Problem, brak pewności siebie.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem, brak pewności siebie....

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Problem, brak pewności siebie....

Witam smile

Przepraszam Was za to, że podejmuje tak blachostkowy temat, ale jest to dla mnie bardzo ważne. Otóż kolega podał mój numer swojemu kumplowi. Pisaliśmy że sobą dość intensywie przez 3 miesiące jednak do spotkania nie doszlo. Od dobrego tygodnia jak nie dłużej się do mnie nie odzywa. Tu się właśnie zaczyna problem... Odezwać się do niego i zaproponowax spotkanie? Czy też znalazł sobie kogoś innego?  Nie chciałabym się narzucać. Bardzo podoba mi się ten chłopak. Jak jeszcze żaden... Dodam jeszcze, że mam bardzo niska s samoocenę. Nie uważam się za żadna miss więc nie wykluczam faktu, że mnie po prostu nie chce. Jednak 3 miesiące pisaliśmy.... Co robić? Proszę o pomóc. Proszę też powstrzymać się od nieuprzejmych komontarzy. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam serdecznie wink)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem, brak pewności siebie....

nic  co się zaczyna  koniecznie musi trwać dalej..... Była kontakt , on zrezygnował i po wszystkim, życie  toczy się dalej Nie pisz to nie ma sensu  bo może  jeszcze bardziej zaboleć sad

3

a jaj się w tym wypadku z Tobą Tango nie zgadzam;) uważam, że dziewczyna powinna spróbować w myśl zasady "lepiej żałować, że się coś zrobiło niż, że się tego nie zrobiło;)"

Zresztą sytuacja nie dotyczy sprawy w której autorka wątku mogłaby wiele stracić podejmując próbę. Tak więc anonimowa1 radzę Ci napisać do niego luźną wiadomość proponując spotkanie i czekać co z tego wyjdzie;)

4

Dziękuję za odpowiedzi. Już kilka razy żałowałam, że czegoś nie zrobiłam więc ... Jednak boję się odrzucenia i jego że już sobie kogoś innego znalazł. Mimo wszystko dziękuję wam za pomoc. W końcu zapytać się co słychać zawsze mogę i zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale jednak straciłam już chyba nadzieję smile

5

Życie czasami trzeba wziąć w swoje ręce, bo inaczej kiedyś możemy żałować pewnycg decyzji,a wtedy może być za późno. Napisz do niego i zobaczysz jak sytuacja się rozwinie. Jak tego nie zrobisz to będziesz zadręczać się myslami. Pozdrawiam

6

Dziękuję za pomoc. Teraz wystarczy zebrać w sobie te resztkę odwagi i napisać.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem, brak pewności siebie....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024