Proszę o radę.. Nie wiem Co mam o tym Myślec.. :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Proszę o radę.. Nie wiem Co mam o tym Myślec.. :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Proszę o radę.. Nie wiem Co mam o tym Myślec.. :(

Chodzi o to, że mieszkałam z chłopakiem 1,5 roku. Ja jestem od niego o 2 lata starsza.. może to i jest dla was śmieszne ale zakochaliśmy się w sobie i zamieszkaliśmy razem.. to wszystko bardzo szybko się stało. w czerwcu się rozstaliśmy ponieważ on stwierdził że ma ochotę się jeszcze wyszaleć pochodzić na imprezy pożyć samemu..  itp.
Powiedział też że chce być ze mną szczery i nie chce mnie ranić.., Także ja to zrozumiałam wyprowadziłam się wróciłam do rodzinnego miasta... w sierpniu okazało że znalazł sobie tam jakąś laskę.. zaczął znów się do mnie odzywać prosić o rade . Twierdził że będąc z tą dziewczyną myśli o mnie że ona tam niby mówi że jego kuchcą ale on tego wcale nie czuje.. pisał że ode mnie czuł tą miłość..
Rozstał się z tą dziewczyną niedługo po tym wyznaniu..
Byłam zaproszona ostatnio na urodziny jego brata,także wybrałam się tam.  Ogólnie byłam szczęśliwa że go zobaczę. Zostałam tam na cały weekend. Przeżyłam wiele uroczych chwil z nim. dużo rozmawialiśmy. cały czas starał się mnie dotykać przytulać czułam to że pragnie być przy mnie.. Ale jak chciałam z nim o tym pogadać to zawsze zmieniał temat.. On jest osobą która nie umie rozmawiać o uczuciach. może nie tyle co nie umie, ale nie potrafi.
Potrafił mi powiedzieć tyle że nadal mnie kocha.

chodzi o to że mi na nim mega zależy i go bardzooo mocno KOCHAM .! Ale pomimo tego iż mówi mi on raz że mnie kocha potem że chciałby być ze mną następnie mówi że musi być sam.. Ja naprawdę nie wiem co mam o tym myśleć.. Zdaje sobie sprawę z tego ze jest on jeszcze młody (ma 18 lat). Ale ja naprawdę nie wiem co robić.. Nie jestem nachalna, ani też nie mecze go.. daje mu żyć swoim życiem.. Ale gdy zawsze już się ogarniam i przestaje tak non stop dołować.. on się odzywa i mówi mi że kocha, przewraca mi wtedy znowu życie do góry nogami..

Ja naprawdę chciała bym z nim być.. Ale co mam robić ??

PS:  Może to co napisałam nie ma żadnego sensu ale mam nadzieje że ktoś to zrozumie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Proszę o radę.. Nie wiem Co mam o tym Myślec.. :(

Hm chcesz z nim być-a chcesz czekac na niego skoro on chce się wyszaleć?

Mysle,że to może byc bolesne dla Ciebie,gdy on poczuje się samotny bez dziewczyny to w chwilach nostalgi zawsze bedziesz Ty ta trzecia,w sumie przyjaciółka.
Zastanów się czy chcesz naprawde aby tak wyglądał ten zwiazek,jesli nie okresl granice chłopakowi niech zdecyduje ostatecznie Ty czy zabawa.

3

Chłopak chyba nie dojrzał do związku.
Woli imprezy z kolegami niż spędzanie z Tobą czasu.
Zawsze to można pogodzić, ale z tego co piszesz wnioskuję, że chłopak tego nie potrafi.

Jak chłopak raz zostawi to będzie zostawiał już zawsze (sprawdzona rada).
Nie jest zdecydowany. Na Twoim miejscu bym się z nim rozstała w przyjaznych stosunkach.

4

Napisałaś, że masz 20 lat a on 18 i już mieszkaliście ze sobą 1,5 roku? To rzeczywiście bardzo wcześniej zaczęliście, niestety chyba za wcześnie. Zapewne decyzja podjęta pod wpływem impulsu, według mnie to nie wiek na takie zobowiązania i mówię tu o Twoim byłym chłopaku który jak się okazało jeszcze nie dojrzał do takich zobowiązań bo sam związek go przerósł. Wielu mężczyzn potrzebuje więcej czasu aby dojrzeć, my kobiety często nie potrafimy tego zrozumieć. Myślę, że powinnaś dać mu szanse jesteś młoda i masz czas żeby sprawdzić czy warto bo nikt Ci tego nie powie i nie da dobrej rady. Może spróbujcie stworzyć inny związek, nie zamieszkujcie ze sobą po prostu bądźcie, wtedy Twój luby nie może nie będzie czuł się w jakiś sposób ograniczany lub osaczony. Pozdrawiam i 3mam kciuki.

5

Sądzę, że chłopak nie wie sam czego chce i przytłacza go być może różnica wieku (jesteś akceptowana w jego rodzinie?), stąd te wahania co do powrotu...

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Proszę o radę.. Nie wiem Co mam o tym Myślec.. :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024