"Seks" przez telefon z ukochanym ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » "Seks" przez telefon z ukochanym ;)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

1 Ostatnio edytowany przez Leemonka (2010-02-25 22:43:17)

Temat: "Seks" przez telefon z ukochanym ;)

Witajcie!!
Nie znalazłam takiego wątku,albo go gdzieś przeoczyłam smile

Wpadł mi ostatnio do głowy pewien pomysł. Chcę troszkę urozmaicić życie erotyczne moje i mojego mężczyzny. Dużo rozmawiamy przez tel i pomyślałam,że fajnie byłoby uprawiać seks właśnie w taki sposób wink
Może powiecie,że jakaś dziwna jestem,ale taki pomysł wpadł mi do głowy. Tylko niestety nie wiem jak taką rozmowę zacząć.

Próbowaliście kiedyś?? Możecie coś poradzić, podrzucić jakiś pomysł na realizację?

Z góry dziękuję.
Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-02-25 22:55:53)

Odp: "Seks" przez telefon z ukochanym ;)

Hejka smile Swietny pomysl....naprawde....jesli tylko czujesz ze potrafisz to zrobic,to twoj facet bedzie w niebie :)No i na pewno nada troche pikanterii w zwiazku.

Sama o tym kiedys myslalam,ale nie dam rady,zawsze mi sie chcialo smiac smile smile   

Niech inni ci podrzuca jakis pomysl,ja nie jestem w tym dobra wink

pozdrawiam

3

Leemonka, wydaje mi się, że chyba był gdzieś podobny temat... wink.

Tak czy inaczej, ja uprawiałam sex-telefon ze swoim facetem smile. Jest to, szczerze mówiąc, niesamowite przeżycie. Inne, bo wyostrza się tylko zmysł słuchu. Moje plecy były dosłownie oblane pokrzywą dreszczy, bo to jego głos stanowił rolę penisa big_smile. Podczas szeptania sobie takich świństewek do uszka, najczęściej kończyliśmy orgazmem- każdy po swojej stronie. On działał dłonią i ja działałam dłonią wink. Niemniej, to miłe urozmaicenie smile.

Pozdrawiam!

4

Ja ze swoją dziewczyną robię coś w tym stylu sms'owo. Zaczyna się od jakiś opisów, jak " Wstawaj kochanie... <pocałował ją w szyję i zaczął pieszczoty wsuwając dłoń pod jej piżamę.> " no i na zmianę ślemy dalszą część przygody...

5

gdzie sa takie kobiety wink zeby d otego byly wierne jak skaly i kochaly tylko jednego. + brak fantazji o trojkatach ehhhh wink
co do posta - cos fatastycznego smialo dzialaj;)

6

Witajcie!
Dość długo tu nie zaglądałam, bo miałam problemy z netem.
I niestety nie udało mi się jeszcze zrealizować mojego pomysłu sad Mój P. bardzo dużo ostatnio pracuje i nie mamy czasu na takie "pogaduszki" przez telefon. A kiedy się widzimy działamy na żywo wink

Ale ochota na realizację pomysłu nie przeszła mi, więc zapewne przy najbliższej możliwej okazji będę działać wink
Choć powiem szczerze, że też mam wątpliwości jak to wyjdzie, bo nie mam żadnych oporów jeśli działam, ale nie potrafię o tym mówić; nie potrafię ubrać tego w słowa... No i żebym przypadkiem nie wybuchnęła śmiechem tak jak pisała o tym Ema smile

No nic, zobaczymy.
A tymczasem pozdrawiam Was serdecznie smile

7

no ja niestety tez mam problem mowic glosno o tym co mysle i czuje i nie zawsze udaje mi sie dobrac dobrze slowa ... wiec to u mnie troche nie ma sensu... choc zycze innym powodzenia ....:P:P:P

8

a jak kiedyś uprawiałam sex-tel big_smile może i fajne ale to bardziej partnerowi sprawiło radoche niż mi;) lubie eksperymentować jednak dla mnie najlepszy zawsze jest czysty sex bez gadżetów ew. co bardzo lubię to różne dziwne miejsca;) pozdrawiam te co chcą spróbować;) dacie rade, nic trudnego. 3mam kciuki!

9

Odswieżę temat, ale znalazłam go przypadkiem i namówiłam swojego mężczyzne na ten rodzaj zabawy telefonicznej. Był to strzał w 10! Dziękuje Ci z ten temat smile

10

Próbowaliśmy tego kiedyś z dziewczyną, ale jakoś nie przypadło nam to do gustu i zakończyło się na jednym razie. Może w sumie też temu, że nie rozstajemy się na dłuższy czas, ani ona ani ja nie wyjeżdżamy, także po prostu tego nie potrzebujemy

11 Ostatnio edytowany przez lukas25 (2017-03-16 11:48:12)

To jest dobre szczególnie w związkach na odległość, albo w takich gdzie nie widzicie potrzeby widywania się codziennie.

Nie każdego to kręci, ale ja lubię takie rozmowy smile

Zacznij niewinnie np. "rozpinam Ci guziczek w koszuli.." On też musi wykazać się tutaj kreatywnością, a później to już sami zobaczycie jak rozmowa się potoczy smile

Pomysł 10/10, a jeśli się wstydzisz, to na początek możecie zacząć o tym pisać. Dla niektórych to nawet lepsze, a równie rozbudzające smile

12

Mój chłopak namawia mnie do takich sex rozmów przez telefon jak jest za granicą .. Ja tego nie chce robić przez telefon hmm

13

Polecam, sex przez telefon jest cudowny. Musi się znaleźć odpowiedni partner, najlepiej nieznajomy, poznany wirtualnie. Gdy opowiada świństewka to nie można się powstrzymać od dotykania. Orgazm jest bardziej intensywny. Dużo pisać, warto spróbować ale przeżycia wow smile

Mirka26 napisał/a:

Polecam, sex przez telefon jest cudowny. Musi się znaleźć odpowiedni partner, najlepiej nieznajomy, poznany wirtualnie. Gdy opowiada świństewka to nie można się powstrzymać od dotykania. Orgazm jest bardziej intensywny. Dużo pisać, warto spróbować ale przeżycia wow smile

Fakt....zwłaszcza gdy czujemy powiew nowości.....może być ekscytujące ....ale trzeba mieć wyczucie i fantazję....
Kiedyś usłyszałem od jednej pani, że straciła ze mną dziewictwo "on-line"  smile

15

Hmm z autopsji jestem na tak.

16

jaskka napisał/a:

Mój chłopak namawia mnie do takich sex rozmów przez telefon
jak jest za granicą .. Ja tego nie chce robić przez telefon hmm

Bądź uczciwa i powiedz, czy nigdy nie masturbowałaś się?

17

facet7 napisał/a:

gdzie sa takie kobiety wink zeby d otego byly wierne jak skaly i kochaly tylko jednego. + brak fantazji o trojkatach ehhhh wink
co do posta - cos fatastycznego smialo dzialaj;)

"ona nie jest twoja, to tylko twoja kolej"

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » "Seks" przez telefon z ukochanym ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024