od jakiegoś czasu (moze od roku) mam okropne bóle w dole brzucha jakby za macica, jak się załatwiam, jak byłam w ciazy to było to chyba normale,tera jestem 4m-ce po i znowu mnie boli, moze to normalne nie wiem jakby co to piszcie;-)
Raczej chyba nie czemu nie pójdziesz do lekarza sie upewnic?
aj bo widzisz chodze do lekarza, przerzszałam 4 miesiace temu cięzka chorobe i jestem na zwolnieniu ,nie chce żeby lekarka se pomyslała że wyszukuje u siebie chorób żeby dalej mieć zwolnienie,wiesz symulant bo jak dla mnie to ja mam problemy z całym ciałem,migreny,spuchnieta lewa noga juz od 3 lat, tera siniaki mi sie szybko pojawiaja, blizny zostaja po pryszczach czy po odciskach , hehehe dużo tego
po 1 a jak to powazna sprawa to co wtedy??
po2 mozna isc do inneg po za tym lekarz jest po to aby leczyć a nie wyliczac ile razy u niego byłas:)
masz racje w 100%, ale w praktyce to co innego, zobaczymy co bedzie dalej dzieki że mi odpisałaś:-)
droga kyaa ,wiadomo że każda z nas coś boli i nie lecimy z tym do lekarza dlatego wole sie najpierw tu popytać nim pójde, pam jeszcze jednoi pytanko, zauważyłam że boli mnie w jamie brzusznej z prawej strony tak pośrodku, jak nie żeby ca ły czas ale jak tam
przycisne oczywiście nie z całej siły , może jestem przewrażliwiona poprostu i jest to normalka