Warszawa - co w trawie piszczy .. :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Warszawa - co w trawie piszczy .. :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Warszawa - co w trawie piszczy .. :)

Wybieramy sie mała paczka do warszawy na majowke .. powiedzcie mi dziewczyny czy cos bedzie sie działo w ten czas ..a jak nie to jakie polecacie kluby , puby .... smile

A jesli chodzi o jedzonko to gdzie isc na klimatyczna kolacyjke z moim Ł.??
W warszawie nie bywam zbyt często ale baaardzo mi sie podoba juz troszke sie orientuje co i jak ale zawsze lepiej posłuchac rad kochanych netkobietek ze stolicy smile

z gory dzieki ...pozdrawiam big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Warszawa - co w trawie piszczy .. :)

zależy co was interesuje...jeżeli chodzi o jedzenie (i przy okazji ma byc klimat) to polecam "Eteria" przy rondzie Babka/Radosława /bardzo sympatyczni właściciele/ jeżeli nie koniecznie musi byc super romantyczny klimat to np. A Boo, U Szwejka ...hm kurcze nie chodze po knajpach to nie wiem. Green Cofee jest miejscem gdzie można sobie zjeść super śniadanko/deser/zapić pyszną kawą/ smoothies czy też innym wynalazkiem smile na Krakowskim Przedmieściu pojawił się "Sklep z Kanapkami", szczególnie fajne mają pięterko a oprócz kanapek oczywiście desery, kawy, obiady -ceny przystepne bo nastawili sie na studentów smile

A imprezy hmmmm, ciekawe wydaje się to:

? Z wody?
Rejsy drewnianą, tradycyjną wiślaną łodzią po najstarszym warszawskim Porcie Czerniakowskim. Zwiedzanie pozostałości Portu Zimowego i Warszawskiej Stoczni Rzecznej. Opowieści o historii Solca i Towarzystwa Żeglugi Parowej hr. Andrzeja Zamoyskiego. Miejsce realizacji: Port Czerniakowski. Okres realizacji: Niedziele pomiędzy 1 maja a 30 września. Planowana ilość dni - 16. Wstęp wolny.
Więcej informacji: Biuro Kultury Urzędu m.st. Warszawy, tel. 022 530 62 20

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/pomy … 65267.html

musisz pogoolać troche. na um.warszawa tez pewnie beda jakies informacje

3

dzieki wielkie za info :*

4

ja osobiscie polecam opere , platinium i ewentualnie cynamon.. te kluby sa blisko siebie wiec nie bedzie problemu z przemieszczaniem sie wink

5

aach zapomniałam o przecudnym miejscu ! kawiarnio-ksiegarnia "Czuły Barbarzyńca" na Dobrej 31; całe wieki tam nie byłam to i zapomniałam sad

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Warszawa - co w trawie piszczy .. :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024