Od ponad roku schudłam 10 kg, chodź jadam w takich samych ilościach. Tryb życia bez zmian. Miewam dziwne klucia w sercu oraz czasami uczucie ciepła w jego okolicach. Strasznie ''jeździ'' mi w brzuchu. Miewam biegunki. Ostatnio doszedł ból w dolnej części brzucha w okolicy jajników, do tego mam żółte upławy. Ogólnie czuję się strasznie osłabiona wszystko mnie męczy i czuję straszną apatię, wszystko mnie drażni i denerwuje. Nie wiem co mam z tym zrobić, czy może panikuję, doradźcie. Byłam u lekarza, zrobił morfologię i szczerze mówiąc, chciał mnie mieć z głowy. Jedynie polecił zgłosić się do kardiologa. Jednak kardiolog swoją drogą. Niepokoi mnie ten ból, który czasem jest naprawdę nieznośny. Czekam na propozycje.
1 2012-11-28 23:23:10 Ostatnio edytowany przez Jula12311231 (2012-11-28 23:29:11)
Jeśli tu nie ma żadnego dyżurnego lekarza, to nie wiem.
Może nadczynnośc tarczycy. Ale wiesz co.... jesli lekarz 1 kontaktu Cię zbył, przejdź się do ginekologa.
Zrob badanie TSH ja stawiam na tarczyce
Najpierw wyklucz choroby tarczycy wygląda to z opisu na nadczynność, ale również koniecznie ginekolog i badania cytologia iUSG
Równie dobrze może to być refluks...