Energia elektryczna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Energia elektryczna

Dziś do moich drzwi zapukał pan z energetyki w celu odcięcia mi prądu-bo nieopłaciłam faktury za m-c wrzesień/ doznałam totalnego szoku /pokazuje jemu dowód wpłaty za dany miesiąc PAN dzwoni do biura rozmawia z panią żeby to wyjaśnić-PANI ta mówi że mam nieopłacony sierpień to ja znowu pokazuje dowód wpłaty,potem stwierdziła że lipiec to ja pokazuje dowód wpłaty to ta pani stwierdziła że na moim koncie jest zadłużenie i tak i tak na kwotę 94zł i ja mam to zapłacić bo mi inaczej odetną prąd.MAM DOWODY WPŁAT A MIMO TO JEST DŁUG.NIE WIEM CO ROBIĆ-PISMO NAPISAĆ DO NICH?TYLKO JAK JE SFORMUOWAĆ?CO W NIM NAPISAĆ?POMÓŻCIE BO CZAS MI DALI DO PIĄTKU ŻEBY WPŁACIĆ TĄ KWOTĘ.PISZCIE BO JA JUŻ ODZMYSŁÓW ODCHODZĘ.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Energia elektryczna

Zbierz wszystkie dowody wpłaty za cały okres rozliczeniowy i pojedź tam osobiście żądając wyjaśnień

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024