Szukam prawdziwej przyjaciółki od serca i sama chętnie nią zostanę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam prawdziwej przyjaciółki od serca i sama chętnie nią zostanę

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 100 ]

Temat: Szukam prawdziwej przyjaciółki od serca i sama chętnie nią zostanę

Cześ szukam prawdziwej przyjaciółki takiej od serca zeby można było o wszystkim pogadać, wspierać pomagać pośmiać może sie spotkać. Mam 20 lat i narzeczonego chodź moge z nim o wszystkim pogadać to jednak brakuje mi przyjaciółki. Szkoła się skończyła kontakt sie urwał i tak sie jakoś odnaleźć nie mogę. Chętnie zostanę przyjaciółką taką prawdziwą i szczerą smile
Napiszcie do mnie na gg 44779592 jak sie ktoś taki znajdzie:):):):
pozdrawiam :*:*:*

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam prawdziwej przyjaciółki od serca i sama chętnie nią zostanę

Hej smile Ja też szukam takiej przyjaciólki smile A skąd jesteś ??

3

Napisz do mnie na maila, mam podanego w opisie  :)

4

tez jestem w podobnej sytuacji...nie masz podanego maila;) napisz na moj ja mam podany;*

5

do mnie tez mozecie pisac na maila chetnie sie dołącze;*

6

Witajcie samotne, jestem w podobnej sytuacji. mam 27 lat i trochę ponad rok temu przeprowadziłam się do Warszawy. tutaj niby są jacyś znajomi ze studiów, ale drogi się rozeszły, a w tym wieku trudno już nawiązywać przyjaźnie. może to forum to szansa na ich rozpoczęcie?:) pozdrawiam serdecznie

7

Azizja napisał/a:

Witajcie samotne, jestem w podobnej sytuacji. mam 27 lat i trochę ponad rok temu przeprowadziłam się do Warszawy. tutaj niby są jacyś znajomi ze studiów, ale drogi się rozeszły, a w tym wieku trudno już nawiązywać przyjaźnie. może to forum to szansa na ich rozpoczęcie?:) pozdrawiam serdecznie

Kochana napisz do mnie mam podanego meila czekam ;* sluze pomocą;*

8

Hej ja równiez  sie przylacze mam 19 lat i chodze do 3 lic. Chetnie poznala bym jaka kolezanka nowa . mieszkam 10 km od lublina . w wiadomosci prywatnej moge wyslac swoj e mail :*

9

Hej dziewczyny:) Wiecie,że ja też jakoś tak czuje się samotna...:( Chyba przechodze jakiś trudny okres czasu... Sama już nie wiem:( To mój numer gg:19950518 jesli ktos ma ochotę pogadac w samotne wieczory to zapraszam:)

10

Jak miło się dowiedzieć, że nie jest się samą z takim problemem... Wiem, że sie powtarzam, ale naprawdę myślałam, że coś ze mną nie tak. Przecież wszyscy mają znajomych więc dlaczego ja nie mam? Tym bardziej, że lubię aktywny tryb życia- rower, basen, spacery, imprezki, kino a czasami najzwyczajniej muszę z niego zrezygnować ze względu na to, że nie za bardzo mam z kim się nim dzielić... Ehh, wyżaliłam się... Mam 21 lat, jestem z Bydgoszczy i jeśli ktoś ma podobny problem i jest z moich okolic proszę niezwłocznie o kontakt, oczywiście porozmawiam chętnie też z dziewczynami z innych miast Trzymajcie się dziewczyny, razem zawsze raźnie

11

moze bysmy sie spotkaly wszystkie ze tak powiem "samotne" na jakas kawe ? co wy na ten pomysl. probonuje zeby wybrac jakis dalszy termin spotkania aby kazda znalazla czas bo wiadomo nie zawsze mozna. czekam na odpowiedzi

12

Hej dziewczyny jak fajnie że znalazłam ten portal ja mam ten sam problem mam 23 lata i jestem strasznie samotna mój narzeczony jest za granicą i czuje się strasznie źle że nawet teraz nie mam z kim porozmawiać przyłączam się do was mój nr gg piszcie bardzo was proszę 43465728. Pozdrawiam

13

do mnie tez mozesz pisac, skad jestes wgl? smile

14

jestem z Tychów a ty?? napisz do mnie na gg smile

15

moze bysmy sie spotkaly wszystkie ze tak powiem "samotne" na jakas kawe ? co wy na ten pomysl. probonuje zeby wybrac jakis dalszy termin spotkania aby kazda znalazla czas bo wiadomo nie zawsze mozna. czekam na odpowiedzi

16

x3caroline napisał/a:

Hej wiecie co to wcale nie głupi pomysł pewnie że można się spotkać pogadać. pomyślcie o tym ja jestem ZA!!!!!!!

17

Witajcie smile  kurcze nawet nie macie pojęcia jak ja czuję się samotna  tak jak WY oczywiście..chłopak nagle przestał sie do mnie odzywać..nie mam przyjaciół jakoś tak po szkole kontakt sie urwał..aż z tej samotności żyć się nie chce..chętnie bym poznała jakąś koleżnkę..jest ktoś może z ze śląska okolice lublińca ? smile..jak coś moje gg 19833647

18

hej kasiulka ^^co się stało, że chłopak się do ciebie nie odzywa?

19

De Monik napisał/a:

hej kasiulka ^^co się stało, że chłopak się do ciebie nie odzywa?

Nie mam pojęcia od kiedy dostał nową pracę jako kierowca rozwozi ludzi po Niemczech i zjeżdża na weekendy to przestał się do mnie odzywać..nawet nie złozył mi zyczeń na urodziny sad a Ja mu jeszcze kupiłam prezent na dzień chłopaka..nie wiem co sie stało..ehh..a do tego jeszcze nie mam z kim sie spotkać cały czas siedzę w domu i myślę..a to jest właśnie najgorsze sad

20

a można wiedzieć ile macie lat?

21

Ja mam 21 smile

22

jak chcesz pogadać to odezwij się na priv wink

23

Cześć:) ja też szukam prawdziwej przyjaciółki takiej na dobre i złe:) marzą mi się piżamowe noce z kieliszkiem wina:D albo jakieś dancingi:D hehehe:D mam 23 lata z wawy

24

Hej wink Też szukam przyjaciółki i bardzo chętnie bym z kimś popisała mam 22 lata.

25

Witam Wszystkie samotne kobitki.Ja podobnie jak wy wszystkie szukam przyjaciółki takiej od serca z która będę mogła porozmawiać o wszystkim.z miłą chęcią z którąś z was po piszę i porozmawiam .piszcie na maile  pozdrawiam Wszystkich smile

26

hej czy sa tu dziewczyny z czestochowy ktore chca pogadac albo wybrac sie na wspolny spacer ?
piszcie please

27

Czy jest tu jeszcze ktoś ?

Z chęcią popiszę, spotkam się na kawę czy herbatę, czy jakikolwiek procent smile

Mieszkam w Warszawie..

28

Witam wszystkich samotnych smile Dołączam do Waszego grona. Mam 21 lat i pochodzę z woj. warm. - maz., weekendy natomiast spędzam w Warszawie (studia). Chciałabym poznać jakąś bratnią duszę, z którą mogłabym pogadać "o wszystkim i o niczym", pośmiać się czy też wypłakać jak będzie taka potrzeba. Niby znajomych jak pewnie większość z Was mam sporo, jednak brakuje mi takiego prawdziwego, zaufanego przyjaciela.

Pozdrawiam Was serdecznie smile

29

Hej
Zacznę od przedstawienia się tutaj Jestem Gosia mam 27 lat mieszkam w Poznaniu .Szukam przyjaciółki smile
W szkole miałam dużo koleżanek byłam dobra i zawsze przez to traciłam tak jest do teraz.W szkole tak się tym nie przejmowałam zawsze byli koledzy ,ale kiedy jest się starszą to wartości jak przyjaciółka tak prawdziwa jest na wagę złota.W szkole średniej miałam psiapsiółkę Izę ale nasze kontakty się urwały kiedy ja wyszłam za mąż i ona poznała swojego chłopaka -to przykre bo zawsze obiecałyśmy sobie że damy rade że kontakt się nie urwie...a tu porażka...Zacznie od tego ze jestem 7 lat po ślubie i razem z mężem walczymy z niepłodnością.
3lata temu poznałam Martę sąsiadka traktowałam ja jak przyjaciółkę byłam na każdy telefon kawy pierdoły rozmowy o niczym ,pomoc w pilnowaniu jej dziecka.Jej facet był w Anglii .kiedy zmieniłam prace na lepiej płatną było ok do czasu kiedy pewnego razu kiedy zaczął ja interesować mój mąż zaczęło się niewinnie ,od podrzucenia jej do lekarza i pomocy we wszystkim pewnego razu usłyszałam z jej ust ze co ja mogę dać mojemu facetowi ,nie jestem 100 % kobieta i wiele innych przykrych slow bolało to bardzo bo mówiłam jej wszystko a dostałam takiego kopa ,nie mogłam tam dłużej mieszkać wyprowadziliśmy się i mam spokój jednak miałam powtórkę z rozrywki...
Poznałam Ule dostała tez kopa od swojej przyjaciółki ,pomyślałam ze teraz będzie inaczej ze ona i ja nauczone porażką staniemy się mocnymi w doświadczenia osobami chcącymi nawiązać nić przyjaźni  było super przez 6miesiący aż kiedy jej była przyjaciółka się nie odezwała,bałam się ze teraz mnie kopnie w dupę ale zapewniała ze nie, ze w 3 będziemy się kumplować po czasie zaczęły się kłamstwa i już wtedy wiedziałam ze moja przyjaźń się skończyła...
Nauczona tyloma porażkami zastanawiam się czy jest mi pisana przyjaciółka??A może coś robię nie tak ??Może tak bardzo chcę mieć przyjaciółkę ze niszczę to jakoś??Straszne to jest ze mając 27 lat nie mam prawdziwej bratniej duszy...nie mam problemu z nawiązaniem kontaktów bo jestem otwarta na ludzi nie skreślam nikogo.

30

e_dit24 napisał/a:

Cześć:) ja też szukam prawdziwej przyjaciółki takiej na dobre i złe:) marzą mi się piżamowe noce z kieliszkiem wina:D albo jakieś dancingi:D hehehe:D mam 23 lata z wawy

mi tez czasem tego brakuje. nawet spacer bylby dobry albo jakies wieczorne pogaduchy smile

31

..Tez dolaczam sie do chetnych do pisania, lub jesli ktos z moich okolic to i do spotkania na zywo.Z checia kogos poznam. Na danceingi tez ;-) heh, lubie potanczyc.
Kto chetny, pisac. :-)
Jestem ze Slaska, z Raciborza.

wysłałam  i e-mail, jeśli zechcesz-odpowiedz.
Pozdrawiam serdecznie. :-P

33

Ja rowniez sie dolaczam smile Jestem z Lublina,  19 lat smile Chętnie poznam nowe osoby z moich okolic smile

34

hej dziewczyny mam 29 lat i szukam przyjaciółki takiej od serca. Przyjaciółki z którą mogłabym rozmawiać o wszystkim. jestem z torunia. pozdrawiam..

35

Witajcie,
Ja również czuje sie samotna chodź nie powinnam... Mam wspaniałego narzeczonego z którym mogę rozmawiać o wszystkim, mamy wspólne dziecko... Ale ja odkąd się przeprowadziłam do innego miasta moje znajomości sie pourywały... Brakuje mi koleżanki, przyjaciólki do pogadania o wszystkim i o niczym. Jestem z Poznania mam 21 lat. Interesuje mnie znajomość internetowa jak i realna. Pozdrawiam Was cieplutko!

36

darka jak masz chcec mozesz napsiac na priv, meila smile

37

Witam:) Mam 20 lat i również szukam osoby z którą będę mogła pogadać o wszystkim:)Mój e-mail to smutna377@interia.pl Pozdrawiam:)

38

Hej :-)  Jeśli ktoś jest zainteresowany rozmową i poznaniem się to zapraszam. Mam 21 lat , mieszkam niedaleko Warszawy, kiedyś miałam dużo przyjaciół, niestety każdy poszedł w swoją stronę,  a ja byłam z tego całego towarzystwa najmłodsza  i teraz  nie mam za bardzo do kogo otworzyć buzi .

39

Ojej, widzę że osób cierpiących na brak przyjaciółki lub koleżanki jest całkiem niemało. Również należę do tego grona wobec czego może z którąś z Was uda mi się nawiązać kontakt :-)

Mam 24 lata, mieszkam w Sanoku, ale jestem również otwarta na internetowe znajomości. Uwielbiam książki, filmy, od nidawna również lubię dłubać w nowej muzyce - w grę wchodzą właściwie wszelkie gatunki, od klasyki przez pop po metal :-)  Od roku jestem zaczarowana grami, jednak wolę te lekkie i przyjemne produkcje jak Super Mario lub The Sims 3. Jeżdżę na rolkach i uczę się portugalskiego :-)

Ode mnie to tyle, czekam na Wasze maile: eokarska@gmail.com

40

Hej :)Rowniez sie dolanczam  mam 23 lata piszcie  na meila pozdrawiam smile

41

Hej , jestem Ada, jestem z Warszawy, jeśli ktoś chciałby popisać lub gdzieś wyjść piszcie GG:47622346 . Mam 17 lat (za 4 miesiące 18) smile

42

Heej, ja z Raciborza, szukam kolezanki, przyjaciolki do wspolnych wyjsc, spotkania,rozmowy :] moje gg 46380872

43

Zgłaszam się również:) jesli ktoś chciałby miec się do kogo odezwać i być wysłuchanym to zapraszam.

44

hej dziewczyny:) widzę ze wszystkie mamy te same problemy i każdej brakuje przyjaciółki od serca...mi także... szkołę skończyłam zawód zdobyłam a razem z tym straciłam koleżanki bo drogi się rozeszły nie wspominając już o jakiejkolwiek przyjaciółce której nigdy tak naprawdę nie miałam..wiecie co jest najgorsze? że zawsze jak któraś koleżanka miała problem to zawsze pomagałam, wysłuchałam, doradzałam, zapraszałam na kawkę.. ale jak ja miałam chwile w której potrzebowałam wsparcia to ani jedna nie pamiętała o mnie... bo zawsze chłopak był ważniejszy...dziewczyny druga połówka serca jest bardzo ważna bo sama mam chłopaka ale dlaczego mając chłopaka wiele dziewczyn zapomina o codziennej przyjaźni... czy to tak trudno? miłość miłością ale o przyjaźni nie powinno sie zapominać.. szukam do dziś prawdziwej przyjaciółki która będzie lojalna szczera i na którą zawsze będę mogła liczyć. jestem z okolic Srody wlkp. Jarocin, Września..czekam na Wasze odpowiedzi:) pozdrawiam Was! smile

45 Ostatnio edytowany przez smutasek210 (2013-07-06 01:56:16)

...

46

linka1203 napisał/a:

Cześ szukam prawdziwej przyjaciółki takiej od serca zeby można było o wszystkim pogadać, wspierać pomagać pośmiać może sie spotkać. Mam 20 lat i narzeczonego chodź moge z nim o wszystkim pogadać to jednak brakuje mi przyjaciółki. Szkoła się skończyła kontakt sie urwał i tak sie jakoś odnaleźć nie mogę. Chętnie zostanę przyjaciółką taką prawdziwą i szczerą smile
Napiszcie do mnie na gg 44779592 jak sie ktoś taki znajdzie:):):):
pozdrawiam :*:*:*

hej, widzę że nie jestem sama...
mam prawię że identyczną sytuację
(oprócz tego że ja na razie mam chłopaka,ale to już nie długo się zmieni także też będę miała narzeczonego smile ).
Rownież chciałabym się zaprzyjaźnić i być przyjaciółką!
jak by co to jest podany e-mail -piszcie .
pozdrawiam .

Witam Was jestem nowa ,mama 3 dzieci.Co prawda mam 41 lat ,ale 2 dzieci mam malutkich i chętnie nawiążę sympatyczne znajomości.

48

Roza pustyni, a skąd jesteś?

Jestem z Warszawy

Cześć wam. Mam 20 lat, jestem mamą 15-miesięcznej Gabrysi. Mimo młodego wieku na prawdę sporo przeszłam i jestem bardzo samotna. Nie mieszkam w Polsce, to też jest jeden z powodów dla których jestem sama. Chętnie poznam nowych, ciekawych ludzi:)
Mail podany nizej:)
Trzymajcie się ciepło miśki :-P

51

Cześć bardzo chętnie spotkam się przy soczku lub jakkolwiek wink
Mam 22 lata mieszkam w Poznaniu
wink

52

hej dziewczyna super że jesteście bo czuję się samotna mam 30 lat moje małżeństwo wisi na włosku chodzimy do poradni ale nie wiem czy coś z tego bedzie boję się zostać sama mam jedną przyjaciółkę ale ona ma własne życie dziecko wiedzie jak to jest odezwijcie się jeśli chcecie pogadać bardzo mi się to przyda  ANIA

53

chetnie poznam fajne mile dziewczyny z ktorymi stworzymy fajna paczke by pojsc na kawe fitnes spacer czy zakupy szukam dziewczyn z oklolic jaworzna mysłowis sosnowca i oklic odezwijcie sie do mnie dziewczyny na meila   bardzo brakuje mi kolezanek ania

54

szukam milych fajnych dziewczyn by stworzyc paczke   fajna wyjsc do fitnes spacer kawa zakupy bardzo barakuje mi kolezanek szukam dziewczyn z okolic sosnowca myslowic jaworzna  odezwijcie sie dziewczyny na meila ania

55

hej.też chętnie poznam kogoś z okolic czewy,ja mam 39 lat

56

tzn z częstochowy,trochę tu więcej młodszych dziewczyn,ale przecież wiek nie jest najważniejszy,pozdrawiam wszystkie łaknące przyjażni.

57

hej,
widzę,że sporo z nas szuka tutaj kogoś ;-) ja również. mam 24 lata, mieszkam w warszawie i szukam fajnej koleżanki, która naprawdę znalazłaby dla mnie czas ogólnie jestem osobą pracującą i studiującą, więc tak naprawdę wieczory/weekendy wchodzą w grę.
nie szukam znajomości internetowej, a prawdziwej, realnej. W końcu znacznie milej jest z kimś na żywo się spotkać i chociażby pójść na spacer... . Nie chciałabym ograniczać się do internetu. Tym bardziej,iż mamy fajną pogodę na zewnątrz ;-)

w sierpniu planuję kupić sobie kartę multisport, więc towarzystwo na wspólne wyjścia związane ze sportem byłoby również mile widziane;-)

ps. mieszkam na ursynowie.

Pozdrawiam serdecznie,
KAsia.

58

też szukam przyjaciółki... z okolic Środy wlkp a Jarocin by móc się spotykać realnie:);)

59

Czesc wszystkim tez jestem samotna mam 22 lata jestem z Inowroclawia moj numer gg 39585564. Gdyby ktos mial ochote pogadac bardzo chetnie

60

czy poznam przyjaciółke od serca ktora znajdzie dla mnie czas na pisanie rozmowa przez tel itd jestem z okolicy leszna to mój nr jak byście chciały sie odezwać jestem normalną dziewczyną

61

czy poznam przyjaciółke od serca mam na imię weronika to mój nr 601970348

62 Ostatnio edytowany przez colette (2013-07-29 19:35:15)

również dołączam:) mam 22 lata i studiuje w Toruniu, mój numer 36956816

63

również chętnie z kimś pogadam smile

64

Hej, także chętnie kogoś poznam, mam 21 lat i mieszkam w Szczecinie smile Mam nadzieję na jakiś miły kontakt smile

65

Rowniez chetnie z kims porozmawiam:) email podany w profilu. big_smile

Posty [ 1 do 65 z 100 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam prawdziwej przyjaciółki od serca i sama chętnie nią zostanę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024