Witam jak w temacie jestem 10 lat młodszy od swojej 38letniej żony z którą jestem od dwóch lat
Opisze o co chodzi ... Żona ma od dawna depresje którą leczy już parę ładnych lat ma lepsze i gorsze dni ale nawet w te lepsze nie zbyt ma ochotę na sex ... Na początku było ok gdyż poprzedni partner miał problem z erekcją po za tym byli w separacji i z tego co wiem ponad rok z nikim nie spała .. teraz po dwóch latach widzę ,że ma bardzo mały popęd pasowało by jej może raz na dwa tygodnie a ja mam ochotę co dzień ..
Jak jest w łóżku to co przerobiła ze mną nie przeżyła przez swoje wszystkie lata , jak się kochamy dochodzi za każdym razem ma bardzo silne i długie orgazmy podczas oralu czy stosunku jak nie ma problemu z orgazmem punktu U czy analem ..
Odnośnie mnie to mam penisa 23cm czasem ją coś zaboli ale to zależy od pozycji w której głęboko ją penetruje .
mieliśmy kryzys jakieś 8 miesięcy temu myślę ,że depresja miała wtedy silne stadium nie mieszkaliśmy razem
sypiałem przez pewien okres czasu z 42letnią kobietą która mogła kilka razy na dobę ..
po nad to znam wiele kobiet w podobnym wieku do mojej żony one też mają duży popęd
Wiem ,że w tym wieku kobieta ma bardzo duże libido a moja żona ma niskie ..