Co zrobić z kolezanka? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić z kolezanka?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Co zrobić z kolezanka?

Witam

Dziś miałem taka sytuacje z moja koleżanką która zresztą mi się bardzo podoba . Rzecz w tym że bardzo zabolało mnie to jak dziś do niej dzwoniłem a ona wyłączyła  mi telefon w twarz. Wczoraj wieczorem i  miała wyłączony telefon i dziś nawet się nie odezwała.  Napisałem jej smsa że bardzo nie lubię takiego zachowania tym bardziej ze zawsze bylem fer dla niej. Napisałem jej żeby już więcej do mnie nie dzwoniła. Po 20 minutach dzwoniła ale nie odebrałem, napisała że nie mogła odebrać bo autem jechała, jakieś tam pierdoły. Ale o co mi chodzi ktoś może zapytać? A więc o to że ona mi się podoba jako kobieta i ona o tym wie to nie znaczy że jestem na jej skinienie lub owinęła mnie wkoło paluszka. Nie chce abo spostrzegała mnie za jaką ciotę i wiedziała co mi się nie podoba to chyba normalne jeśli ja ją szanuje i nie robie takich rzeczy. Chciałem zobaczyć wasze zdanie czy dobrze zrobiłem czy może przesadziłem?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić z kolezanka?

Zadzwoń do niej umówcie sie na spotkanie.Bo poważne rozmowy nie powinny sie odbywać przez telefon.Spytaj się jak widzi was w dalszym związku i nie unoś sie dumą..Czy że jestes na sminięcie palca.Może naprawde jechała tym autem,to powiedz jej że mogła zjechać na pobliski parking i zadzwonić do ciebie lub wysłać eska..Sczera rozmowe radze i obserwowanie jak sie zachowuje i sam poznasz czy kłamie czy jest fair wobec ciebie.

3

Ona nie odebrała, więc Ty by nie być gorszym robisz dokładnie to samo.... więc kto komu bardziej zrobił na złość??

przyznam dziecinne zachowanie.

Skoro Ci na niej zależy to postaw sprawę jasno a nie baw się jak dziecko.

4

Nie wierzę, zachowanie z tym telefonem identyczne jak w moim przypadku, co za dziecinada. Też mnie takie zachowanie denerwuje, tylko ja byłem zbyt tolerancyjny dla niej. Szkoda tylko, że niepotrzebnie zawracałem sobie nią głowę, chociaż od początku wiem że miałem rację a mimo to niepotrzebnie dałem jej szansę. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, na drugi raz kobiety po takim zachowaniu będę omijał szerokim łukiem.

5

Raz dziewczyna odrzucila polaczenie, a Ty robisz wielka afere... Kazdemu moze sie zdazyc, ze nie odbiera, bo jest zajety, ma jakas wazna rozmowe i nie wypada w jej trakcie odbierac telefonu, czy wlasnie tak, jak w jej przypadku - prowadzi samochod. Jakby to sie zdazalo nagminnie to ok, ale raz, a Ty focha walisz... Zupelnie jak baba big_smile Tym bardziej, ze pozniej do Ciebie oddzwonila, a skoro nie odebrales napisala smsa, ze prowadzila i nie mogla odebrac. Dla mnie jasna i klarowna sytuacja bez powodu do jakiegokolwiek obrazania sie i dorabiania od razu sposkowej teorii dziejow, ze wie ze cos do niej czujesz i owinela Cie sobie wokolo palca... Dziecinada. smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić z kolezanka?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024