Witam wszystkich bardzo serdecznie . Jak myślicie czy możliwa jest miłość od pierwszego wejrzenia u dojrzałego meżczyzny?? a mianowicie 38latka - mam wrażenie, ze właśnie taki pan zakochał się we mnie ja jestem o 9 lat młodsza, rozmawialismy ze sobą tylko ze dwa razy wiec to dopiero początki znajomości ale czuje, że on mi wysyła różne sygnały jdnak nie chce sie nabierac bo dobrze wiem, że na pewno ma duży bagaż doswiadczeń i twaro stąpa po ziemi..więc zastanawia mnie czy wogóle jest możliwa w tym wieku taka miłość i prawdziwe"naiwne zakochanie"
Myślę, że wiek nie ma tu nic do rzeczy, nie wierzę w istnienie miłości "od pierwszego wejrzenia" w ogóle. Trzeba umieć odróżnić miłość czy zakochanie od "podobania się". Możliwe, że facet zwyczajnie uważa, że jesteś atrakcyjna i chciałby Cię bliżej poznać, ale żeby nazywać to od razu miłością? Po co? Po to, żebyś się potem rozczarowała i płakała, jakimi draniami są faceci?
moze zakochanie /milosc to zbyt duze slowa zwlaszcza ,ze rozmawialiscie dopiero dwa razy ,ale pewnie mu sie podobasz skoro sie toba interesuje...
A wiek tutaj nie gra roli ...ja i moj partner jestesmy w tym samym wieku co Wy ,bagaz doswiadczen ma duuuuuzy i chociaz z boku wydaje sie typem nie do zycia ,dla mnie jest wyjatkowy takze odwagi a zarazem ostroznosci zycze;)
Witam wszystkich bardzo serdecznie . Jak myślicie czy możliwa jest miłość od pierwszego wejrzenia u dojrzałego meżczyzny?? a mianowicie 38latka - mam wrażenie, ze właśnie taki pan zakochał się we mnie ja jestem o 9 lat młodsza, rozmawialismy ze sobą tylko ze dwa razy wiec to dopiero początki znajomości ale czuje, że on mi wysyła różne sygnały jdnak nie chce sie nabierac bo dobrze wiem, że na pewno ma duży bagaż doswiadczeń i twaro stąpa po ziemi..więc zastanawia mnie czy wogóle jest możliwa w tym wieku taka miłość i prawdziwe"naiwne zakochanie"
A ma zone która go nie rozumie. Wcale ze sobą nie śpią??
Zaraz ci powie ze on jeszcze nigdy tak ni poczuł moze dla ciebie wszystko.
Ze pierwszy raz. Ze zostań jego kochanka. A on odejdzie od zony. Jak hipoteke spłaca. Jak dzieci dorośna. To taka strategia jest.
A jak jest samotny. To moze wpadlas mu w oko.
Ale nie mów o zakochaniu od pierwszego wejrzenia. To się zdarza 13 latkom.
Miłość od pierwszego wejrzenia - pisząc to chodziło mi włąśnie bardziej o zauroczenie, bo sama w takową miłość raczej nie wierze ale w silne zauroczenie to tak - bo sama to przeżyłam jestem tylko ciekawa czy u dojrzalego mezczyzny jest to mozliwe wiadomo swiat jest podły a im sie dłużej na nim żyje-- patrzy się inaczej już nie tak ufnie
krystyna001.84 napisał/a:Witam wszystkich bardzo serdecznie . Jak myślicie czy możliwa jest miłość od pierwszego wejrzenia u dojrzałego meżczyzny?? a mianowicie 38latka - mam wrażenie, ze właśnie taki pan zakochał się we mnie ja jestem o 9 lat młodsza, rozmawialismy ze sobą tylko ze dwa razy wiec to dopiero początki znajomości ale czuje, że on mi wysyła różne sygnały jdnak nie chce sie nabierac bo dobrze wiem, że na pewno ma duży bagaż doswiadczeń i twaro stąpa po ziemi..więc zastanawia mnie czy wogóle jest możliwa w tym wieku taka miłość i prawdziwe"naiwne zakochanie"
Ze pierwszy raz. Ze zostań jego kochanka. A on odejdzie od zony. Jak hipoteke spłaca. Jak dzieci dorośna. To taka strategia jest.
Ale nie mów o zakochaniu od pierwszego wejrzenia. To się zdarza 13 latkom.
spokonie on jest rozwodnikiem od paru lat szanuje siebie i innych
End_aluzja napisał/a:krystyna001.84 napisał/a:Witam wszystkich bardzo serdecznie . Jak myślicie czy możliwa jest miłość od pierwszego wejrzenia u dojrzałego meżczyzny?? a mianowicie 38latka - mam wrażenie, ze właśnie taki pan zakochał się we mnie ja jestem o 9 lat młodsza, rozmawialismy ze sobą tylko ze dwa razy wiec to dopiero początki znajomości ale czuje, że on mi wysyła różne sygnały jdnak nie chce sie nabierac bo dobrze wiem, że na pewno ma duży bagaż doswiadczeń i twaro stąpa po ziemi..więc zastanawia mnie czy wogóle jest możliwa w tym wieku taka miłość i prawdziwe"naiwne zakochanie"
Ale nie mów o zakochaniu od pierwszego wejrzenia. To się zdarza 13 latkom.spokonie on jest rozwodnikiem od paru lat szanuje siebie i innych
chodziło mi że ja siebię sznuję i innych
Jeśli jest kilka lat po rozwodzie i podoba Ci się - super. Zakochanie jest możliwe, od pierwszego momentu czuje się chemię lub nie. Miłość? Zależy jak definiujemy to słowo...
Powiem szczerze, że nie sądziłam, ze jeszcze poczuję coś takiego myślę, że on czuje to samo .. Gdy jesteśmy w towarzystwie on tego nie ukrywa cała uwagę skupia na mnie. Chemia między nami jest i to nie podlega wątpliwości..do tego stopnia, ze chwilami czuje jego skrępowanie moją osobą ![]()
Powiem szczerze, że nie sądziłam, ze jeszcze poczuję coś takiego myślę, że on czuje to samo .. Gdy jesteśmy w towarzystwie on tego nie ukrywa cała uwagę skupia na mnie. Chemia między nami jest i to nie podlega wątpliwości..do tego stopnia, ze chwilami czuje jego skrępowanie moją osobą
tzn ,ze On Tobie tez sie podoba?!:)
Tak, tz na pewno mnie pociąga ..