Napisanie monografii - ile to może kosztować? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Napisanie monografii - ile to może kosztować?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Napisanie monografii - ile to może kosztować?

Hej, mam nadzieję, że wybrałam odpowiedni dział na swoje pytanie.
Otóż dostałam propozycję napisania monografii. Ma to być dzieło formatu A5 (czyli format małego zeszytu) na ok. 100 stron (trudno określić liczbę znaków, bo to zależy od składu). Monografia ma dotyczyć ok. 30-letniej historii jednego ze związków zawodowych.
Moje pytanie brzmi: ile za to mogę sobie zażyczyć? Nigdy wcześniej nie pisałam monografii ani nie interesowałam się tematyką stawek w tym zakresie. Nie chcę proponować kwoty wygórowanej, ale nie mam zamiaru też pisać tego po stawce zaniżonej.
Macie może doświadczenie w takich zleceniach albo ktoś orientuje się w stawkach za takie zlecenia. Będę wdzięczna za info:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Napisanie monografii - ile to może kosztować?

Na prawdę nikt nie ma takich doświadczeń? Szkoda, bo zupełnie nie wiem, jak dotrzeć do stawek.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Napisanie monografii - ile to może kosztować?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024