Mężczyzna nie mogł zniesc myśli ze nie jest moim pierwszym - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Mężczyzna nie mogł zniesc myśli ze nie jest moim pierwszym

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Mężczyzna nie mogł zniesc myśli ze nie jest moim pierwszym

Spotykalismy sie w klasach gimnazjalnych... ale nie moglismy byc ze sobą z róznych przyczy... on również powiedział ze "nie chce mnie skrzywdzic" w młodzienczych czasach był szalonym i trudnym chlopakiem, pakował sie w tarapaty... ciezko było mi zniesc ta sytuacje bo gdy go widzialam mialam przyplyw emocji... staralam sie o Filipa , ale niestety to nie był nasz czas... po roku zdecydowalam ze skoro on ma kogos... to moze i ja zaczne szukac swojego szczescia... znalazlam ale nie szczescie... moje zycie z pawlem bylo nudne tkwilam w tym zwiazku ponad 2 lata... i wiadomo jak to jest sie 18-latkiem... jest sie ciekawym , czy to prawda co mowia o sexie... poszłam z nim do łózka... wkoncu bylismy tyle czasu razem... ale potem uznalam to za wielki bląd, nie moglam juz zniesc nawykow zachowania pawla nie wiem czemu wczesniej tego nie dostrzegalam...a jego proby zerwania konczyly sie szantazem ze cos sobie zrobi. ostatnim podejsciem bylo zerwanie przez telefon bo face to face nie przynosily efektow... udalo mi sie uwolnilam sie od niego. Ale tak naprawde przez wszystkie te lata wciaz wspominam Filipa był fantastyczny, moja pierwsza milosc... kilka tygodniu postanowilam sie do niego napisac zaczelam od zwyklego co tam ?
i nasze rozmowy trwaly i trwaly nie przespane noce aby tylko porozmawiac niestety okazalo sie ze przez ten czas filip przeprowadzil sie za granice... zakochiwalismy sie w sobie powiedzialam mu o calej swojej przeszlosci i nie bylo z tym problemu.. doczasu gdy filip do mnie przylecial ... nasza milosc odzyla spedzilismy wspolnie 3 tygodnie było fantastycznie filim to czuly i opiekunczy mezczyzna, zdecydowalismy sie na seks było fantastycznie , ale gdy on powrocil do siebie... zaczeło sie robic coraz gorzej Filip nie mogl sie pogodzic z tym ze to nie on był pierwszy.... pozniej doszedl do wniosku ze nie moze na odleglosc.Poniewaz gdy bylam obok było idealnie natomiast gdy kazde z nas było oddzielnie filip nie mogl zniesc mysli i mial koszmary ,aby wyjasnic wszystko postanowilam do niego poleciec te 2500 mil pokazac mu ze mi na nim zalezy... byłam u niego 3 tygodnie wydawalo mi sie ze bylo fantastycznie, ale po powrocie do Polski zaczeły sie ciche dni... nie wiedzialam co bylo powodem, okazalo sie ze Filip nawet bedac ze mna ciagle myslal o moim bylym i powiedzial mi gdybym wtedy poczekala  to byłby ze mna do konca bo jestes swietna kobieta i wie ze drugiej takiej nie znajdzie, ale nie moze byc ze mna bo moja przeszlosc go odpycha ode mnie ..... ale mowi ze mnie kocha. I na chwile obecna nie ma odwaznego ktory zakonczy owa relacje.. ja tego nie zrobi bo go kocham zbyt mocna , a on nie wiem czemu ... Co w tej sytuacji zrobic ?:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mężczyzna nie mogł zniesc myśli ze nie jest moim pierwszym

Katie, uważam ze on jest nie w porządku wobec ciebie, Sam miał już z pewnością inne dziewczyny więc z jakiej racji ma pretensje do ciebie? Nie byliscie razem i nic mu do tego co robiłas i z kim. Jeeżli mu nie pasuje to daj sobie spokój. MAm wrazenie ze on szuka pretekstu żeby cie zranic. ty sie zakochałas a jemu zwiazek na odelgłość jest nie w smak. Z reszta to fakt ze raczej małe szanse by cos takiego przterwało. Daj sobie z nim spokój, szczególnie keśli sypie do ciebei takimi teksatmi, ze twoja przeszłość go odpycha. Też coś! Olej go.

3

eh ale nie jest proste , zapomniec o nim... nie rozmawiac z nim. nie wiem czy tu mozna uzyc takiego okreslenia ale stwierdzam ze za bardzo go kocham,,.... i na zbyt wiele pozwalam sad
ale juz taka jestem ze gdyby pstryknal palcami ja bylabym juz obok...

4

Katie, jeśli ktoś mówi że Cie "kocha", a za chwile że "twoja przeszłość go odpycha od Ciebie", to są dwie sprzeczne rzeczy. Chłopak jest niedojrzały i nie wie co to prawdziwa miłość. Daj sobie z nim lepiej spokój, bo analizując podobne tematy na forum, stwierdzam że takie "związki" nie są za dobre i dają wiele cierpienia zamiast miłości, szacunku i zadowolenia.

5

Chyba ten Filip musi sobie zacząć szukać dziewczyny wśród licealistek żeby być tym pierwszym. Dla mnie żałosne tłumaczenie.

6

Licealistek? raczej gimnazjalistek.. bo w dzisiejszych czasach to i tam problem znalezc dziewice

7

Dziewczyno, mloda jestes. Uciekaj od niego jak najdalej. Zameczy sie, obciazy wszystkimi swoimi fobiami. Na kilometr od takich nieudacznikow. Poszukaj sobie normalnego chlopaka bez fobii.

8

Gadanie... Zaliczył pierwszą miłość i już nie chce. Kto chce szuka sposobów, kto nie chce szuka powodów.

Przepraszam, że tak obcesowo. Odkochaj się, może przy pomocy terapeuty jeśli nie umiesz inaczej. Facet ma paskudny charakter. Hipokryzja jest wstrętna.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Mężczyzna nie mogł zniesc myśli ze nie jest moim pierwszym

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024