czesc wszystkim, poszukuje przyjaciolki na gwalt, jestem samotna, a najgorsze sa wieczory:( czuje sie opuszczona
Ale gwałcić będziesz Ty, czy Ciebie mają zgwałcić?
Skąd jesteś, że samotność Cię dopada? ![]()
witaj, dlaczego jestes samotna? mozesz napisac cos o sobie?:)
justyna nie tylko ty.. ja sie dzis przekonałam ze zajomych juz praktycznie nie mam i zostałam sama ![]()
....też mi na myśl z tym gwałtem przyszło, to co Teo ![]()
no zebys wiedziala ze wieczory sa przerombane dzien to jeszcze jak cie moge ale wieczor 1300km od domu w obcym kraju to porazka
rozeszlam sie ze swoim i teraz to wieczory mam samotne i smutne troche:( tyle dobrego ze czasem spotkam sie z kims ze znajomych
Tak się zastanawiam.....czy w dzisiejszych czasach ejst jeszcze szansa i czas na nudę?:)
witam - niedawno sie zarejstrowalama - tez potrzebuje rozmow i ciepla na gwałt - wszystko jest przeokropniste nie radze sobie z tą samotnośćią wsód tłumu
Z czego ta samotność wynika? Przyznam szczerze, że .....chyba nigdy nie czułam się samotna.
no hej - sama nie wiem - ja tez nigdy tego nie czulam - ale znalazlam baratnia dusze jakies 3 lata temu ktora wypelnila cos o czym nawet nie mialam pojecia - teraz odeszla - bo to podobno nie te klimaty - zostala pustka ktora uswiadomila mi ze zawsze mi czegos kogos brakowalo - zdalam sobie sprawe przez te lata ze chce byc czescia kogos i chce zeby ktos byl czescia mnie
witam - niedawno sie zarejstrowalama - tez potrzebuje rozmow i ciepla na gwałt - wszystko jest przeokropniste nie radze sobie z tą samotnośćią wsód tłumu
bo taka samotnosc jest najgorsza
ruda1935 napisał/a:witam - niedawno sie zarejstrowalama - tez potrzebuje rozmow i ciepla na gwałt - wszystko jest przeokropniste nie radze sobie z tą samotnośćią wsód tłumu
bo taka samotnosc jest najgorsza
dlatego tu trafilam - i mam nadzieje ze tu juz nie dacie mi byc samotną ![]()
14 2012-08-28 22:35:17 Ostatnio edytowany przez iw25 (2012-08-28 22:44:05)
ruda zawsze możesz meila napisać, mi tez teraz ciężko jest wiec może zrozumiemy się nawzajem ![]()
dziewczyny glowa do gory,
Ja tutaj poznałam świetną dziewczynę ,utrzymujemy kontakt już rok i jest mi najbliższą koleżanką mimo iż na odległość
Bardzo ważne są w naszym życiu takie osoby ,niby są znajomi ale tylko na chwile ,brakuje przyjaciół ,kogoś z kim można gdzieś wyjść porozmawiać ,mieć miłe zaufane towarzystwo .A skąd są dziewczyny ?
no zebys wiedziala ze wieczory sa przerombane dzien to jeszcze jak cie moge ale wieczor 1300km od domu w obcym kraju to porazka
A w którym kraju??
tez bym chciala poznac tu taka osobe, niby na odleglosc lecz bliska w sercu
ja jestem w niemczech,ale smutno tu pogoda juz nie ta co kilka ni wstecz drzewa juz zaczynaja nie miec lisci to i czlowiekowi sie udzile taka atmosfera a jeszcze jak ma sie duzo czasu i mysli o tych wszystkich problemach dnia codziennego to juz w ogule
witam zawsze można wieczorami popisać a co
a nóż pozna się interesującą osobowość,z którą można poglądy powymieniać ![]()
zawsze milej wieczor minie jak sie z kims popisze ![]()
no moze moze kto wie?nie sadzicie ze swiat sie wywraca do gory nogami?
troche na pewno, ludzie nei maja czasu rozmawiac ze soba
24 2012-08-31 18:19:33 Ostatnio edytowany przez kasia1208 (2012-08-31 18:20:49)
niedługo przestaniemy ze sobą rozmawiać realnie,a zostanie tylko wirtualnie...ale co zrobić żyjemy w 21 wieku,a co dopiero czeka nasze dzieci....
I wydaje mi się że to niekoniecznie przez brak czasu a raczej wygodę,bo czy na pewno nie mamy w około siebie ludzi z którymi warto porozmawiać??
ja na np nie mam z kim tak normalnie pogadac
ja na np nie mam z kim tak normalnie pogadac
no to już ja chętna
wieczór się zbliża
Mi sie dzisiaj szykuje randka z butelka wina, w sumie tez bym z kims pogadala.
28 2012-08-31 19:53:23 Ostatnio edytowany przez kasia1208 (2012-08-31 20:00:22)
ok zaczynamy
M w pracy dzieci w łóżku to co??
a mi sie szykuje wieczór z smażeniem naleśników, żeby czymś myśli zając
a mi sie szykuje wieczór z smażeniem naleśników, żeby czymś myśli zając
a z czym te naleśniczki??
serem białym i może jakiś drzem znajdę
ale to chyba nie na kolację?
ja staram się na wieczór nic nie jeść a na pewno nic kalorycznego,oczywiście nie zawsze mi się to udaje na ale...smażyć naleśniki o tej porze no wiesz ha ha musi ci być na prawdę nudno
no brak zajecia!to o czym poklikamy?
hej dziewczyny,nudno coś tu:)
naleśniki na kolacje, samej to nudno
no brak zajecia!to o czym poklikamy?
to zacznij coś o sobie ..kilka zadań
oj zjadłoby się naleśniczka:)samej nudno masz racje,dziecko to młodsze spi,starsze ma już swój świat więc siedzę tutaj:)
ja tez chciałabym już swojego malucha ale muszę poczekać
oj zjadłoby się naleśniczka:)samej nudno masz racje,dziecko to młodsze spi,starsze ma już swój świat więc siedzę tutaj:)
oj znam to starsza 10 lat maluch 3 ale jest wesoło
ja tez chciałabym już swojego malucha ale muszę poczekać
a na co jak można zapytać??
mój starszy ma 11 lat,a młodszy 1,5 roku tak się naganiał dzisiaj że przed 19 odpadł:)cały wieczór mam więc dla siebie
ja co wieczór malucha kładę przed 19..no cóż coś mi się od życia należy,no nie??
ja co wieczór malucha kładę przed 19..no cóż coś mi się od życia należy,no nie??
jasne że tak:)ja dosłownbie jak dzień mi sie dłuży czekam kiedy bedzie chociaż 18 i niedługo kapanie,karmienie i spanie:)szkoda że kończą się wakacje bo znowu szkoła się zacznie:(
iw25 napisał/a:ja tez chciałabym już swojego malucha ale muszę poczekać
a na co jak można zapytać??
jak na co?
kasi chodziło o to dlaczego musisz jeszcze poczekać na malucha:)
kasia1208 napisał/a:ja co wieczór malucha kładę przed 19..no cóż coś mi się od życia należy,no nie??
jasne że tak:)ja dosłownbie jak dzień mi sie dłuży czekam kiedy bedzie chociaż 18 i niedługo kapanie,karmienie i spanie:)szkoda że kończą się wakacje bo znowu szkoła się zacznie:(
oj tak ,ale i szkoła ma swoje plusy.Po odwiezieniu dzieci do szkoły/przedszkola znowu czas tylko dla siebie ![]()
kasi chodziło o to dlaczego musisz jeszcze poczekać na malucha:)
dziękuję,dokładnie o to mi chodziło
niby tak:)ale ten młodszy nadrabia za starszego,na szczęście jeszcze w dzień śpi:)
bo mój Przyjaciel ( jeszcze nie chłopak) pracuje za granica jak wróci to coś będziemy planować
dzieci to było coś o czym najbardziej marzyłam a teraz jak je mam tylko czekam na chwilę wytchnienia,czy ze mną wszystko ok??
dzieci to było coś o czym najbardziej marzyłam a teraz jak je mam tylko czekam na chwilę wytchnienia,czy ze mną wszystko ok??
chyba ok,a jak nie to ze mna tez coś nie tak:)bo ja też czekam na chwilę spokoju,a ostatnio najbardziej brakuje mi snu:)
kasia1208 napisał/a:dzieci to było coś o czym najbardziej marzyłam a teraz jak je mam tylko czekam na chwilę wytchnienia,czy ze mną wszystko ok??
chyba ok,a jak nie to ze mna tez coś nie tak:)bo ja też czekam na chwilę spokoju,a ostatnio najbardziej brakuje mi snu:)
akurat na to nie mogę narzekać
M ma nocki dzieci śpią po nocach a ja zamiast spać to klikam ha ha ![]()
mój siedzi za granicą ale chyba w niedzielę wraca,meczące sa te jego wyjazdy to nie zycie:(mój mały mimo że ma juz 1,5 roku dalej potrafi sie obudzic w nocy,a do tego śpi max do 6.30
O kurcze nalesniki! Narobilas mi ochoty! Jutro na obiad beda ze szpinakiem ![]()
mój mały tez niestety nie sypia do 9 ale wolę do 6-30 niż zabawa do 23
naleśniki ze szpinakiem fujjj
wyszły pyszne ![]()
ja w sumie nigdy szpinaku nie jadłam,jakoś nie bardzo mam ochote na spróbowanie go,ale słyszałam że jak dobrze jest zrobiony to smakuje ok
ostatnio jadłam krokiety z szpinakiem, serem zółtym i pieczarkami, bardzo dobre były
jA robię krokiety z pieczarkami,papryką i serem żółtym,pycha do tego barszczyk:)
(Iw25! Wisze Ci list, chyba dzis sie stworzy! [taka mala prywata])
Krokiety tez spoko, ale bardziej do barzszcu! I z kapusta, grzybami. Ojjj glodnieje.
61 2012-08-31 21:25:28 Ostatnio edytowany przez kasia1208 (2012-08-31 21:26:11)
szpinak tylko z makaronem,śmietaną ,serki topione i czosnkiem aż mi ślinka cieknie
a krokiety pieczarki i ser mniam
boze dziewczyny przestancie! jeszcze troche i rzuce sie na lodowke ![]()
chyba spróbuje tego szpinaku:)idę spać kobietki,do jutra:)
chyba spróbuje tego szpinaku:)idę spać kobietki,do jutra:)
dobrej nocy i fajnych snów
boze dziewczyny przestancie! jeszcze troche i rzuce sie na lodowke
a co masz w niej dobrego
u mnie mozarella miałam zrobić i zapomniałam teraz już za późno