ale dostalam po dupce ostatnio w zyciu i szukam pomocy gdzie sie da...nic nie wychodzi... ale czytajac posty tutaj mam wrazenie ze samopoczucie troche mi sie poprawia...![]()
Oby tak dalej, służymy wszystkie pomocą ![]()
Ewchooo witam Ciebie serdecznie! ![]()
Mam nadzieję, że w Twoim życiu wszystko zacznie się układać a na tym forum znajdziesz wsparcie i odpowiedzi na dręczące Cię pytania. ![]()
Pozdrawiam bardzo serdecznie ![]()
Mateusz
Witam wszystkich,
od czasu gdy zachorowałam na depresję zaglądam za te i podobne strony, czytanie wpisów osób dzielących się radami i poradami dodawały otuchy
Witam wszystkich,
od czasu gdy zachorowałam na depresję zaglądam za te i podobne strony, czytanie wpisów osób dzielących się radami i poradami dodawały otuchy
Dobrze, że są takie fora gdzie możemy swobodnie porozmawiać ![]()
Czesc wszystkim ![]()
byl dzisiaj piekny dzien w UK az usmiech zawital na buzkach
ale przychodzi wieczor i wszystkie "dreczace pytania" wracaja...a najbardziej zzeraja niespelnione ambicje...
Chyba wybiore sie do psychologa ![]()
Pozdrawiam cieplutko ![]()
p.s. fajnie tutaj jest ![]()
Witam:-)
witam
) zauważyłam że mi tez samopoczucie się poprawia jak siedzie na tym forum ![]()
Witam wszystkie ![]()
Ja również nigdy bym nie pomyślała że się znajdę w takim miejscu... życie niestety płata Nam różne figle.
oh ten zapach kawy od rana ![]()
Jak tam kobietki macie sie dzisiaj?
Ja mimo ze stracilam prace ktorej nienawidzilam (moze tak mialo byc), facet ktorego "chyba" kocham i z ktorym przyjaznimy sie od lat poznal kogos, poswieca mi mniej czasu i z dylematem czy powinnam wracac do kraju czy zostac tutaj, czuje sie calkiem niezle ![]()
potrzeba mi dobrego kopa na start od nowa ![]()
Milego dnia ![]()