Chciałbym dowiedzieć się czy są jakieś kobiety które mają lub miały męża/faceta który lubił przebierać się w damskie ciuszki - czyli tkz. crossdressing?
nie na nikogo takiego nie "wpadłam" na mojej krętej drodze życiowej )
A jak byś zareagowała jak byś zastała twojego faceta w twoich ciuchach i do tego z wibratorem?
dla mnie to jest dziwne... raz umalowałam swojemu facetowi usta pomadką dla żartu to od razu ścierał...a co mówiąc o ciuchach...100% facet
Ale jak by tak było - co być z tym zrobiła - kochała byś go tak jak wcześniej?
Nie znam takich osób. Ale gdyby zdarzyło się to mojemu mężowi...byłabym w ciężkim szoku. I ten wibrator? WTF? Poczułabym się conajmniej oszukana w jakiś sposób przez niego.
Znam mojego meza, zalozylam watek o jego fetyszu.
Słuchajcie, problem chyba nie jest taki całkiem marginalny.
Miałam kiedyś faceta, który w przypływie szczerosci po alkoholu przyznał się że jak jeszcze nie współżył z kobietami to lubił przebierać sie w damskie ciuszki. Mówił, chciał poczuć co czuje kobieta, jak ma na sobie pończochy i spódnicę
Pożyczał ukradkiem od starszej siostry jakieś rajstopy i spódnicę i podobno tak go to podniecało że dostawał orgazmu jak tylko chwile w takim przebranku pochodził Ale twierdził, że jak juz dojrzał i wiedział co zrobić z dziewczyną po randce to mu to przeszło i teraz bardziej lubi zdejmowac z kobiecych nóg pończoszki niż samemu je ubierać
Coś w tym jest. Ważne jest żeby głowa kierowała dorosłym człowiekiem i żeby on wiedział kim jest.