Czy znajde tu opiekunke z woj.wielkopolskiego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Czy znajde tu opiekunke z woj.wielkopolskiego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy znajde tu opiekunke z woj.wielkopolskiego

Witajcie.Jestem samotna mama mam dwoch synkow w wieku 3lat i 18miesiecy jdstem po rozwodzie i od roku mieszkam ze swoim partnerem ktory od rana do nocy pracuje jestem caly czas sama z dziecmi on przychodzi jak do hotelu traktuje mnie jak sluzaca zdana tylko na niego bo to on ma pieniadze a ja musze siedziec w domu ciagle mnhe poniza tym ze jestdm nikim ze niemam pieniedzy dlatego chce pojsc do pracy pokazac mu ze niejestem jakas kura domowa i jego sluzaca dlatego poszukuje dobrej opiekunki ktora potrafilaby sie zajac takimi malymi dziecmi gdyz niemam z kim zostawic dzieci rodzice pracuja za granica wiec niemoga sie nimi zajac a ja juz tdz mam dosyc siedzenia w czterech scianach chce byc od niego niezalezna pokazac mu zeby wkoncu zaczal mnie szanowac pomozcie !

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy znajde tu opiekunke z woj.wielkopolskiego

Promyczku, najlepiej jesli masz okazje kup jutro (sobota) gazete Głos Wielkopolski i poszukaj tam ogloszen.

Pozdrawiam i sciskam serdecznie smile

3

Odp: Czy znajde tu opiekunke z woj.wielkopolskiego
Promyczek8425 napisał/a:

Witajcie.Jestem samotna mama mam dwoch synkow w wieku 3lat i 18miesiecy jdstem po rozwodzie i od roku mieszkam ze swoim partnerem ktory od rana do nocy pracuje jestem caly czas sama z dziecmi on przychodzi jak do hotelu traktuje mnie jak sluzaca zdana tylko na niego bo to on ma pieniadze a ja musze siedziec w domu ciagle mnhe poniza tym ze jestdm nikim ze niemam pieniedzy dlatego chce pojsc do pracy pokazac mu ze niejestem jakas kura domowa i jego sluzaca dlatego poszukuje dobrej opiekunki ktora potrafilaby sie zajac takimi malymi dziecmi gdyz niemam z kim zostawic dzieci rodzice pracuja za granica wiec niemoga sie nimi zajac a ja juz tdz mam dosyc siedzenia w czterech scianach chce byc od niego niezalezna pokazac mu zeby wkoncu zaczal mnie szanowac pomozcie !

Ja na początek zmieniłabym partnera na takiego który szanuje!

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Czy znajde tu opiekunke z woj.wielkopolskiego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024