Dziewczyna mówi, że kocha, ale nic na to nie wskazuje .. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dziewczyna mówi, że kocha, ale nic na to nie wskazuje ..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Dziewczyna mówi, że kocha, ale nic na to nie wskazuje ..

Poznałem się z dziewczyną przypadkowo na wyjeździe. Miała wtedy chłopaka, jednak wkurzał ją, nieustannym dzwonieniem, pisaniem.
Kiedy wróciliśmy do domów, pisaliśmy ze sobą, często długo. Z smsów przeszło na długie rozmowy telefoniczne. Potem zerwała z tym chłopakiem. Ale znowu miała innego. Nastał wrzesień, szkoła. nie chciała mieć chłopaka. Coś jednak sprawiło, że "padła kolej na mnie".
To było dziwne. Związek na odległość. Ale spróbowaliśmy. Było ciężko. Nie mogliśmy się spotkać. Nagle jednak postanowiliśmy się rozstać. Nie widzieliśmy nadziei na sens tego związku -wirtualnego. Spotykała się z chłopakiem, mimo że mówiła, ze jest ze mną. Nieoczekiwanie po rozstaniu, informuje mnie, że jest w związku. Po 3 godzinach prosi bym zadzwonił. Mówi mi 2 tajemnice, o których nikt nie wiedział prócz niej i jej rodziców oraz brata.
Nic to jednak nie zmieniło. Ona była w związku, a ja poznałem dziewczynę. Choć próbowała mnie oderwać od niej, wciąż czułem się przywiązany do Kingi. Że to ma sens. Że warto. Doszło do spotkania. Cudem. Rozmawialiśmy. Niestety, nachrzaniłem w planach i nocowałem u niej.
Następnego dnia powrót do domu. 2 styczeń. Kinga zrywa z jej chłopakiem, ja kończę znajomość z dziewczyną.
Ciężkie początki. Małomówna, małoszczera .. przygnębiająca atmosfera ... ale kręci się rozwija..luty.. straszenie.. próby..kłótnie..marzec. 2 tygodniowa przerwa- nazwaliśmy to przyjaźnią - potem .. związek na nowo .. kwiecień .. spotkanie.. było cudownie..maj. kolejne spotkanie..I tutaj zaczęły się schody.. codzienne kłótnie..aż do lipca.. masakra.
Tuż przed końcem szkoły pisze jakiś chłopak..
Dzwonię do Kingi .. ona.. zdenerwowana rozłącza. Potem nieodzywałem się do niej. Ta zaczęła mnie zastraszać samobójstwem .. podobnie było w lutym, styczniu..listopadzie. -
Przyznała się: chciałam mieć przyjaciela przy sobie, blisko. Choć miała mnie przez 24h naprawde tylko, że daleko.
Potem długie spotkanie. .. A przed nim? odwołanie jej przyjazdu, olewanie mnie, i robienie jaj... Po 4 dniowym spotkaniu rozstanie. po 3 dniach: .. jestem w związku ..
Nic do Ciebie nie czuję .. Odwal się .. ,Spierd**** , i etc. takie teksty.
Nieszczera, kłamliwa, oszukująca samą siebie .. mówiła: kocham Cie .. po czym:  chcę się zabić.
kocham cie, czuje to. następnego dnia: spierd*** znienawidź mnie, nic do Cb nie czuje.

Choć byliśmy 24h przez 4 dni.. to był wyjazd.. nigdy do mnie nie podeszła.. nigdy nie chciała iść gdzieś .. ;/

pogrzane .. dobrze że to koniec ..

Mówi: zależy mi na Tobie. a teraz: odpierd** się?? nic nie czuje. Daj mi spokój. Mam chłopaka!

... nie wiem co pisać. ; /

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna mówi, że kocha, ale nic na to nie wskazuje ..

Człowieku, daj sobie z Nią spokój, to bardziej wygląda z Twojego opisu na dziecinne podchody. Jak wyobrażasz sobie bycie z kimś wyłącznie przez internet...? Utrzymujcie znajomość do czasu aż oboje będziecie na tyle dorośli żeby móc się spotkać na dłuższy czas, wtedy będziesz mógł zadecydować. Ludzie często idealizują osoby, których nie widują na co dzień więc łatwo można się w czymś takim pogubić. Moja rada, odpuść sobie.

3

Nie staraj się tego zrozumieć,bo nie zrozumiesz.Dziewczyna jest młoda i głupia.Nawet jeszcze nie wie, co znaczy słowo "kocham".Zerwij z nią kontakt,bo po co się denerwować?Z tego i tak nic nie będzie,a ty tracisz tylko na nią czas.

4

Też myślę że najlepiej zerwać kontakt, ona się Tobą bawi jak każdym innym, często interesują nas osoby które nami pomiatają, wiem coś o tym, niby serce nie sługa ale po co masz się męczyć ? Zamiast zawracać sobie głowę jakąś głupią panna lepiej poszukaj kogoś NORMALNGO a nie osobe która będzie się Tobą bawić.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dziewczyna mówi, że kocha, ale nic na to nie wskazuje ..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024