Moja historia nie jest na pewno jakaś wyjątkowa i niespotykana, ale mnie powaliła na łopatki i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Mam przyjaciela, który mi się bardzo podoba, chcialabym z nim być. Ale ostatnio gdy się z nim widzialam była tam również moja przyjaciółka Wiola. Wieczorem on napisał że Wiola mu się podoba itd. Czuję się beznadziejnie, może gdybym nie zwlekała tak by się nie stało. Wcześniej pisał że mu sie podobam i że mógłby ze mną być itd. No ale teraz. Teraz jest tak kiepsko, że nigdy chyba nie było tak źle. Naprawde, nie mam pojęcia co zrobić.
Źle to będzie dopiero jak on z tą Wiolą oficjalnie staną się parą. Dlaczego nie jesteście razem, skoro on pisał, że mógłby z Tobą być a Ty byś tego chciała? Chyba, że nie chciałaś a teraz masz syndrom psa ogrodnika.
Mistrzyni zmarnowanych szans... Na informację, ze Wiola mu się podoba należało odpisać "a ja już nie?". I miałabyś jasną sytuację.
Moja historia nie jest na pewno jakaś wyjątkowa i niespotykana, ale mnie powaliła na łopatki i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Mam przyjaciela, który mi się bardzo podoba, chcialabym z nim być. Ale ostatnio gdy się z nim widzialam była tam również moja przyjaciółka Wiola. Wieczorem on napisał że Wiola mu się podoba itd. Czuję się beznadziejnie, może gdybym nie zwlekała tak by się nie stało. Wcześniej pisał że mu sie podobam i że mógłby ze mną być itd. No ale teraz. Teraz jest tak kiepsko, że nigdy chyba nie było tak źle. Naprawde, nie mam pojęcia co zrobić.
Kobieto przecież to jest szczeniak! Po pierwsze dlatego że takie ważne rzeczy typu "podobasz mi sie" "chce z Tobą być" itd pisze sms-em a nie mówi w oczy! Przecież tak robią chłopczyki z gimnazjum! A po drugie: jeżeli facet najpierw pisał Tobie że mu się podobasz, a teraz pisze Ci, że podoba mu się Twoja koleżanka to ja nie mam pytań do tego pana...
Albo ma bardzo wygórowane ego i myśli, że może mieć każdą, albo w bardzo dziecinny sposób próbuje wzbudzić w Tobie zazdrość.
Ale ja Ci mówię: to jest jeszcze chłopczyk.
Myszeczko, Kit napisała, że chłopak jest jej przyjacielem... To nieco usprawiedliwia formę przekazu informacji, jak też zmienność obiektów zainteresowań i informowanie jej o tym.
Myszeczko, Kit napisała, że chłopak jest jej przyjacielem... To nieco usprawiedliwia formę przekazu informacji, jak też zmienność obiektów zainteresowań i informowanie jej o tym.
No tak masz rację.;)
A więc w takim wypadku radzę byś się droga autorko spotkała ze swoim przyjacielem i szczerze z nim po rozmawiała o tym co czujesz. Przecież on napisał tylko, że mu się podoba, więc czemu się tak od razu poddajesz? Spróbuj zawalczyć o niego.;)
Na informację, ze Wiola mu się podoba należało odpisać "a ja już nie?". I miałabyś jasną sytuację.
Masz rację. Masz rację jak cholera. Ale niestety jestem znana z tego że nie wpadam na takie błyskotliwe pomysły w odpowiednim momencie. teraz nawet wgl tego nie wymyśliłam. Po prostu mnie zamurowało i odpisałam tylko "taak? to super : D " i tego typu pierdoły.
Nie mogę się przełamać. Póki uważałam że myśli o mnie i tak dalej to starałam się jakoś inaczej do neigo zwracać itd. Ale jak napisał mi to o Wioli to wydaje mi się że tak czy siak żałośnie wypadne.
Nie mogę się przełamać. Póki uważałam że myśli o mnie i tak dalej to starałam się jakoś inaczej do neigo zwracać itd. Ale jak napisał mi to o Wioli to wydaje mi się że tak czy siak żałośnie wypadne.
To może nam napisz coś więcej o waszych relacjach. Kiedy Ci przyjaciel mówił że mu się podobasz? Jak na to zareagowałaś? Czy czułaś wtedy coś do niego? Czy teraz coś czujesz? Czy chcesz z nim być?
9 2012-12-06 15:53:29 Ostatnio edytowany przez klarek (2012-12-06 15:54:28)
Czasami żeby być z kimś trzeba się upokorzyć. Trochę zawaliłaś sytuację. Chociaż nie wiadomo, czy z jego strony nie były to takie komplementy, kompletnie nie wynikające z tego że myśli poważniej o was. Ale jeśli tak, to bierz byka za rogi, czyli zadzwoń do niego i porozmawiaj. Albo się spotkaj. Powiedz mu o swojej reakcji na jego słowa, że mu się podobasz i dlaczego ....... Powiedz mu, że jego sms o Wioli ciebie zdenerwował i dlatego tak odpisałeś bezmyślnie. I zobaczysz co z tego wyniknie ?
To są trudne rozmowy. W ogóle zacząć to kosmos czasami, ale wydaje mi się że powinnaś się na to odważyć. Nagroda czeka ![]()