Sny które powracają ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Sny które powracają ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Sny które powracają ...

Marzenia senne...kazdy je ma takie czy inne...ale czy macie kochani jakies sny, które do was wracaja,snia sie czesto ,drecza lub wrecz przeciwnie sa bardzo przyjemne?
Sny,ktore szczegolnie zapadly wam w pamieci?
Czy korzystacie z sennikow probujac tlumaczyc sny?
Opowiedzcie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sny które powracają ...

Ja czesto mam te same sny... ktore sa bardzo realne, i nie wiem skad moja wyobraznia czerpie takei obrazy.. bo sni mi sie ze np jestem w izraelu lub innym takim panstwie, gdzie ciagle sa jakeis zamachy, gdzie ludzie zabjaja sie na ulicy...  i ja tam jestem, wystraszona, zlekniona.. i zazwyczaj gine tam

albo wojna mi sie sni.. taka w realiach polskich, zburzone domy, strzaly

natosmiast jezeli mam jakies normalne sny, ktore snia mi sie raz i nie powtarzaja, i sa jakies takei dziwne, symboliczne, to spr w senniku co moga znaczyc

3

PESTKA35 napisał/a:

Marzenia senne...kazdy je ma takie czy inne...ale czy macie kochani jakies sny, które do was wracaja,snia sie czesto ,drecza lub wrecz przeciwnie sa bardzo przyjemne?
Sny,ktore szczegolnie zapadly wam w pamieci?
Czy korzystacie z sennikow probujac tlumaczyc sny?
Opowiedzcie...

W moim przypadku posiadam sny swiadome,nie ktore sny sie sprawdzaja.Sny sa rozne ale jak dla mnie sa okropne bo ja wszystko czuje i dokladnie widze wszystko co dookola sie dzieje i jacy sa ludzie.Wszystkie sny pamientam moge dokladnie opowiedziec i nawet w czasie sny gdy ktos mi przerwie moge przywrocic dany sen by snil sie dalej no i czasem mam rownierz ze mam kontakt we snie ze zmarlymi osobami.No coz przywyklam do wszystkiego teraz probuje osiagnac oobe tak mi radza z jednego forum ale nie bardzo wychdozi boje sie troche,hmm rozpisalam sie co o tym wszystkim myslicie czy to dar czy cos powinnam z tym zrobic??

4

No nie wiem, nie znam sie, ale w sumie fajnie ze mozesz wracac sama do snu, jezeli oczywiscie byl fajny wink
co do reszty to troche przerazajace
nie wiem kto zajmuje sie takimi sprawami zebys mogla sie zwrocic o fachowa pomoc

5

U mnie sny są bardzo różne, bogate, czasem są bardzo ciekawymi opowieściami. Myślę, że odzwierciedlają stan wewnętrzny, można się dzięki nim dużo dowiedzieć o sobie, niekoniecznie używając sennik. Im człowiek jest spokojniejszy, szczęśliwszy,  tym  sny są piękniejsze, może i prorocze, czy też dzięki nim można kontaktować się z innymi światami:)
U mnie sny są różne, czasem bardzo pogodne, czasem wywołują we mnie przykre uczucia.
Jeden  mam, który często mi się powtarza, to sen o tym,że jadę samochodem i nie wiem dokąd, nie wiem w którą stronę skręcać, nie widzę bocznych lusterek i nie wiem gdzie zaparkować...Nie jest to przyjemne, choć ostatnio przejechałam maluchem od morza do gór bez problemów......we śnie oczywiście, czyli robię postępy smile

6

Irga - również miewam sny jak prowadzę auto i to dość często big_smile
Także jestem wtedy zagubiona, nie wiem gdzie jechać...choć czasami prowadzę z wielką radością wink
Takie sny miałam głównie przed zdaniem prawka...wtedy nawet nie wiedziałam jak odpalić i prowadzić auto, a we śnie to było takie dziecinnie proste big_smile

W ogóle miewam mnóstwo snów...i prawie zawsze je dobrze pamiętam!
Jednak zazdroszczę swojemu chłopakowi, któremu czasami śni się, że potrafi latać...mnie się to nie zdarzyło, a pewnie to by było świetne odczucie wink

7

Mi się często śnią jakieś irracjonalne bzdury w stylu wyścigi na dinozaurach:)
Ale zauważyłam jedną prawidłowość - kiedy śni mi się coś obrzydliwego, naprawdę wstrętnego, gdzie na samą myśl się wzdrygam to zawsze na drugi dzień dowiaduję się o czyjejś śmierci, sąsiada, jakiejś znanej osoby, kogokolwiek. Nie lubię tego.

8

Sueno, u mnie akurat sny z samochodem raczej nie są związane ze zdawaniem prawa jazdy, gdyż mam je już chwilkę. Ale od dawna staram się coś zmienić w moim życiu , poszukując nowych rozwiązań. Myślę, że ten samochód obrazuje te moje poszukiwania, więc kiedy się gubię to jadę samochodem nie wiedząc dokąd i gdzie skręcić.
Inna sprawa, to to, że nie czuję się zbyt pewnie za kołkiem. Najczęściej jeżdżę od punktu A do punktu B smile
i na razie niech tak zostanie  smile

9

Irga źle mnie zrozumiałaś wink
Miałam na myśli, że pomimo iż nie zdałam prawka i nigdy nie jeździłam autem te sny mi się śniły big_smile
I dziwiło mnie wtedy, że ja jadę...bo przecież nie potrafiłam big_smile
I też myślę, że w tym śnie chodziło o poszukiwanie swojej drogi wink
A prawko zdałam niedawno dopiero wink sny mam nadal i ciągle jeżdżę w nim nie używając biegów big_smile

10

sny..mam rozne,jedne fajne drugie mniej.czasem mi sie sprawdzaja.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Sny które powracają ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024