Nieśmiałość przez wygląd pomocy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Nieśmiałość przez wygląd pomocy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Nieśmiałość przez wygląd pomocy

witam jestem dorosłym facetem mam 20 lat chciałbym zmienić swój wygląd i charakter. Ponieważ jestem strasznie wulgarny i nie śmiały czasem nawet głupio bo gadam ,bo nie wiem  o czym mam rozmawiać z jakąś dziewczyną. Jestem też osobą nie atrakcyjną i mam czasami przez to depresje ,że moje życie jest do niczego i takie tam ,ale czasem udaje mi się z tego wyjść. Większość osób też się przez to śmieje i mnie nie które osoby ignorują.   Nie wiem co mam ze sobą zrobić chcę też wyjechać z kraju na lepsze życie. A też bym chciał mieć jakąś bliską dziewczynę która by mnie wspierała itp

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nieśmiałość przez wygląd pomocy

Zacznij od tego co możesz w sobie zmienić. Zapisz się na siłownię, zmień uczesanie i sposób ubierania. Na pewno znajdzie się sposób byś stał się efektownym facetem, który będzie się podobał kobietom. No i ogranicz swoje przeklinanie, bo to razi.

3

Te przeklinanie sadze ze bierze sie ze stresu, nerwow w trakcie rozmowy . Postaraj sie mowic swobodniej bez zbednej spiny;) Nikt przeciez Cie nie pogryzie w trakcie rozmowy

4

masz 20 lat to dobry czas na to żeby trochę pozmieniać bo jedna jesteś świadomy sam siebie.

Czytałam też twój post w innym dziale o tym, że nic ci się nie chce.

Też tak miałam jak mój ex wyjeżdżał na delegacje i generalnie jak jestem sama. Dlatego zaczęłam tutaj pisać żeby się czymś zająć.

To z nudów robimy się apatyczni. Ja postanowiłam skupić się też trochę na sobie. Ponieważ ciągle marudziłam że za gruba jestem, narzuciłam sobie dietę pomimo. że mój facet akceptuje mnie taką jaka jestem. zajmij się czymś najlepiej sobą ale nie jednorazowo tylko na co dzień. samodyscyplina nikomu nie zaszkodziła. a co do przeklinania to mogę się do ciebie przyłączyć.

5

Gumka na przegub. I gdy przeklniesz - strzel.  Tak, żeby zabolało. Przejdzie migiem.

6

Artemida - mojemu synowi się parę razy już wyrwało słowo kur... - chyba muszę zastosować Twoją poradę na nim.

7

nie da się siebie zmienić. ja próbowałam już tyle razy, nigy się nie udało...bądź taki jaki jesteś. też mam problem z nieśmiałością, nie potrafię zagadać do chłopaków, obecnie mam jednego na oku, ale to on zwykle wychodzi z inicjatywą, lubi się mną zaopiekować. niektóre dziewczyny też tak mają, nie każda potrzebuje typu macho, taki zbyt śmiały chłopak może onieśmielać niektóre...a wularność, myślę że sposóbz gumką niezły.może zamiast na przeklinaniu skup się na mówieniu komplementów kobietom, typu jak śliczna jesteś, wyglądasz pięknie itp. na mnie takie coś bardzo działa.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Nieśmiałość przez wygląd pomocy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024