Czy mam u Niej szanse jeszcze ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy mam u Niej szanse jeszcze ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Czy mam u Niej szanse jeszcze ?

Witam,
Mam taki problem i odrazu do niego przejde smile
Byłem z dziewczyną 3 miesiące było wspaniale, cieszyłem się, że ją mam byłem najszczęśliwszym facetem pod słońcem ! ale pewnego razu wszystko się posypało, opowiem wam zwięźle i na temat, rok temu rozstaliśmy się i to właśnie wtedy byliśmy na Imprezie, siedziałem w pokoju z kolegami, a ona powiedziała, że idzie się przejść wchodzę do pokoju, a ona całuje się z jakimś typem no to jak miałem zareagować? każdy facet raczej odrazu walnął by go w łeb tak i ja zrobiłem. Urwał nam się kontakt teraz zacząłem z Nią pisać Bo tak naprawde tylko ją tak mocno kochałem, a ona do mnie cały rok pisała że Mnie kocha i wgl... potem się z nią spotkałem w parku tam właśnie się jej zapytałem o chodzenie rok temu, było fajnie śmialiśmy się razem, poczułem jak bym był z nią tam rok temu ta sama atmosfera wszystko wspaniale, zaprowadziłem ją nad łąkę i był zachód słonca niebo było pomarańczowe obok mnie była róża więc ją zerwałem i podarowałem jej poczym powiedziałem cytuję "Przemyślałem wszystko, chciałbym aby było tak jak dawniej, Kocham Cię Zależy mi na tobie" a ona odpowiedziała na to "Przemyśle i dam ci Znać wieczorem" to ja "dobrze" i przez 2 tyg juz mi nie odpowiada, ale dalej się spotykamy czy ona chce sprawdzić czy może mi ufać czy co ? Dodam jeszcze że przez ten czas byłem z taką dziewczyną a ona z nikim nie była bo mówiła mi, że mnie dalej kocha i tego teraz nie rozumiem kocha mnie i nie chce ze mną być ;( ? Proszę, a wręcz błagam o Pomoc NAPRAWDE JĄ KOCHAM !!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mam u Niej szanse jeszcze ?

Nie chce Cie rozczarowac, ale jej odpowiedz po prostu mozna przetlumaczyc "Odwal sie". Sorki, nie piekne, niestety bardzo prawdopodobne. Jezeli odwzajemnialaby Twoje uczucia to by Ci od razu na spacerze powiedziala. Ona teraz udaje, ze nic sie nie stalo, bo jej glupio. Moze Cie lubi jako kolege (bo choc ten wasz 3 miesieczny "zwiazek" jej uszami wyszedl to Cie lubi), jednak do milosnych deklaracji nie ma sklonnosci.

3

Przywiązałeś się do niej i tyle a sam widzisz że ona nie jest warta, jak już takie akcje robiła to i będzie dalej robić

4

Napisała mi ostatnio coś takiego : "Słuchaj innych a daleko zajdziesz zmieniłam sie ale po co Ci to wiedziec przeciez to Cie nigdy nie obchodziło jestem z kimś źle nie jestem z nikim rok tez źle bo nie chcę być z innymi tylko z Toba zastanów sie ty troszeczkę. Kocham Cie, ale to nie jest to co kiedyś nie chce być z pierwszym lepszy chłopakiem mam 14 lat i nie chcę juz sie bawić i dlatego nie odpowiedziałam Ci od razy ja juz szukam stabilizacji ale widzisz jacy sa inni jak nie chce ktoś być z kimś to rozśewaja ploty i wiedza lepiej od nas .."

5

Ona ma 14 lat? To wszystko wyjaśnia...

6

A tak. Dzieci smile

7

14 lat i juz kurewka

8

Zagubiony_:( napisał/a:

Kocham Cie, ale to nie jest to co kiedyś nie chce być z pierwszym lepszy chłopakiem mam 14 lat i nie chcę juz sie bawić i dlatego nie odpowiedziałam Ci od razy ja juz szukam stabilizacji (...)

Kurcze, to ile lat ona miała kiedy się "bawiła"... cokolwiek to może znaczyć w jej wieku. yikes

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy mam u Niej szanse jeszcze ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024