pomóżcie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: pomóżcie.

czy to jest normalne, że facet nie potrafi zrozumieć tego, że jak nie ma warunków (oboje mieszkamy z rodzicami, mamy rodzeństwo etc) to ja nie chcę być dotykana przez niego, ani jemu nic nie chce dawać ? od razu zaznaczam iż rozmawiałam z nim na ten temat zresztą nic innego nie robię od ładnych kilku miesięcy tylko mu tłumaczę to. on raz twierdzi ze, to rozumie a wychodzi odwrotnie, a ostatnio mi nawet powiedział gdy rozmawialiśmy na ten temat, że nic do niego nie dotarło przez co się wkurzyłam i miałam ochotę z nim zerwać, ale jakoś załagodził to. poprzez te jego zachowanie i podejście do tego mam głupie myśli, że to jest ważniejsze ode mnie. poprzez takie próby na siłę okazuję mi brak szacunku czyż nie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pomóżcie.

Ile macie lat?

20 (;

4

Mnie też by to bardzo denerwowało, ponieważ cenie sobie intymność i komfort psychiczny, jak Ty.
Osobiście uważam, że partnerstwo w związku to szacunek, miłość i zrozumienie, a Twój partner ma w nosie to co mówisz i jak czujesz odnośnie bliższego kontaktu w niekomfortowej dla Ciebie sytuacji.
Jednak, zastanawiam się, czy wy w ogóle współżyjecie i ile macie lat, no ale niezaprzeczalnie jego nachalność jest denerwująca.
Nie powiem Ci, czy zależy mu tylko na jednym bo Jego oraz waszej intensywności związku nie znam.

5

Trochę dziwne, że Twój facet nie chce tego zrozumieć...
Z drugiej strony, każdy ma jakieś tam swoje potrzeby.. Może warto pomyśleć o jakimś wypadzie na weekend? Sam na sam ;-).

Rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać.

owszem współżyjemy, ale nie często. zazwyczaj jak trafi się okazja, a trafia się ona rzadko. owszem każdy ma jakieś potrzeby tylko, ze hmm chciałabym, żeby one nie były priorytetem w naszym związku a jak na razie czuję, że tak właśnie jest.

7

A więc, to problem który możecie rozwiązać tylko razem

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024