proszę o radę pilnie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » proszę o radę pilnie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

Temat: proszę o radę pilnie

Jestem w zwiazku od 6 lat, wiele razem przeszlismy i moj partner sprawdzil sie w wielu krytycznych sytuacjach, jest bardzo zaangazowany w nasz zwiazek, każdą wolną chwile spedza ze mną (z wlasnego wyboru)i widze jak planuje slub, rodzinę, ja wrecz muszę go troche powstrzymywac bo on chcialby juz. Wszystkie moje kolezanki mowią ze jest on tak zakochany ze aż to jest przesadne. I to wszystko jest piękne, ale moj partner ma tez jedną wadę- zawsze bardzo dobrze kumplował sie z dziewczynami, generalnie z niego taki zartowniś i zawsze na zartach opierały sie jego relacje ze znajomymi. Przeszkadzalo mi to ale nie tak bardzo bo uczylismy sie w jednym liceum i wszyscy ci znajomi byli tez moimi, pozniej były praktyki i tez kolezanki, pozniej studia i ja ktora dostałam sie na uczelnie w innym miescie i widywalismy sie rzadko, ale nasze uczucie absolutnie na tym nie ucierpiało, wrecz przeciwnie tesknota sprawiala ze bylismy jeszcze sobie blizsi. Po roku ja przeniosłam sie do miasta w ktorym on studiował i bylismy nierozłaczni, w zasadzie to on był tak bardzo zaangazowany, znajomi mowili ze my to jak stare małzenstwo, on zawsze mowil wszystkim znajomym jak bardzo chce mie ze mną dzieci itd (wiem to od nich). Jednak bylo zbyt pieknie i pewnego dnia poszedl ze znajomymi oblać sesje, wiem ze chcial isc cos zjesc i wypic piwo ale reszta sie nie zgodzila. Nie pil nigdy wczesniej wodki w wiekszej ilosci, na weselu jakims kieliszek lub dwa i koniec. Ja jak sie dowiedzialam ze nie poszli do jakiejs pizzeri czy cos tylko wyczułam ze jest pijjany zaczelam sie z nim klocic, wyzywac, i ze zaluje kazdej chwili razem itd... on wołał ze mnie kocha i ze i tak bedzie ze mną do konca zycia, a ja dalej swoje i rzucilam sluchawkę. On sie upił totalnie i przytulił kolezankę, pocalowal ją kilka razy w policzki i czolo a ona jego w usta i podjął to. Ona po chwili odsunęła sie, takze trudno powiedziec do czego jeszcze by sie posunął. On mowi ze nic do niej nie czuł i ja wiem ze mowi prawde, wiem ze ta dziewczyna z nim flirtowała, mowila do niego kotku, skarbie, brała go pod rękę, kładła mu sie na ramieniu, mowila ze jak ja moge odbierac jego tel jak ona dzwoni i moze powiedziec kotku czy cos. On jednak nie widzial nigdy w tym nic zlego bo zawsze mial te spoufalone kolezanki i sadził ze to zwykłe zarty i ze to nic zlego zwłaszcza ze ona ma chlopaka ktorego moj partner poznał i lubił. Wiem ze teraz widzi ze to bylo zle i juz tak nie robi do nikogo i tak nie zrobi, do tamtej sie nie odzywa i napisal jej ze nie chce miec z nia kontaktu bo ja przez nią cierpialam, co sadzicie? Ja nie potrafie wybaczac

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: proszę o radę pilnie

zostawiłam go, powiedzialam ze to koniec, ja nie potrafie wybaczać, wiem ze był pijany mocno, bo chile pozniej zasnąl na siedząco, ale ja nie rozumiem ze nawet po pijanemu do sie zapomniec ze sie kogos kocha

3

Ty nie potrafisz wybaczyć? To on Tobie powinien wybaczyć, idiotycznych awantur- awantury. Szukasz dziewczyno dziury w całym. Każdy potrzebuje czasami wyjść z kolegami, napić się piwa, gdybyś tak nie zareagowała (swoją droga idiotycznie), to on by na pewno więcej nie wypił, a już na pewno by nie całował innej dziewczyny. Sorry, ale sama jesteś sobie winna. Robić awanturę, o spotkanie z kolegami i możliwość wypicia kilku drinków? Masz idealnego faceta (przynajmniej z tego co piszesz) Więc przeproś go za idiotyczny wybuch i módl się, żeby nadal Cie kochał tak jak do tej pory. Bo niestety, ale postąpił jak postąpił z Twojej winy.

Oczywiście istnieje jeszcze możliwość, że od dawna kręci z kimś na boku, ale to inna bajka.

4

Wydaje mi się, że zdrowo przesadziłaś.

5

nie on z nikim nie kręci, mam sto procent pewnosci, rozawialam z jego rodzicami i wogole, dostał przy nich w twarz ode mnie, a potem klęknął i zapytał czy za niego wyjdę

6

Biedny facet...strasznie mi go szkoda...

7

ja go nie chce widziec a on walczy i nie chce sie poddac, mowi ze mnie kocha i nie chce dac za wygraną juz kilka miesiecy

8

ale powiedzcie czy da sie po pijanemu zrobić cos czego bys ie nie zrobiło po trzezwemu, bo on nigdy za nikim sie nie oglądał i wogole

9

Wez dziewczynko pomodl sie zeby to on tobie wybaczyl twoj wybuch nie wiadomo czego dlatego, ze sie upil? Pewnie tak zrobi bo jest zakochany jak piszesz. Powinnas na kolanach isc i przepraszac za to co powiedzialas bo przekreslilas wasze wszystkie super lata w czasie ktorych go tak chwalilas. Rzucilas sluchawke a to co powiedzialas to gorsze niz wyzwiska. Dlaczego go WYZYWALAS I JAK? I to, ze upil sie bardziej to tylko Twoja wina. Ale i tak to go NIE USPRAWIEDLIWIA ze kogos pocalowal. 'Nie potrafie wybaczac'......a mialas taka sytuacje zeby cos komus wybaczyc? Jak moja kobieta gdzies sobie popije to nie wyzywam jej tylko jade do niej jak to mozliwe, a jak nie to robie wszystko zeby bezpiecznie dotarla do domu, pytam czy z kims moze wracac, albo taxi etc. A nie wyzywam....

10

ta dziewczyna była u niego bo robili razem projekty, czasem nawet długo ale nigdy nic sie nie wydarzyło, ja zawsze wiedzialam o wszystkim itd, on zawsze mi o wszystkim mowil, wiem ze nic nie ukrywal bo mialam podglad do jego gg maila i sprawdzalam czasem telefon, takze wiem ze jest czysty ale jednak moze te zarty cos wzbudziły ze po pijanemu tak zrobil, sam mi o wszystkim powiedzial bo dreczyły go wyrzuty sumienia, ale jednak ZROBIŁ to a alkohol jak moze byc usprawiedliwieniem, ja wiem ze ja duzo zrobilam wtedy zlego a on i tak przyszedl z placzem na kolanach ale dla mnie to jakby zdrada

11

krisskross napisał/a:

Wez dziewczynko pomodl sie zeby to on tobie wybaczyl twoj wybuch nie wiadomo czego dlatego, ze sie upil? Pewnie tak zrobi bo jest zakochany jak piszesz. Powinnas na kolanach isc i przepraszac za to co powiedzialas bo przekreslilas wasze wszystkie super lata w czasie ktorych go tak chwalilas. Rzucilas sluchawke a to co powiedzialas to gorsze niz wyzwiska. Dlaczego go WYZYWALAS I JAK? I to, ze upil sie bardziej to tylko Twoja wina. Ale i tak to go NIE USPRAWIEDLIWIA ze kogos pocalowal. 'Nie potrafie wybaczac'......a mialas taka sytuacje zeby cos komus wybaczyc? Jak moja kobieta gdzies sobie popije to nie wyzywam jej tylko jade do niej jak to mozliwe, a jak nie to robie wszystko zeby bezpiecznie dotarla do domu, pytam czy z kims moze wracac, albo taxi etc. A nie wyzywam....

W 100% się zgadzam, swoją droga nawet podobnych słów użyłam. Jednak autorka nadal nie rozumie, że to ona zrobiła źle, ba ona się wręcz chwali
"hahahaha dałam mu w twarz przy rodzicach, a on mi się oświadczył, hahahaha, i tak już od kilku miesięcy chodzi za mną, hahaha"

Teraz to ja się chyba pomodlę, żeby chłopak trafił na normalną, kochającą go dziewczynę i żeby jak najszybciej zapomniał o zołzowatej autorce.

Czy za określenie autorki zołzowatą można dostać bana?

12

to wcale nie tak, ja poprostu zdaje sobie sprawe z tego jaka jestem i przyznaję sie do tego ze go uderzyłam, nie raz zresztą  a nie chcialam przedstwic tego w formie ze sie tym chwale, fakt moze macie racje ze sprawiam mu cierpienie za to ze on zranił mnie.

13

Nie ma skutku bez przyczyny. Twoja awantura była przyczyną dla tego co on zrobił. Czyli jednym słowem to Twoja wina. Idź przeproś go, albo daj jemu i nam spokój.

14

Hej, wiesz co trochę przesadzasz...Ile ja bym dała żeby ukochany facet tak za mną latał.

Ja myślę, że on był cały czas poprostu za dobry, pierwszy raz takie coś przydarzyło się Tobie, stąd ten szok.

Przeproś go, nie zrywaj z nim, powiedz, ze zabolało Cię to i musisz ochłonąć, ale nie podejmuj takich radykalnych decyzji. Sama piszesz, że dobry z niego chłopak, że wszyscy widzieli jak Ciebie kocha.

Poprostu ochłoń, przemyśl, ale nie zrywaj, nie wyzywaj. bo możesz tego żałować...

15 Ostatnio edytowany przez CapitanWaffles (2012-07-31 21:28:54)

alice91 napisał/a:

to wcale nie tak, ja poprostu zdaje sobie sprawe z tego jaka jestem i przyznaję sie do tego ze go uderzyłam, nie raz zresztą  a nie chcialam przedstwic tego w formie ze sie tym chwale, fakt moze macie racje ze sprawiam mu cierpienie za to ze on zranił mnie.

Czyli co... zdarzało się Tobie go częściej uderzyć? Jakim prawem go bijesz? Prawo do nietykalności dotyczy każdego, nie tylko kobiet. I to jeszcze przy rodzicach?

Współczuje Twojemu facetowi. Ani wypić, ani nic... a jak zrobi inaczej to awantura i w pysk przy wszystkich hmm

16 Ostatnio edytowany przez Claudia87 (2012-07-31 22:32:01)

Daj mi nr do swojego faceta a sobie znajdź psychola,który będzie miał cię głęboko w d.....

17

Kurczę ale najeżdżacie na tą dziewczynę. Może nie powinna go wyzywać i może aż tak panikować ale nie jedna znas podobnie nie raz reagowala.Nie uwierzę że każda z was pozwala pić chłopakowi chodzić gdzieś i spotykać się z dziewczynami bez waszej obecności.Mogło być mu przykro za wyzywanie ale to nie usprawiedliwia jego zdrady!!! Bo skoro zrobił po pjanemu raz zrobi i drugi.A zaufania i tak nie odzyska!!

ps.mój zrobił podobnie tylko że to on pił i wyklną mnie(powiedział że idzie tylko na piwko) a potem przepraszał,ale to nie znaczy ze miałam go zdradzić.Choć miałam wiele okazji.

18

tak się traktuje chłopa jak jest "za dobry".

19

Po pierwsze; NIGDY NIE KŁÓĆ SIĘ Z PIJANYM FACETEM!!  On i tak niczego nie zrozumie!

20

sAmOtnA172 napisał/a:

Kurczę ale najeżdżacie na tą dziewczynę. Może nie powinna go wyzywać i może aż tak panikować ale nie jedna znas podobnie nie raz reagowala.Nie uwierzę że każda z was pozwala pić chłopakowi chodzić gdzieś i spotykać się z dziewczynami bez waszej obecności.Mogło być mu przykro za wyzywanie ale to nie usprawiedliwia jego zdrady!!! Bo skoro zrobił po pjanemu raz zrobi i drugi.A zaufania i tak nie odzyska!!

ps.mój zrobił podobnie tylko że to on pił i wyklną mnie(powiedział że idzie tylko na piwko) a potem przepraszał,ale to nie znaczy ze miałam go zdradzić.Choć miałam wiele okazji.

Zdradzi kolejny raz ten kto zdradził świadomie, ktoś kto wiedział co robi i jakie to może mieć konsekwencje. Ten chłopak jej nie zdradzi, chyba, że nie wytrzyma jej zachowania, ja już dawno bym nie wytrzymała. Nigdy nie miałam obiekcji żeby mój chłopak wychodził ze znajomymi na piwo, ale on nie chciał, ja go namawiałam, a on nic. Obecny chłopak wychodzi z kolegami na piwo, czy tak po prostu się poszlajać, ale fakt, jest to typowo męskie towarzystwo, a ja mu ufam. Poza tym, dla porównania chłopak nr 1 nigdy nie przedstawił mnie znajomym, a ten zaraz po tym jak ustaliliśmy, że jesteśmy razem, zaproponował wypad za miasto z jego znajomymi. Wszystko zależy od charakteru, podejścia do partnera/ partnerki i od zaufania.

PieS: z TĄ dziewczyną to można zatańczyć, a najeżdżać to można na TĘ dziewczynę.

21

Kazdy moze sie wkurzyc jak mowi Ci, ze ide tam i tam z tym i z tym, ale wiadomo jak jest w trakcie picia, nie da sie tego opanowac i wyjdzie na to, ze bylo sie zupelnie gdzie indziej z zupelnie kim innym. I trzeba to przelknac a nie robic awantury.

22

Alice, Ty go krzywdzisz na kazdym kroku, on skrzywdzil Cie raz. bardzo mu wspolczuje, autentycznie... jeszcze przy jego rodzicach bic go po twarzy. dziewczyno dorosnij!

23

Wiecie, a ja mam nadzieję, że chłopak przejrzy na oczy i zwiąże się z kimś kto wreszcie zacznie go szanować - bo Ty droga autorko raczej taką osobą nie jesteś. Ale to tylko moje zdanie.

24

czyli wszyscy jestescie po jego stronie mimo ze pocałował inną? kurcze macie moze racje ze ja to za bardzo wyolbrzymiam, bo stało sie to własnie mnie a on był dla mnie za dobry i az sama nie moge uwierzyć. Wiem ze on zaluje tego strasznie...

25 Ostatnio edytowany przez CapitanWaffles (2012-08-02 12:32:34)

alice91 napisał/a:

czyli wszyscy jestescie po jego stronie mimo ze pocałował inną?

Wiesz... zanim to zrobił powiedziałaś że "żałujesz każdej chwili z nim" tylko za to bo sobie wypił. Jak byś go nie zdołowała aż tak bardzo za tak niewiele, może nie miałby ochotę będąc w dole tulić się do innej.

26

Jakies przytulania po pijaku do przyjaciolki to nie zdrada.
Dalas mu tak popalic ze nic dziwnego ze probowal jakos zachowac twarz, wyszlo nie fajnie bo pijany byl, ale mimo to podziwiam go... jak on potrafi z toba wytrzymac?

Jestes okropna, uderzyc chlopaka przy rodzicach, jak smiesz paniusiu rozpieszczona, powinnas sie wstydzic i przeprosic go i rodzicow.
Mam nadzieje ze niedlugo strony sie odwruca i to ty bedziesz prosic, albo dostaniesz w pysk.

Zmien sie, inaczej nikt z toba nie wytrzyma
.
Straszne...myslisz ze jestes fajna?
Dlaczego go lubia a ciebie nie?
Na dodatek idiotke z siebie robisz.

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » proszę o radę pilnie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024