kg też bym cię kochał... Może bym tego nie przeżył i się zabił ale z miłością" Mamy podobne poczucie humoru więc rozbawił mnie tym strasznie. To już taka anegdotka wręcz smile

A na samym początku bycia razem po jakiś dwóch tygodniach kiedy zostałam u niego na noc po imprezie (nic się wtedy nie wydarzyło) Powiedział " Kiedyś myślałem że jestem zakochany - to było nic w porównaniu z tym co czuję teraz. Aż się boję że to nierealne i za chwilę znikniesz" W życiu mężczyzna nie wyznał mi czegoś takiego

10

Fajny wątek smile Tak dla równowagi od tych wszystkich zdrad i nieszczesc.

Moj mąż nie jest szczególnym romantykiem i częsciej po prostu okazuje miłośc niż o niej mówi. I choć czasem mówi piękne słowa, które je skrzętnie przechowuje w pamięci, to dla mnie najpiękniejsze jest to, co mówi jak wraca wieczorem do domu: "Cieszę się, że już jestem w domu". Za każdym razem wtedy czuję, że moje marzenia się urzeczywistniły - że mam dom w którym jest miło i bezpiecznie, dom do którego chce się wracać.

11

Jak jeszcze nie byliśmy razem a mój starał się o mnie, a szczerze mówiąc (pisząc) nie byłam za bardzo do niego przekonana tongue
Napisał mi coś takiego nie pamiętam już w jakim kontekście.
"coś tam coś tam moja perełko..."
A za chwile następny sms :
"no właśnie... Moja czy nie moja?"
Serce zaczeło mi mocniej bić, i odpłynełam smile

Następną taką rzeczą było to jak mi się oświadczył w jaki sposób smile
Przyniósł mi pewnego wieczoru baaaardzo długą i piękną róże,
podał mi serduszko (rozmarzyłam się że to pewnie pierścionek zaręczynowy), powiedział że "to jest kluczyk od mojego serduszka, co jeszcze bardziej utwierdziło mnie w przekonaniu, iż oświadcza mi się.
Otwieram... i co widzę ?
Dwa małe kluczyki... ;]
Moja mina podobno bezcenna big_smile
Dopiero przed pójściem spać, dostałam jeszcze jeden prezent...
Album z naszymi zdjęciami, ostatnie zdjęcie, które bardzo dużo dla mnie znaczyło, a w koszulce ze zdjeciem pierścionek i spojrzałam na mojego a on klęczy przede mną i pyta "wyjdziesz za mnie?"

12

Jestem do twojej dyspozycji .Gwałć ile chcesz ,i tak będę cię kochać !!!

13

jo-joasia napisał/a:

Jestem do twojej dyspozycji .Gwałć ile chcesz ,i tak będę cię kochać !!!

wysokie libido partnerki ? wink

14

Moj ukochany bardzo czesto mowi o uczuciach, mowi ze mnie kocha itd smile jestem dzieki temu seplniona i szczęsliwa smile nie musze go ciagnąc za język ani sie domyslac co do mnie czuje, bo slysze to kilka razy dziennie smile

15

Tak mi sie przypomniał w temacie taki żarcik:

Małżenstwo z ok 30-letnim stażem.
żona - Czy Ty mnie jeszcze kochasz?
mąż - (szczerze zaskoczony) A dlaczego mialbym Cię nie kochać?
ż - A bo nigdy tego nie mówisz...
m - Powiedziałem już. Przy ślubie.
ż - Ale to było 30 lat temu!
m - No ale nic sie od tej pory nie zmienilo. Jakbym Cie przestał kochać, to na pewno bym Ci o tym powiedział.

Mój mąż raczej jest bliższy tego typu żelaznej męskiej logice wink I choć juz częściej i sam z siebie mówi o swoich uczuciach, to wiem, że dla niego bardziej oczywiste jest okazywanie troski i miłości, niż mówienie o tym. Kiedyś, w poprzednich związkach, bardzo brakowało mi tego, że nie słyszałam czułych słówek. A teraz zupełnie nie czuje takiego braku, bo po raz pierwszy w życiu czuję te miłość i nie muszę cały czas o niej słuchać. Choc lubie słuchać o tym jak mnie kocha wink

16

Na widok mojego pociążowego brzucha pełnego rozstępów (grubych, purpurowych, biegnących od dołu brzucha w kierunku piersi): "Skarbie, one wyglądają jak płomienie ogniska domowego." smile

17

BabaOsiadła napisał/a:

Na widok mojego pociążowego brzucha pełnego rozstępów (grubych, purpurowych, biegnących od dołu brzucha w kierunku piersi): "Skarbie, one wyglądają jak płomienie ogniska domowego." smile

Świetne! smile

18

BabaOsiadła napisał/a:

O rany! Moj faworyt smile  Prawdziwy mezczyzna, a nie szczeniak, ktorego zona juz nie pociaga, bo "stracila po ciazy figure".  Baba, serdeczne pozdrowienia dla meza smile

19

No to prawda, pogratulować męża smile

20

Dziękuję, Dziewczyny smile

nocnalampka - pozdrowiłam, mąż dziękuje serdecznie i pozdrawia Ciebie również smile

21

adlernewman napisał/a:

haha jak słodko
ale zastanawia mnie jedno. dlaczego akurat kartofelku? tongue

22

naaoomi21 napisał/a:
adlernewman napisał/a:

haha jak słodko
ale zastanawia mnie jedno. dlaczego akurat kartofelku? tongue

Lubi ziemniaczki ? wink

23

Leżę teraz chora, bo mnie dopadło choróbsko. Przed chwilą wszedł do sypialni mąż i powiedział: "jak ty pięknie smarkasz".
Posmarkałam się jeszcze bardziej smile

24

pewnego dnia dostałam wieczorem smsa od chłopaka i powiedział ze za chwilę zadzwoni do mnie bo musi powiedzieć mi coś na prawdę ważnego. Rozmawialiśmy chwilę i wtedy on powiedział, że nie jest pewny co chce robić w życiu, nie wie czy chce studiować to co studiuje, ale jednej rzeczy której jest pewny w 100% jest to, że chce być ze mną. I że kocha mnie nad życie i jakby mi się coś działo to zawsze będzie przy mnie.

25

Wymiana smsow, dzisiaj....

Maz: "Dojechalas do pracy?"
Ja: "Tak, a czemu pytasz?"
Maz: "Bo musze sie upewnic ze dotarlas bezpiecznie do biura"
Ja: "Czemu? Przeciez to niedaleko"
Maz: "Bo bez ciebie nic by nie mialo sensu"....

.... big_smile

26

ha ale fajne. ja mojemu zawsze marudzę ze dużo ważę a on do mnie "moje 74 kg szczęścia" (wychodzi na to ze im więcej będę miała kg tym on będzie bardziej szczęśliwy ?  :d)

27

Boze a ja sobie nie przypominam nic takiego sad jakie to straszne sad

28

A przepraszam po pijaku zawsze mowi "moja najlepsza zonka" hmm

29

luc napisał/a:

Leżę teraz chora, bo mnie dopadło choróbsko. Przed chwilą wszedł do sypialni mąż i powiedział: "jak ty pięknie smarkasz".
Posmarkałam się jeszcze bardziej smile

Cudny smile

30

wybrałam się z nim wczoraj na łyżwy których nie znosi, dał rade jakieś 20 minut po czym zaczął marudzić jakby mu nogi ucinali
ja:jezusss no to po kiego szliśmy skoro tak ich nie lubisz?
on: <w 1sekundzie zmiana nastroju> ale lubie ciebie
rozpromieniłam sie choc sama nie wiem dlaczego <kochamy się od 2lat? big_smile>
ale milo słyszeć takie rzeczy, cały dzień staje się lepszy

hehe jakoś tak dziś jest we mnie pełno uczuć i mam ochotę go tylko całować tongue

31

"Mój kochany, najdroższy, najpiękniejszy Kociaczek. Mówiłem Ci już jaka wspaniała i śliczna jesteś?"- to z dzisiaj smile Miło się zrobiło smile

32

Sadie napisał/a:

Maz: "Dojechalas do pracy?"
Ja: "Tak, a czemu pytasz?"
Maz: "Bo musze sie upewnic ze dotarlas bezpiecznie do biura"
Ja: "Czemu? Przeciez to niedaleko"
Maz: "Bo bez ciebie nic by nie mialo sensu"....

Piękne...

33

No to dzisiaj takie najnowsze, (ja jestem u rodziców, mój w Warszawie jakieś 400 km nas dzieli chwilowo), a on wychodząc do pracy dzwoni do mnie po 5 rano(!) i mówi:

"miałem Cię nie budzić, i wiem że źle robię, ale tak bardzo chciałem usłyszeć Twój piękny głos i powiedzieć Ci dzień dobry że musiałem zadzwonić" smile
słodziak big_smile

34 Ostatnio edytowany przez Ita (2012-12-19 02:32:51)

W październiku byliśmy na ślubie dobrego kolegi mojego chłopaka. Jesteśmy w kościele, trwa msza, wszyscy klęczą, cisza jak makiem zasiał, tylko ministrant potrząsa dzwonkami, a ten mój cymbał na cały głos: Kocham Cię. tongue  Aż się ksiądz spojrzał tongue

35

Ita: słodkiego masz "cymbała" wink hehe smile

36

Już jakiś czas temu to było, ale tak mi się przypomniało:

Czymś mnie mocno zirytował i w złości mu mówię: Kocham Cię bardzo, ale teraz jestem tak zła, że zwyczajnie Cię nie lubię.
Na co on, szczerze przerażony: Kochanie! Nie możesz mnie nie lubić! Podstawą naszego związku jest to, że się lubimy!

Zastanowiłam się chwilę i doszłam do wniosku, że ma rację - nasza miłość wykiełkowała z wieloletniej, szczerej przyjaźni.

37

nocnalampka napisał/a:

Już jakiś czas temu to było, ale tak mi się przypomniało:

Czymś mnie mocno zirytował i w złości mu mówię: Kocham Cię bardzo, ale teraz jestem tak zła, że zwyczajnie Cię nie lubię.
Na co on, szczerze przerażony: Kochanie! Nie możesz mnie nie lubić! Podstawą naszego związku jest to, że się lubimy!

Zastanowiłam się chwilę i doszłam do wniosku, że ma rację - nasza miłość wykiełkowała z wieloletniej, szczerej przyjaźni.

Otóż to:D całą prawde tu napisałaś smile
Między mną a jeszcze nie moim wtedy K, była jakaś więź, ale oboje jeszcze o tym nie wiedzieliśmy, bywało tak, że K wiedział więcej od mojego wtedy faceta tongue
Później jak zaczeliśmy się do siebie zbliżać, zamiast "kocham Cię" co bylo standardem patrząc wstecz, usłyszałam "Lubię Cię", co mnie troszkę zaskoczyło;)
Później ja powiedziałam mu "jesteś wszystkim co najlepsze, przyjacielem, kochankiem i facetem big_smile" 3w1:D

38

"Gdyby moje serce potrafiło mówić, powiedziałoby Ci, że Cię kocha, ale, że ono nie umie mówić, to muszę powiedzieć Ci to ja." big_smile

Jego pierwsze "kocham Cię" po miesiącu znajomości. smile

39

Marzena1 napisał/a:

Ita: słodkiego masz "cymbała" wink hehe smile

To było jego pierwsze Kocham... smile Nigdy bym się nie spodziewała, że usłyszę je w kościele big_smile
Chyba ten ślub go tak nastroił. tongue

Niedawno wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały, że wpadliśmy. Co prawda tragedii wielkiej by nie było, i pewnie nawet ucieszylibyśmy się z takiego obrotu akcji, ale zrobiłam test ciążowy i okazało się, że to jednak fałszywy alarm. smile Dzwonię do niego, przedstawiam sytuację, a on na to:
- Widzisz jakiego masz nieudacznika? Nawet dziecka porządnie zrobić nie potrafi... big_smile:D:D

40

No to my z kolei staramy się o dziecko, i to jak on pocieszał mnie w pierwszych staraniach (pierwsze miesiące najgorsze) to po prostu było prze kochane:)
Albo jak pocieszał mnie po zabiegu (straciliśmy kilka miesięcy temu naszą kruszynę), siedział przez cały czas przy mnie, aż pielęgniarka musiała go niegrzecznie wyprosić... tongue

Dodatkowo, ja w pół-narkozie wybudzając się, złapałam go za rękę i tekst: jak mi puścisz moją rękę to przysięgam że Cię zabije big_smile
Nawet w takiej tragicznej chwili potrafiliśmy się wspierać i okazywać sobie miłość smile
Co było to było, nowe starania trwają tongue

41

Trzymam za Was kciuki smile

42

Dziękujemy;)
Jestem tego zdania że jak ma się udać to się uda wink

43

Bardzo dobre nastawienie smile

44

Ja pamiętam jeden tekst, który miał w sobie wszystko. To było jakieś 4 lata temu właśnie na święta przy składaniu życzeń. Powiedział mi ,, Kochanie ja ci życzę, żebyś była szczęśliwa, zawsze uśmiechnięta, zadowolona, ale te życzenia spełnią się tylko u mojego boku. Wiem, że czasami jest ze mną ciężko wytrzymać, ale pamiętaj, że jesteś jedyną najwspanialszą kobietą dla, której po prostu opłaca się żyć i być szczęśliwym. Pamiętaj, że jeśli się ja śmieje to wszystko dzięki tobie i tylko tobie. Kocham Cię''. Dokładnie to pamiętam.

45

Iga26 napisał/a:

Ja pamiętam jeden tekst, który miał w sobie wszystko. To było jakieś 4 lata temu właśnie na święta przy składaniu życzeń. Powiedział mi ,, Kochanie ja ci życzę, żebyś była szczęśliwa, zawsze uśmiechnięta, zadowolona, ale te życzenia spełnią się tylko u mojego boku. Wiem, że czasami jest ze mną ciężko wytrzymać, ale pamiętaj, że jesteś jedyną najwspanialszą kobietą dla, której po prostu opłaca się żyć i być szczęśliwym. Pamiętaj, że jeśli się ja śmieje to wszystko dzięki tobie i tylko tobie. Kocham Cię''. Dokładnie to pamiętam.

Poeta wink

46

pamiętam jak na początku naszej znajomości powiedziałam mu, że nie jestem jeszcze przygotowana na jakiś poważniejszy związek i nie wiem, czy chcę... odpowiedział mi na to: "no i co ja teraz poradzę, jak się w Tobie zakochałem smile"
mój mężczyzna wie, że mam małe kompleksy ze względu na wielkość swojego biustu, który jest po prostu mały:) ostatnio się odchudzałam i powiedział mi, że tylko biust mi nie zmalał ;] chociaż zawsze mu mówiłam, że jak się zrzuca z wagi tu biust maleje najprędzej. To było bardzo miłe... I on w ogóle jest za tym, żebym przytyła zamiast przejść na dietę co jest dla mnie w ogóle też miłe, bo wiem, że nie muszę dbać o sylwetkę w ten straszny sposób (odchudzanie się) my mu się podobało smile wszystko co robię w tej kwestii jest wyłącznie dla siebie. kocham go!

47

Marzena1 napisał/a:
Iga26 napisał/a:

Poeta wink

Hehe. Oj wenę to on czasami ma. Hehe

48

Betiii napisał/a:

pamiętam jak na początku naszej znajomości powiedziałam mu, że nie jestem jeszcze przygotowana na jakiś poważniejszy związek i nie wiem, czy chcę... odpowiedział mi na to: "no i co ja teraz poradzę, jak się w Tobie zakochałem smile"
mój mężczyzna wie, że mam małe kompleksy ze względu na wielkość swojego biustu, który jest po prostu mały:) ostatnio się odchudzałam i powiedział mi, że tylko biust mi nie zmalał ;] chociaż zawsze mu mówiłam, że jak się zrzuca z wagi tu biust maleje najprędzej. To było bardzo miłe... I on w ogóle jest za tym, żebym przytyła zamiast przejść na dietę co jest dla mnie w ogóle też miłe, bo wiem, że nie muszę dbać o sylwetkę w ten straszny sposób (odchudzanie się) my mu się podobało smile wszystko co robię w tej kwestii jest wyłącznie dla siebie. kocham go!

Mam dokładnie tak samo! big_smile Jednak jak facet chce to potrafi. wink

49

Na pewno bylo i jest tego wiecej, ale najsłodsze, to to jak do mnie mowi: Moja Mysia Pysia.
Raz tak mnie nazwał i niestety tak juz zostalo... Ech...

50

Do mnie od początku związku mój K mówi Misia tongue

51

A mój do mnie mówi Pupusia, troszkę rzadziej Jolasia, a Glizdka wtedy, gdy mam PMS tongue

52

Hehe Glizdka gdy masz PMS ? I tak łagodnie i słodko Hehe ja nawet nie chce wiedziec jak moj mnie nazywa podczas okresu. Raczej tak słodko by juz nie brzmiało:)

53

Tak, mówi do mnie Glizdka wink, choć nie wiem jak faktycznie nazywa mnie w myślach big_smile

54 Ostatnio edytowany przez martinez (2012-12-22 13:34:36)

Może teraz coś od faceta.
Pewnego razu, chwyciłem dłoń swojej [wtedy jeszcze mojej] kobiety, przyłożyłem do swojej piersi i powiedziałem: "Czujesz? Ono bije tylko dla Ciebie"...popłakała się jak to usłyszała. Ona z kolei "Wszystko, co mnie spotkało najpiękniejszego w moim życiu, związane jest z Tobą. Dziękuję Ci za to, że po prostu jesteś".

55

To dlaczego martinez wam nie wyszlo jak tak bylo super kazdy kazdego kochal ??

56

mnie ruszyło, jak w pierwszych tygodniach naszego spotykania się, po jakiejś drobnej sprzeczce powiedział 'Twoją największą wadą jest moja słabość do Ciebie, sam nie wiem jak to działa.' smile

57

mar3 napisał/a:

To dlaczego martinez wam nie wyszlo jak tak bylo super kazdy kazdego kochal ??

Sam długo się nad tym zastanawiałem i nigdy nie znalazłem odpowiedzi. W pewnym momencie coś zaczęło się psuć, już nie było jak kiedyś. Mieliśmy kilka rozmów na ten temat, ale w końcu rozstaliśmy się, rozstaliśmy się we łzach? Nadal utrzymujemy kontakt, ale im więcej czasu upływa, tym jest on rzadszy.

58

Oj dużo tego bylo wink Szkoda ze wszystko okazalo sie puste wink

"Zostaw wszystkie swoje refleksje w glowie, cale myslenie...i najgorsze w Tobie jest to ze myslisz ze mnie stracisz ,a to jest twoj najwiekszy blad .Bo ja wtedy czuje ze nie ufasz mi i nie wierzysz w moja milosc do ciebie ,ktora jest tak wielka ze o nic nie musisz sie bac bo ja zadbam
o wszystko! Zrob to dla mnie i nigdy nie mysl ze mnie stracisz, bo mnie nie stracisz.Badz ze mna szczera-odplace tym samym.Miej do mnie szacunek-ja bede mial zawsze do ciebie.
Kochaj mnie, a zobaczysz jaki ja bede...! ;*"

Taaa.... ;-)

59 Ostatnio edytowany przez Remi (2012-12-26 20:13:42)

Bardzo fajny temat. Wiele się można dowiedzieć.

Hmm. Dziś dostałem wiadomość.
- Cześć. Jak święta? Czy nie jesteś przejedzony?
- Tak jestem. Dużo jem. By mieć siłę nosić Cię na rękach
smile

Kiedyś tam spacer.
- wiesz, uwielbiam spacery z Tobą, jest tak wyjątkowo.
- wiem. Dlatego założyłem ulubioną koszulę, którą mi kupiłaś smile

Kiedyś ulica w jakimś mieście, robienie zakupów.
- dlaczego jesteś taki zasępiony, nic nie mówisz?
- myślę o czymś związanym z nami i to mnie bardzo martwi sad
- R. coś się stało, coś poważnego?
- Tak, bardzo, to wielka niewiadoma, boję się powiedzieć...
- Ale o co chodzi, wiesz że zawsze pomogę...
- chciałbym pojechać z Tobą na koniec świata, pojedziesz? smile
Było - Pojadę z Tobą, gdzie tylko będziesz chcieć smile

Takie tam z życia wzięte.Remi

60

caro0119 napisał/a:

A na samym początku bycia razem po jakiś dwóch tygodniach kiedy zostałam u niego na noc po imprezie (nic się wtedy nie wydarzyło) Powiedział " Kiedyś myślałem że jestem zakochany - to było nic w porównaniu z tym co czuję teraz. Aż się boję że to nierealne i za chwilę znikniesz" W życiu mężczyzna nie wyznał mi czegoś takiego

Płakałabym jak bóbr, gdybym coś takiego usłyszała...piękne!

61

Ja lubię wspominać odgłos, który on wydał kiedy pierwszy raz zobaczył mnie nago i jak powiedział drżącym głosem  'szkoda, że nie jestem malarzem'  ha.
I jak powiedział mi pierwszy raz 'kocham cię ' przez telefon ale akurat smarkałam i nie usłyszałam. xD

62

"Kocham Cię i ubóstwiam każdą spędzoną z Tobą minute. Chcę już tak do końca."
"Dziękuję, że jesteś, wiele wniosłaś do mojego życia. Nie przestawaj."
"Jesteś najukochańsza i bez Ciebie bym chyba świrnął!" smile
Ja pamiętam takie, ale było ich dużo więcej. smile

63

Jestem chłopakiem dlatego powiem co mi płeć żeńska powiedziała ;]
,, Daj łapcie ''
,, Może Cie zanieść? ''

Środek nocy wyjeżdżałam akurat ze znajomymi na parę dni ( mój obecny wtedy mężczyzna nie mógł pojechać, w zasadzie dopiero zaczynaliśmy być ze sobą i wcześniej nie usłyszałam od niego jakieś poważniejszej deklaracji)

Dzwonię do niego, powiedzieć, że właśnie wyjechaliśmy i że będę tęsknić, na to on zaspany do słuchawki' Tak, taak ale wiesz, że jest trzecia w nocy? Madzia, kocham Cię i obiecuje, że będziemy mieć trójke dzieci, jak podrosną wyślemy je na bałkany i będą tam sprzedawać arbuzy przy drodze,dobrze? Ale teraz prześpię się jeszcze jakieś cztery godzinki...'

Rano wszystko pamiętał, a ja nie myślałam o wakacjach, tylko chciałam wracać. Do niego. ;-)

65

NieznośnaLekkoscBytu kocham wypowiedź z arbuzami!

Posty [ 1 do 65 z 67 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » co najsłodszego powiedział wma wasz facet? :))

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024