Ile zarabia nauczyciel informatyki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Ile zarabia nauczyciel informatyki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Ile zarabia nauczyciel informatyki

Chodzi o nauczyciela w gimnazjum.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ile zarabia nauczyciel informatyki

To zależy od stopnia awansu,stażu pracy i tego jaka to szkoła:społeczna,państwowa,na wsi czy w mieście.
Moja koleżanka- nauczyciel dyplomowany z 10 letnim stażem pracy zarabia 2,5 tysiąca.

3

gojka102 napisał/a:

To zależy od stopnia awansu,stażu pracy i tego jaka to szkoła:społeczna,państwowa,na wsi czy w mieście.
Moja koleżanka- nauczyciel dyplomowany z 10 letnim stażem pracy zarabia 2,5 tysiąca.

mgr inż 5lat stażu

4 Ostatnio edytowany przez Zuzia z Warszawy (2012-08-24 15:28:28)

To co podajesz to za mało informacji ,żeby określić pensję nauczyciela.

Mgr ok , ale czy ma przygotowanie pedagogiczne?

I jaki ma stopień awansu- jeśli ma 5 lat stażu w szkole - to może być co najwyżej kontraktowy - sprawdź sobie to w tabeli płac nauczycieli - tylko patrz czy aktualna Ci się wyświetli w google tzn z 2011 roku Edytuję: jest nowa tabelka od 1 września 2012 r z małą podwyżką smile

Tam są gołe pensje brutto tzn odejmij od tego 30% i będziesz mieć na rękę

Do tego dodaj wysługę - ale przy pięciu latach to chyba 5% będzie

Dodaj też dodatek motywacyjny- są one bardzo różne w zależności od gminy i uznaniowe co znaczy ,że możesz mieć 2 razy tyle albo np tylko 100 i to też proporcjonalnie do ilości godzin- w Warszawie do tej pory było średnio ok 500 na etat brutto.

no i jeśli nadgodziny - to pensję dzielisz przez 75 i masz stawkę godzinową

jeszcze za wychowawstwo - może być dodatek - 200 brutto w gim , ale nie wiem czy w całej Polsce tak samo...

I to już cały dochód nauczyciela smile

Pozdrawiam

5

Zuzia, motywacyjny i za wychowawstwo to tylko w gminaach warszawskich tyle mogą wynosić.
Gdzie indziej jest to 20 - 100 zł na rękę

6

Zaczyna się od kontraktowego, potem jest mianowanie, a następnie dyplomowanie.

Co możemy Ci odpowiedzieć? Na sto procent będziesz na razie nauczycielem kontraktowym. A pensja nie tylko od tego zależy. Jeszcze jest etat i cala reszta, którą wymieniła Zuzia.

Moja mama ma 28-letni staż pracy, jest nauczycielem mianowanym, w ubiegłym roku szkolnym miała "goły" etat i dostawała na rękę ok.2500 zł.

Koma, Warszawa bogata smile i droga:)

Ale motywacyjny chcą nam zabrać!!!

8

Jaga Baba07 napisał/a:

Zaczyna się od kontraktowego, potem jest mianowanie, a następnie dyplomowanie.

Co możemy Ci odpowiedzieć? Na sto procent będziesz na razie nauczycielem kontraktowym. A pensja nie tylko od tego zależy. Jeszcze jest etat i cala reszta, którą wymieniła Zuzia.

Moja mama ma 28-letni staż pracy, jest nauczycielem mianowanym, w ubiegłym roku szkolnym miała "goły" etat i dostawała na rękę ok.2500 zł.

Jaga Baba zanim napiszesz- przeczytaj.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Ile zarabia nauczyciel informatyki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024