problem z chłopakiem. prosze o rade.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » problem z chłopakiem. prosze o rade..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: problem z chłopakiem. prosze o rade..

szukam rady bo kompletnie nie wiem co robić. a fora internetowe okazały sie byc mi pomocne.
co zrobic gdy chlopak uwaza ze 'potrzebuje czasu' i ze chce ode mnie odpoczac. wczoraj sie poklocilismy o to ze mu nie ufam, ale przykro mi samej ale poprostu nie ufam. raz mnie w jakis sposob zawiódł i nie potrafie. o to starsznie sie zdenerwował, ale nie chciał pokazac mi swoich sms ani wiadomosci na facebooku choc wczesniej to robiłam. wiem moze sie to wydawac glupie ale dla tej 'pewności' to robiłam. on mi wszystko przejrzał. każdy wie że przerwy w związku raczej nie wróża dobrze bo wtedy sie odzwyczaja od osoby. sam powiedział ze nie obiecuje ze po tej przerwie będzie dobrze. w poniedziałek wyjezdzam na tydzien wiec zostało mi mało czasu na naprawienie tego. co robic ?!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: problem z chłopakiem. prosze o rade..
everytime napisał/a:

szukam rady bo kompletnie nie wiem co robić. a fora internetowe okazały sie byc mi pomocne.
co zrobic gdy chlopak uwaza ze 'potrzebuje czasu' i ze chce ode mnie odpoczac. wczoraj sie poklocilismy o to ze mu nie ufam, ale przykro mi samej ale poprostu nie ufam. raz mnie w jakis sposob zawiódł i nie potrafie. o to starsznie sie zdenerwował, ale nie chciał pokazac mi swoich sms ani wiadomosci na facebooku choc wczesniej to robiłam. wiem moze sie to wydawac glupie ale dla tej 'pewności' to robiłam. on mi wszystko przejrzał. każdy wie że przerwy w związku raczej nie wróża dobrze bo wtedy sie odzwyczaja od osoby. sam powiedział ze nie obiecuje ze po tej przerwie będzie dobrze. w poniedziałek wyjezdzam na tydzien wiec zostało mi mało czasu na naprawienie tego. co robic ?!

dlaczego mu nie ufasz ? co zrobil ze przestalas mu ufac ?

3

Jak facet mówi, że chce odpocząc tzn, że raczej nie chce z Tobą byc.
W prawdziwym związku nikt nie chce odpoczynku. Wręcz przeciwnie, chce byc często z drugą osobą.

4

pojechał raz na impreze bez mojej wiedzy, klamał ze siedzi w domu a potem były plotki ze mnie tam zdradzał.. przysiegał ze nie, starał sie bardzo zebym uwierzyła i zaufała, ale nie doceniłam..

5

ale co ja mam robic ? nie chce go stracic. jestem w stanie zrobic wszystko zeby to naprawic. ale kompletnie nie mam pomyslu co.

6

Całą wine zrzucił na Ciebie(jaka ty niedobra,bo go sprawdzałaś),a to on ewidentnie ma coś za uszami.A teraz ma pretekst,żeby wymiksować się z tego związku.Chyba niewiele jestes w stanie zrobić.Chcesz naprawiać coś,czego nie zepsułaś.

7

chce zrobic cokolwiek. nie wiem, ustapić, nalegać. nie wiem. byle by zadziałało. kocha mnie, bynajmniej kochał wiec jakies taam wyjscie musi byc ale nie wiem jakie...

8

Okłamał Cię, więc normalne, że możesz nie ufać ale z drugiej strony sprawdzanie faceta na każdym kroku to przesada. Chociaż mogłaś to zrobić tak, aby nie zauważył wink
chce odpocząc to niech odpoczywa, chyba nie masz zamiaru się narzucać jak ostatni natręt? Ok, narzucaj się i wchodź mu w tyłek. Tylko później nie płacz że Twój facet Cie okłamuje i nie szanuje.

9

everytime napisał/a:

chce zrobic cokolwiek. nie wiem, ustapić, nalegać. nie wiem. byle by zadziałało. kocha mnie, bynajmniej kochał wiec jakies taam wyjscie musi byc ale nie wiem jakie...

Gadasz jak desperatka.
A jak już Cię nie kocha?
Weź dziewczyno wyluzuj, obseruj go.
Może on faktycznie już nie chce z Tobą być.

10

Daj mu czas, nie naciskaj.
Teoria to teoria, a życie to życie- może skończy się dobrze.
Ja Ci powiem tak- nie wyobrażam sobie życia z osobą której nie ufam. Kropka.

11

Na moje chłopak nie dojrzał do związku, pewnie młodzi jesteście. Nie narzucaj mu się, bo przestanie Cię szanować. Zacznij być raczej obojętna, to powinno zadziałać. Powiedz mu, ze jak chce przerwy to proszę bardzo ale, że nie wiesz czy będzie miał do czego wracać. Jak się przestraszy to dobrze i będzie znaczyło, że mu zależy a jak Cię oleje to znaczy, że nie jest Ciebie wart.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » problem z chłopakiem. prosze o rade..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024