Dziwne objawy, co robić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Dziwne objawy, co robić

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez Jula12311231 (2012-11-28 23:29:11)

Temat: Dziwne objawy, co robić

Od ponad roku schudłam 10 kg, chodź jadam w takich samych ilościach. Tryb życia bez zmian. Miewam dziwne klucia w sercu oraz czasami uczucie ciepła w jego okolicach. Strasznie ''jeździ'' mi w brzuchu. Miewam biegunki. Ostatnio doszedł ból w dolnej części brzucha w okolicy jajników, do tego mam żółte upławy. Ogólnie czuję się strasznie osłabiona wszystko mnie męczy i czuję straszną apatię, wszystko mnie drażni i denerwuje. Nie wiem co mam z tym zrobić, czy może panikuję, doradźcie. Byłam u lekarza, zrobił morfologię i szczerze mówiąc, chciał mnie mieć z głowy. Jedynie polecił zgłosić się do kardiologa. Jednak kardiolog swoją drogą. Niepokoi mnie ten ból, który czasem jest naprawdę nieznośny. Czekam na propozycje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwne objawy, co robić

Jeśli tu nie ma żadnego dyżurnego lekarza, to nie wiem.
Może nadczynnośc tarczycy. Ale wiesz co.... jesli lekarz 1 kontaktu Cię zbył, przejdź się do ginekologa.

3

Zrob badanie  TSH  ja stawiam na tarczyce

4

Najpierw wyklucz choroby tarczycy wygląda to z opisu na nadczynność, ale również koniecznie ginekolog i badania cytologia iUSG

Równie dobrze może to być refluks...

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Dziwne objawy, co robić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024