Co robić ? odejść żeby zrozumiał? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co robić ? odejść żeby zrozumiał?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Co robić ? odejść żeby zrozumiał?

Witam
Tak naprawde to już nie wiem co mam robić,nie mam kogo się poradzić ani z kim porozmawiać.
Mój partner pracuje w Se od 7 lat a my jesteśmy razem od ponad 3 i mamy 2 letniego syna (oboje chcieliśmy)
Niestety mój partner wywodzi się z takiej rodziny że nic nikogo nie obchodzi i nic nie jest potrzebne.
od kiedy pamiętam nigdy mi nie dawał pieniedzy a nawet jak się zdażyło to marne grosze (za to kupował
co trzeba)ale niestety nigdy nic nie odkładał zarabia naprawde mnóstwo kasy i jej nie ma .
W zeszłym roku wyjechaliśmy z nim do Se i na chwile się poprawiło zaczelismy życ jak rodzina ,ale po przyjeżdzie
niestey okazało się że wszystkie oszczędności przegrał w kasynie i nic z tego sobie nie robił ,zaczoł szukac pracy wpl(bo w Se martwy sezon)
ale nigdy nie pojechał na żadną rozmowe siedział 3 mc w domu ,Miałam zchomikowane pieniądze i postanowiłam dać je na prawko dla niego niestety nie skończył nawet kursu a miał opałacony i w dodatku wykupione dodatkowe godziny i egzamin
do tej pory nawet nie zadzwonił od stycznia.
Chciałabym jakos wić gniazdko ale on wogóle się nie poczuwa mówi że kredytu nie bo nie wiadomo jak z pracą w Se nie bo nie wiadomo jak bedzie i siedze u rodziców a on tam .Pracuje kasy ile chce to da reszte rozwali nic nie oszczędza o nic nie dba nic mu nie potrzeba nie dom ni samochód .Jst zaborczy potrzfi po 10 telefonów dziennie wykonać po 2 h rozmawiać o niczym bo jak tylko zaczynam poważna rozmowe to sie wkurza i zaraz robi wymówki.
Nie ma znajomych ,przyjaciół tylko ja się licze i syn nikt więcej mu nie potrzebny .
A ja chyba chce odejść mam dośc tego życia w zawieszeniu, i tak sama chowam syna nie moge liczyc na jakiś nasz dom czy mieszkanie on tylko w Se chce być ale sam przyjezdza do mnie jak na wczasy .Już na poczatku roku rozmawiałam z nim że tak nie można że twożymy rodzine i trzeba razem jakos układac przyszłośc dla syna a on dalej kłamie mnie ,oszukuje nigdy nie powie co sie dzieje ja nie wiem ile tak naprawde zarabia ile płaci opłat itd nie mam prawa wiedziec a przcież ludzie wyjeżdzają za granice się dorobić.
nie wiem na co on wydaje na co ja licze że się zmieni już przeciez dałam mu szanse nic nie zrobił .

Jak mam z nim rozmawiać żeby dotarło? Może pomyślicie że zależy mi tylko na pieniądzach otuż nie chce tylko być ważna i potrzebna wydaje mi się że na tym polega związek żeby planwac razem i razem rozmawiać co i jak .

Za 2 tyg mały będzie miał 2 urodziny on przyjedzie i chyba mu powiem żeby sie spakował mam dośc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co robić ? odejść żeby zrozumiał?

Jaką Wy rodzinę tworzycie?
Żadną?
On sobie hulaj dusza i wszystko ma w nosie?
Na prawko mu dałaś? Kobieto... opamiętaj się.
Toż to duże dziecko bez wyobraźni.

3

michalina13 napisał/a:

wszystkie oszczędności przegrał w kasynie i nic z tego sobie nie robił

Ojj niedobrze.
Po tym co przeczytałam wydaje mi się, że facet ma jeszcze fiu bździu w głowie. Ty natomiast wyglądasz na odpowiedzialną osóbkę. To że macie dziecko nie znaczy, że MUSICIE układać se życie razem. Właściwie to Ty masz dwójkę dzieci. Odstaw tego starszego od cyca wink Niech wydorośleje.
Pozdrawiam

4

Tak sie zastanawiam czy on nie potrafi żyć w rodzinie czy nie chce .
Jest opiekunczy co do synka to jego wielki skarb ale jakoś nie poczuwa się zeby zbudowac dom.
Ja czasami widze go jako 2 różne osoby czy to mozliwe żeby az tak się
różnił sam od siebie.Nie wiem jak się zachowa jak powiem że to koniec
ostatnio płakał i obiecał poprawe ale jest jeszcze gorzej.
a jak sobie coś zrobi bede go miała na sumieniu do konca zycia.

5

rpzumiem, że w ramach swojego gówniarstwa szantazuje cię, że się zabije, jesli go zostawisz??

to jeszcze jeden przykład na to, że jest egoistycznym manipulantem i tyle

ustal zasady, powiedz czego oczekujesz, powiedz, jakiej rodziny chcesz - jesli powie, że się zabije, powiedz - że ty się zabijesz i on będzie za to odopowiedzialny - bo zostawia cię samą...

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co robić ? odejść żeby zrozumiał?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024