Zaburzone poczucie smakowej estetyki... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Zaburzone poczucie smakowej estetyki...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Zaburzone poczucie smakowej estetyki...

Jest ok! Bardzo sympatyczna dziewczyna, zdrowa foka! Kajzerka elegancka, zdrowe siodło i przesympatyczne cycuszki. Ba! Był czas, że królowała na wybiegach modelek Europy i do tego zachodniej. Reasumując przesympatyczna dziewczyna płci przeciwnej. Obecnie w hospicjum castingowym z racji wieku 40 lat, mnie jednak to w niczym nie przeszkadza. Jest tylko jedno "ale". Otóż ten wamp lat dziewięćdziesiątych pali papierochy i w trakcie pocałunku czuję się jak w "cygańskiej chacie". Nie chciałbym popełnić faux pas lub etui wypominając jej ów nietuzinkowy aromat ale budzi to dyskomfort w moim i tak dość prymitywnym poczuciu estetyki i nie za bardzo wiem jak jej subtelnie zwrócić uwagę...
Bardzo proszę o jakieś finezyjne sugestie.

Theo

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zaburzone poczucie smakowej estetyki...

..hospicjum castingowe... big_smile big_smile big_smile

3

No jak foka zdrowa, kajzerka elegancka, zdrowe siodło i przesympatyczne cycuszki to rzeczywiście byłoby głupio gdybyś przez jakieś nieostrożne etui to wszystko stracił ;-) Może zapytaj delikatnie czy to już nie czas żeby rzuciła ... albo gumy miętowe hurtowo kupuj ...

A swoją drogą to uwielbiam jak faceci w Twoim wieku silą się na "młode" słownictwo ;-)

4

Powiedz, że jest dla Ciebie ważna, ale całując ją masz wrażenie, że całujesz się z popielniczką pełną petów.
Jak kocha, to zrozumie, a przynajmniej ograniczy i będzie dbała o swój oddech, co  wcale przy wyborze dzisiejszych środków - trudne takie nie jest.

sierpniowa napisał/a:

No jak foka zdrowa, kajzerka elegancka, zdrowe siodło i przesympatyczne cycuszki to rzeczywiście byłoby głupio gdybyś przez jakieś nieostrożne etui to wszystko stracił ;-) Może zapytaj delikatnie czy to już nie czas żeby rzuciła ... albo gumy miętowe hurtowo kupuj ...

A swoją drogą to uwielbiam jak faceci w Twoim wieku silą się na "młode" słownictwo ;-)

co zrobić jak z młodości zostało "jeno" słownictwo....

6

Proponuję coś takiego- zapal razem z nią (ten raz możesz zrobić wyjątek), następnie zaprowadź ją do łazienki i razem umyjcie zęby. Po czym powiedz- " Kochanie, to zajmuje dosłownie trzy minutki. Nie lubię całować się z popielniczką"
Na pewno zadziała.

7

Jaga Baba07 napisał/a:

Proponuję coś takiego- zapal razem z nią (ten raz możesz zrobić wyjątek), następnie zaprowadź ją do łazienki i razem umyjcie zęby. Po czym powiedz- " Kochanie, to zajmuje dosłownie trzy minutki. Nie lubię całować się z popielniczką"
Na pewno zadziała.

Jak na mój gust to tą"zdrową foczkę z kajzerką eleg. i przesympat. cycuszkami" takim zachowaniem skutecznie odstraszy. Przecież widział co brał, a wątpię, że się z paleniem ukrywała. Pozostaje to znosić wink

Przestań ją całować z języczkiem.Tylko cmok cmok po wargach górnych,natomiast skoncentruj się na wargach dolnych smile)Jesli spyta,dlaczego jej nie całujesz w usta,powiedz wprost,że nie lubisz smaku nikotyny.Ja też kiedyś byłam palaczką,nie zdawałam sobie sprawy z problemu,bo mój facet też palił.Teraz mam faceta niepalącego,sama nie palę kilka lat i cieszę się wspaniałymi,namiętnymi,słodkimi całusami...

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Zaburzone poczucie smakowej estetyki...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024