Kiedy okres po tabletkach ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Kiedy okres po tabletkach ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez wanilja (2012-08-04 17:02:58)

Temat: Kiedy okres po tabletkach ?

Witam !
Właśnie skończylam brać drugi listek tabletek antykoncepcyjnych, po pierwszym listku okres w siedmiodniowej przerwie bez tabletek pojawił mi się dopiero w 4 dzień bez tabletki, teraz jestem po 2 opakowaniu i jutro będzie 4 dzień a ja się już martwię że nadal nie mam okresu, czy to normalne ?
Po jakim czasie po skończeniu blistra powinien pojawić się okres ?
Biore tabletki Diane 35, biore 21 tabletek potem robie 7 dniową przerwe i w tym czasie miał pojawić się okres, tylko martwię się czy nie powinnam go dostać już wcześniej ?

Pomóżcie !

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kiedy okres po tabletkach ?

Przez pierwsze trzy miesiące krwawienie z odstawienia pojawiać się może nieregularne. Przyczyną tego są hormony, przynajmniej tak mi mówił lekarz. Czasem u mnie bywało tak, że w ogóle okres się nie pojawiał, albo był w trakcie cyklu. Nie martw się. Jeżeli po 3-4miesiącach od zażywania nadal będzie tak, że krwawienie/plamienie nie wystąpi, przejdź się do lekarza

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Kiedy okres po tabletkach ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024