Witam Serdecznie!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam Serdecznie!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1 Ostatnio edytowany przez wikita (2009-04-02 18:29:50)

Temat: Witam Serdecznie!!

Cześć!!! Jestem Elżbieta mam 22 lata mam kochanego męża od 4 lat pracuję w Warszawie a do domu rodzinnego mam ponad 300 km a dokładnie na Podkarpacie i bardzo brakuje mi moich przyjaciół z którymi mogłam porozmawiać popłakać i pośmiać się nie mam tu zbyt dużo znajomych ale mam nadzieję że dzięki wam gdy bendę chciała się wygadać to mi pomożecie... Pozdrawiam Was Gorąco

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam Serdecznie!!

Witamy serdecznie smile
Czuj się jak u siebie  smile

3

Witaj Elu z pewnością spędzisz tu miło czas  smile

4

Witaj  wikita.Tu na pewno znajdziesz wielu nowych przyjaciół z którymi będziesz mogła się posmiać i podzielić się swoimi zmartwieniami.Pozdrawiam cieplutko smile

5

Witaj Elu, rownież cię pozdrawiam.

6

Cześć!!

7

szybko wyszłaś za mąż, musicie się bardzo kochać smile

8

Przyjaciół być może znajdziesz tu na Forum.Czego Ci z serca życzę.Pozdrawiam słonecznie.

9 Ostatnio edytowany przez Ania1701 (2009-04-02 07:51:44)

Witaj wikita  w netkobietkach smile baardzo szybciutko wyszłaś za mąż ... smile gratuluje !

ja też coraz częściej z moim Ł. zastanawiamy się czy nie wyjechac na magisterkę do Warszawy i nie podjąć tam pracy i mieszkac... bardzo nam sie tam podoba lubimy sobie pojechac , pobyc na dwa dni .. zupełnie inaczej niż w Trójmieście.. wydaje mi się w stolicy jest życie bardziej intensywne, jest wiecej możliwości...
powiedz Elu co was skłoniło by sie wyprowadzic do Warszawki i jak ci sie podoba... wiem że jest dość drogo..ale czy i pensje są wyższe??? dziekuje za odpowiedz ..

pozdrawiam :* smile

10

Witaj w naszym gronie smile

11

Ania1701 napisał/a:

Witaj wikita  w netkobietkach smile baardzo szybciutko wyszłaś za mąż ... smile gratuluje !

ja też coraz częściej z moim Ł. zastanawiamy się czy nie wyjechac na magisterkę do Warszawy i nie podjąć tam pracy i mieszkac... bardzo nam sie tam podoba lubimy sobie pojechac , pobyc na dwa dni .. zupełnie inaczej niż w Trójmieście.. wydaje mi się w stolicy jest życie bardziej intensywne, jest wiecej możliwości...
powiedz Elu co was skłoniło by sie wyprowadzic do Warszawki i jak ci sie podoba... wiem że jest dość drogo..ale czy i pensje są wyższe??? dziekuje za odpowiedz ..

pozdrawiam :* smile

Witam Cię Cieplutko!!! Dziękuje:)
Mnie to skłoniła Praca bo u mnie w Leżajsku to jej zbyt duzo nie było a jak już to kasa słaba, początki to tu też nie były łatwe ale dałam rade, a mój chłopak jeszcze wtedy obecnie mąż to przyjechał za mną bo na odległość nie wiem czy bysmy byli razem raz na miesiąc się widywać, on to musiał troszke się namęczyć ale teraz ma dobrą praca i niezle płatną także jesteśmy zadowoleni Warszawa nam się podoba moze nie tak bardzo jak przyjechaliśmy tu, ale dobrze jest się wyrwać.. oczywiście teskni nam się na podkarpacie i pewnie kiedys tam wrócimy... zycie tu jest bardzo drogie ale i pensje są lepsze. A tak od siebie to Ci powiem ze bardzo dorze jest zamieszkać razem przed slubem.
Pozdrawiam Gorąco i życzę powodzenia!!!

12

Dziękuje!!! Juz mi sie tu podoba Pozdrawiam

13

Dobry wieczór.Miłego pisania życzę.

14

witaj : ) )

15

hey Ela!!! wink

16

hejjjjooo!

17

Cześć !!!

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam Serdecznie!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024