Ukrywa telefon, laptopa, wszytko - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Ukrywa telefon, laptopa, wszytko

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Ukrywa telefon, laptopa, wszytko

Jakiś czas temu zauważyłam, że mój facet ukrywa przede mną dwój telefon. Ma wyciszone dźwięki, wibracje, nosi go tylko w kieszeni, chowa. Jak odkłada telefon to klawiaturą w dół, abym nie zauważyła że np dzwonił. Ostatni dostał wiadomość, zapytałam kto to, i usłyszałam że nikt i tak nie znam, później coś mataczył, że kaśka koleżanka ale nic nie chciała, a ja wiem kiedy on kłamie....

Co mam zrobić, tylko nie piszcie że porozmawiać, bo próbowałam i była awantura. Nie mam pomysłu co teraz, a czuję że mnie oszukuje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ukrywa telefon, laptopa, wszytko

Może spróbuj to samo na nim.... być może skończyć się to również awanturą.... jeżeli tak się stanie wytłumacz mu, że tak samo się czujesz gdy on tak robi.....

3

Próbuję właśnie tak działać od jakiegoś czasu, to samo robie z telefonem, siedzę na necie do 1 w nocy i gadam na gg o duperelach, ale zero reakcji z jego strony...

4

Jesli masz odwage zapytaj czy chce zebyscie sie rozstali tylko musisz opracowac scenariusz na wypadek, gdy powie, ze chce.

5 Ostatnio edytowany przez Animus (2012-11-15 23:25:09)

tlhp napisał/a:

Może spróbuj to samo na nim.... być może skończyć się to również awanturą.... jeżeli tak się stanie wytłumacz mu, że tak samo się czujesz gdy on tak robi.....

Świetny pomysł: usprawiedliwienie razem z rozgrzeszeniem za jednym zamachem...

Zmusić do ujawnienia, a ja się nie da po dobroci, to zakuć w dyby, połamać kołem przyjaźni męsko - żeńskiej, zagłodzić i odizolować... bo nie ma to jak głębia uczuć i szacunek.

6

Ok w takim razie jako FACET, co proponujesz? Z Twojego punktu widzenia to normalne męskie zachowanie?

7

Nie chce Cię straszyć, ale wydaje mi się,że kogoś sobie znalazł... tak to wygląda...

8

Albo jest gangsterem i robi podejrzane interesy albo cie zdradza i sie z tym mocno kryje. big_smile
Albo ma psychoze maniakalna. big_smile

Zadna z tych opcji nie rokuje dobrze na przyszlosc. smile

9

a powiedz tak było od samego początku i się nagle zmieniło czy po prostu ostatnio zwróciłaś na to uwagę ?

10

Jak człowiek nic nie ukrywa, to nie chora tak swoich rzeczy.
Jak dla mnie coś jest na rzeczy. Może nie od razu Cię zdradza, ale może flirtować z innymi dziewczynami.
W każdym razie utrzymuje jakieś znajomości w tajemnicy.

11 Ostatnio edytowany przez tezkobieta (2012-11-19 12:42:44)

apricotka, wszyscy moi przedmówcy napisali Ci prawdę. Weź ją sobie do serca.
O chowaniu telefonu też coś wiem. Kryły się za tym flirty z "koleżankami", doszło nawet do romansu z jedną z nich. Moje próby rozmów, wyjaśnień (nie pretensji) spotkały na mur nie do przebicia. Po kilku miesiącach dopiero zdecydował się na pewną szczerość i zmianę sytuacji. Na jak długo? Oto jest pytanie.

12

Coś ukrywa i tyle, tak nie postępuje ktoś dojrzały !

13

Niewątpliwie coś jest 'na rzeczy'.
W związku jedną z głównych rzeczy jest zaufanie, a w takiej sytuacji raczej o nie trudno.
Ja na pewno nie potrafiłbym zaufać dziewczynie, gdyby właśnie takie zachowanie przejawiała i na pewno bym się z nią szybko rozstał.

14

Masz słuszne podejrzenia... Nie wiadomo co ukrywa, ale lepiej wiedzieć na czym si stoi. A gdy nie wiesz, możesz się w którymś momencie bardzo zdziwić. I to może być bardzo niemiłe zaskoczenie.

15

Wg mnie zdradza. Możesz z nim zerwać, albo spróbować "metoda 180 stopni mark21" na tym forum -- zobaczysz jego reakcję.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Ukrywa telefon, laptopa, wszytko

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024