Czy on jest zazdrosny czy tylko mi się tak wydaję?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy on jest zazdrosny czy tylko mi się tak wydaję??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

1 Ostatnio edytowany przez Karolcia26 (2012-12-01 19:22:39)

Temat: Czy on jest zazdrosny czy tylko mi się tak wydaję??

Poznałam go 2 lata temu .. na początku rozmowy, czułe słowka takie tam bajery wink po roku dopiero wymieniliśmy sie nr tel i coraz czulsze i blizsze rozmowy nastapiły. Kilka tygodni temu zaproponował zebym przyjechaął na kawe do jego pracy-pojechałam..było miło, pogadalismy powiedzial ze mu sie podobam ale mnie szanuje i do niczego nie zmusza... wychodzac od niego -przechodzialismy przez garaz ( odwozil mnie)chwycil mnie i polizał mnie po ustach i szyi .... nie odwzajemnilam... a potem w aucie dotykal mnie za kolano i piersi... czulam sie bosko ale nie pokazałam tego po sobie.. po spotkaniu dzwonil i mowil ze bylo to piekne, ze rewelacja no i sie zaczęło... pyta mnie na powitanie co robię? z kim jadę, jak cos wspomne o koledze to kto to? z kim a po co?jak slyszal w tle ze ktos mi powiedzial z pracy " czesc aniołku" to od razu kto to? podaj nazwisko!itd czy on jest pomału zazdrosny czy mi sie wydaje... no i ja mam 27 lat a on 43...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy on jest zazdrosny czy tylko mi się tak wydaję??

jest czy nie jest - to co robi jest chore, niezdrowe i toksyczne jak na moje. Albo jest zazdrosny, albo ma niską samoocenę albo sama nie wiem

3

Według mnie jeśli na samym początku facet wykazuje takie skłonności do chorej zazdrości, to nie ma co się z nim zadawać... same problemy tylko z tego będą...

4

xxAniaxx napisał/a:

jest czy nie jest - to co robi jest chore, niezdrowe i toksyczne jak na moje. Albo jest zazdrosny, albo ma niską samoocenę albo sama nie wiem

Zgadzam się z Anią, to wydaje się chore.

5

Karolcia26 napisał/a:

wychodzac od niego -przechodzialismy przez garaz ( odwozil mnie)chwycil mnie i polizał mnie po ustach i szyi .... nie odwzajemnilam... a potem w aucie dotykal mnie za kolano i piersi... czulam sie bosko ale nie pokazałam tego po sobie..

Wiec siedziałaś jak kłoda, pozwalając mu się macać? Bo nie rozumiem? Jeśli tak, to nie dziw się, że dając facetowi takie pozwolenie, on czuje, że może mieć wgląd w inne sfery Twojego życia, skoro go od tej go nie odrzuciłaś.
Poza tym możliwe, zę Ty traktujesz te 2 lata jako flirt, a dojrzały facet wpadł po uszy, myśli poważniej, dlatego zaczyna się robić zazdrosny. Wysyłasz mu sygnały, on moze je inaczej odebrać, niż Ty smile
A od chorobliwej zazdrości w ogóle trzeba uciekać, więc go poobserwuj. A poza tym myślę, że należy wyłożyć kawę na ławę i zapytać go o jego oczekiwania i powiedzieć mu o swoich.

6

to sporo starszy facet,może boi się,że go zostawi młoda i atrakcyjna kobieta.

7

wydaje mi sie ze dosc spora jest przepasc wiekowa miedzy Wami , ale coz psy na lata sie nie gryza. a on rozwodnik > kawaler ? hm. wydaje mi sie ze jest zazdrosny boi sie ze mu uciekniesz sprzed nosa, ale wiesz zazdrosc zazdroscia, zdrowa zazdrosc tak ale chorej mowie nie.

8 Ostatnio edytowany przez Karolcia26 (2012-12-22 20:30:22)

rozwodnik i na dodatek policjant... wczoraj byla podobna sytuacja.. wmowiłam mu ze z kims sie spotykam tak dla spokoju zeby wiedzial ze mam kogos innego to teraz tylko : kto to powiedz!!, pytam Ci się, no pięknie.... spotykasz sie z kimś...( mowione z ironia )itp

9

oj, na Twoim miejscu nie pakowałabym się w zanjomość z tym facetem. Nie dość że już można zauważyć początki chorej zazdrości, to w dodatku nie jesteś z nim w związku i nie masz obowiązku się tłumaczyć przed nim.

10 Ostatnio edytowany przez ewka_19 (2012-12-23 14:57:42)

czesc.  chciałabym zadac wam kobietom pytanie.   czy kobieta powinna wybaczyc narzeczonemu słowa które bardzo ranią taki jak `ty kur..!! ty szm..!! pewnie wiele chu.. mialas w buzi.. `   uslyszalam je od narzeczonego.. a zaznaczam ze wtedy bylam z nim w ciazy i wiedzial ze spodziewamy sie dzicka.. niewiem co robic.. to nie pierwszy raz gdy tak powiedzial.. rozstalam sie z nim.. ale znow wrocilam.. niestety poronilam.. niewiem co robc.. czy dobrze zrbilam ze z nim wciaz jestem..??    obiecal ze bd sie starac e zlauje tego wszystkiego.. ale po mimo ze zabronil mi pisac z innymi kontaktowac sie.. to on sam robi co chce.. w szpitalu gdy lezalam.. on patrzyl na kolezanke obok ktora tez lezala. ciagle patrzyl na nia.. a wielce mowil ze patrzyl i to raz , dwa ale tak tylko.. ale to nie bylo raz dwa on ciagle na nia patrzyl..zreszta jedna tez sytuacja byla  ze jechaalismy autem i nagle dziewczyna jedna szla chodnikiem i sie usmiechnela do niego a on jej oczko puscil...;/  niewiem co myslec o tym wwszystkim

11 Ostatnio edytowany przez cherry_dance (2012-12-24 23:11:01)

mimo wszystko, mimo tego co czujesz do niego i mimo jego obietnic rozstałabym się z nim. Tacy ludzie się nie zmieniają, a dodatkowo słowa które padły z jego ust w Twoim kierunku..... Ja bym się czuła poniżona z resztą ja nie pozwoliłabym siebie tak traktować, a jakby mój partner tak mnie określił, to zostawiłabym go bez wahania.

12

Jest dla Ciebie za stary. To po pierwsze.

13

No i dalej w to brnę.. we wtorek był u mnie.. zaczal mnie calowac po piersiach... pieścic bylo rewelacyjnie... pozwolilam mu na to.. polozył sie na mnie calowac mocniej, zdjal mi stanik i piescil moje piersi... kiedy chwycilam reka zeby przestal on mi ja przyparł o swoja i nie moglam sie uwolnic.. dotykal mojej pochwy, chcial mi zdjac majtki i mu nie pozwolilam...przestal, stwierdzil ze szanuje moja decyzje.. minely kilka dni a ja wciaz o  nim mysle i zastanawiam sie czy skonczyc to co zaczelismy ( seks)... sama nie wiem... to policjant- jak to mowia dranie ale ciagnie mnie do niego, co zrobic????

14

No nikt tutaj nie powie ci co robić. Obawiam się. Jest żonaty?

15

nie, rozwodnik

16

Karolcia26 napisał/a:

No i dalej w to brnę.. we wtorek był u mnie.. zaczal mnie calowac po piersiach... pieścic bylo rewelacyjnie... pozwolilam mu na to.. polozył sie na mnie calowac mocniej, zdjal mi stanik i piescil moje piersi... kiedy chwycilam reka zeby przestal on mi ja przyparł o swoja i nie moglam sie uwolnic.. dotykal mojej pochwy, chcial mi zdjac majtki i mu nie pozwolilam...przestal, stwierdzil ze szanuje moja decyzje.. minely kilka dni a ja wciaz o  nim mysle i zastanawiam sie czy skonczyc to co zaczelismy ( seks)... sama nie wiem... to policjant- jak to mowia dranie ale ciagnie mnie do niego, co zrobic????

kolezanko chyba czekasz na jakis gwalt, niby Ci sie podoba ale mowisz aby przestal. decyduj sie albo jedziesz tym wozem albo wysiadasz. do widzenia.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy on jest zazdrosny czy tylko mi się tak wydaję??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024