co myslec o takim zachowaniu??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » co myslec o takim zachowaniu???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

Temat: co myslec o takim zachowaniu???

potrzebuje waszej pomocy, otoz minal rok od rozstania z bylym zostawil mnie bo wybral inny tryb zycia. od paru miesiecy zaczal inaczej pisac ze mysli o powrocie, uwierzylam w to ale zaraz po tym swierdzil ze jednak nie pokocha mnie na nowo. natomiast dzis sie dowiedzialm ze od lipca ma dziewczyne o ktorej nie wiedzialam bo zawsze twierdzil ze jest wolny. i dzis tez mi powiedzial ze juz z nia nie jest a tak naprawde dalej sa. wytlumaczcie mi dlaczego sie tak zachowuje jest z nia i spotyka sie ze mna i oklamuje ja i mnie, bedac z nia spotykajac sie ze mna uprawialismy seks. podobno jej tez nie kocha. powiedzialam jej o wszystkim ale ona mi nie wierzy tylko jemu a oczywiscie on wszytskiemu zaprzecza co ja mowie. co mam o tym myslec

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co myslec o takim zachowaniu???

Ty w ogóle nie powinnaś o nim myśleć.

3 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-11-19 17:32:23)

ja wiem, tylko dlaczego on si etak zachowuje ze robi i ja i mnie w [wulgaryzm[/colour] jak sie go zapytalam czy ja kocha to powiedzial ze nie ale ze jest z nia bo ma jakies tam problemy w domu i chce jej pomoc, co to jest z typ czlowieka

4

troublemaker napisał/a:

Koleżanka odpowiedziała jasno, zapomnij o nim

5

wiem chce o nim zapomniec tylko to nie jest takie latwe po tylu latach bycia razem i nie spodziewajac sie nigdy tego po nim

6

Tu ma seks, tam ma seks, nikogo nie kocha... jakoś się żyje... A może kocha Was obie? A szanuje Cię, czy raczej nie?

7

Wiem , że trudno zapomnieć ale dla swojego dobra uciekaj od niego jak najdalej.Dlaczego się tak zachowuje -odpowiedź jest prosta- bo jest DUPKIEM !!!!!!!

8

Daj sobie z nim spokój. Facet szykuje sobie furtkę jak nie wyjdzie z tamta to przybiegnie do Ciebie. Na chwile obecną sprawdza czy czujesz cos do niego, wodzi Cię za nos dając nadzieje, że może będziecie jeszcze razem. Ja bym nawet nie spojrzała w jego stronę.

9

troublemaker napisał/a:

Otóż to.

10

roznie to bywa z tym szanowaniem raz szanuje raz nie, ale gdyby mnie szanowal to by nigdy mi czegos takiego nie zrobil. wlasnie on caly czas mi robil nadzieje a pozniej przyszlo co do czego to on nie chce bo nie pokocha mnie itp a jej tez nie kocha a z nia jest przynajmniej mi mowil ze jej nie kocha, ale nawet po tym wszystkim slowa przepraszam nie uslyszalam ani zadnych wyjasnien. co za dupki z niektorych kolesi sa. a najgorsze jest to ze ja nadal go kocham i zmarnowalam tyle czasu na to jak mi dawal nadzieje a ja sie angazowalam

11

A ja mam pytanie czemu Ty się tak zachowujesz? To też niepokojące. Pozwalasz mu na to, więc wykorzystuje, co o nim dużo świadczy, prawda?
Oszczędź sobie bólu i zerwij z nim kontakt.

12

dokładnie! tu nie ma co myśleć ani się zastanawiać.
Piszesz, że zmarnowałaś tyle czasu kiedy on dawał Ci nadzieję. Nie marnuj więc więcej tego czasu na myślenie o nim i o jego zachowaniu,

13

dziewczyno!!!!!!!!!!!zostaw gnojka jak najszybciej, nie ma kregoslupa moralnego...tylko, abyscie obie nie zaszly w ciaze, bo i takie znam numery....szanuj siebie, oni niech sie mecza swoim widokiem..

14

wiem moja wina ze pozwolilam na to ze wracal kiedy chcial, ale teraz postanowilam ze nie chce go znac nawet jego nr usunelam. a wiem ze i tamta dziewczyna niedlugo sie przekona jaki on jest tylko ze go kocha to narazie jest zaslepiona a on robi co chce z nia

15

no i brawo! tak trzymaj:)

zajmij się sobą, zrób coś tylko dla siebie! Jeśli przyjdzie Ci ochota sprawdzić co u niego lub odpisać, kiedy on napisze, to dawaj na forum - na pewno ktoś Ci to skutecznie wybije z głowy;)

16

daj sobie z nim spokój

17

Kochana, jeszcze będzie trudno. Ale minie. A gdyby tak wybrał Ciebie, dopiero byś miała przechlapane! Całe życie...

Sama mówisz, że gdyby Cię szanował, to by Cię tak nie traktował. Trzymaj się tego.

18

Ale Ci zakręcił chłopak w głowie. A jemu najwidoczniej tak dobrze.
My kobiety lubimy właśnie takich skurczybyków niż porządnych facetów i zawsze do tych złych będzie nas ciągnąć.

Ale szkoda twojego cennego czasu, żyję się tylko raz - więc następnym razem jak napisze albo się spotkacie postaw się i daj mu do zrozumienia że to koniec i nie słuchaj jego kolejnych kłamstw, bo nic dobrego z tego nie wyjdzie..

Powodzenia

19

samotna1 napisał/a:

potrzebuje waszej pomocy, otoz minal rok od rozstania z bylym zostawil mnie bo wybral inny tryb zycia. od paru miesiecy zaczal inaczej pisac ze mysli o powrocie, uwierzylam w to ale zaraz po tym swierdzil ze jednak nie pokocha mnie na nowo. natomiast dzis sie dowiedzialm ze od lipca ma dziewczyne o ktorej nie wiedzialam bo zawsze twierdzil ze jest wolny. i dzis tez mi powiedzial ze juz z nia nie jest a tak naprawde dalej sa. wytlumaczcie mi dlaczego sie tak zachowuje jest z nia i spotyka sie ze mna i oklamuje ja i mnie, bedac z nia spotykajac sie ze mna uprawialismy seks. podobno jej tez nie kocha. powiedzialam jej o wszystkim ale ona mi nie wierzy tylko jemu a oczywiscie on wszytskiemu zaprzecza co ja mowie. co mam o tym myslec

Skoro raz odszedł , nie bądź kolejną naiwną. W życiu jest tak - jeden facet, jedna szansa, kto zmarnuje ją to jego sprawa.
Spotyka z Tobą czemu? Cóż seks z jedną i drugą podnosi co niektórym samoocenę do niebotycznego poziomu wink

20

dzieki za pomocne slowa, tak zrobie chce o nim zapomniec i niech sie bawi teraz tamta dziewczyna skoro taki tryb zycia mu sie podoba, ale jeszcze nie dlugo mu sie zateskni do normalnego zwiazku. KamciaDiabliczka masz racje ze podobaja nam sie skurczybykli i na takich zwracamy uwage a na pozadnych nie zwracamy uwage. mam kolege co od roku czasu nie daje mi spokoju widac ze mu na mnie zalezy ale ja glupia wybralam bylego i mu dawalam szanse jak on mi robil nadzieje, a na tamtego co mu zalezy nawet nie pomyslalam

21

wczoraj sie dowiedzialam ze wlasnie moj byly nie dlugo sie zeni bo ta jego dziewczyna jest w ciazy wiec szybko sobie zadzialal a mi tylko zmarnowal zycie

22

samotna1 napisał/a:

wczoraj sie dowiedzialam ze wlasnie moj byly nie dlugo sie zeni bo ta jego dziewczyna jest w ciazy wiec szybko sobie zadzialal a mi tylko zmarnowal zycie

Coz pozostaje zlozyc wyrazy ubolewania dla jego nowej dziewczyny, a Ty powinnas podziekowac, ze to nie Ty jestes na jej miejscu.
Wazne, zeby wyciagnac wnioski z doswiadczen, ktore Ci zafundowal......

23

ciesze sie ze to nie ja jestem, 2 tyg temu mowil mi ze jej nie kocha a wczoraj ze ja kocha. jak sie spodzeiwaja dziecka to musi udawac ze ja kocha, byl nic nie wart jak tak sie zachowal po takim dlugim byciu ze mna

24

Szkoda Twojego czasu. Musisz uwierzyć, że wszystko, co najlepsze jeszcze przed Tobą!

25

samotna1 napisał/a:

a mi tylko zmarnowal zycie

Nie zmarnował Ci życia, a co najwyżej zabrał kilka miesięcy.
Zresztą na te miesiące też możesz spojrzeć z dobrej strony. Spójrz na nie jak na nowe doświadczenie, które w przyszłości może Ci się przydać. Rozdział życia z nim uznaj za zamknięty.

26

tylko to nie jest latwe zawsze z nim wiazalam przyszlosc a teraz wiem ze on uklada zycie z inna . ale nie chce o tym myslec ale samo przychodzi

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » co myslec o takim zachowaniu???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024