jak w temacie. jakie buty proponujecie na lato? sandały, japonki, koturny, baleriny? ![]()
i czy kupujecie może w sklepach internetowych? jeśli tak, to w jakich?:)
ja przeważnie kupuję w CCC ![]()
Ostatnim razem kupiłam sobie szpileczki (12cm), ale niestety za gorąco jest na takie butki ![]()
No cóż,
1) polecam klapki i sandałki chociaż nie zawsze eleganckie to przewiewne i wygodne
2) polecam koturny bo wygodne i jestem wyższa ![]()
3) polecam baleriny bo modne i wygodne
4) CCC mają chyba najlepszy stosunek jakości do ceny...
5) a jak chcesz zaimponować to Venezia ale tanie nie są
ja na lato preferuje baleriny. choć są zabudowane, to i tak najlepiej mi się w nich chodzi
a co do sklepu internetowego, to najczęściej kupuje w Conhpol. maja buty trwałe i wygodne ![]()
5 2012-07-26 10:14:06 Ostatnio edytowany przez pomaranczowa 1 (2012-07-26 10:16:02)
ja takie proponuje :-)

Ja uwielbiam wszystko od trampek , japonek, sandałków, koturn po baleriny
wszystko zależy old mojego stroju i pogody
Jestem jednak wysoką osobą więc raczej zakładam te niższe ![]()
Na lato polecam baleriny (wygodne do biegania po mieście), sandały (przewiewne i przydatne podczas upałów), koturny (modne i wygodne) i szpilki (nie wiem jak u was, ale mnie dodają pewności siebie
)
Na lato polecam baleriny (wygodne do biegania po mieście), sandały (przewiewne i przydatne podczas upałów), koturny (modne i wygodne) i szpilki (nie wiem jak u was, ale mnie dodają pewności siebie
)
szpilki zdecydowanie podnoszą ... pewność siebie u kobiet i co innego u mężczyzn ![]()
Wczoraj rozwaliły mi się moje sandały i stoje przed zakupem nowych butków. Chciałabym baleriny, ale tzw. szybkobiegi. Zastanawiam się tylko, czy w upały moje nogi to wytrzymają??
10 2012-08-02 11:43:20 Ostatnio edytowany przez blubel_25 (2012-08-02 11:43:58)
Rewelacyjne są też mokasynki na lato np: 
Rewelacyjne są też mokasynki na lato np: http://imageshack.us/photo/my-images/85 … g7632.png/
bardzo fajnie cichobieżki ![]()
Japonki, koturny, baleriny. Na lato dla mnie w sam raz!
Obcasy kocham! ![]()
A kto nie kocha obcasow
.. ale wczoraj widziałem efektowne seksi wysokie pantofelki na damskich nogach jak do kościoła szedłem
.. Agasta ma rację wysokie obcasy podnoszą nie tylko pewność siebie u kobiety ale coś też u mężczyzny
hi hi.. u mnie reakcja była natychmiastowa.. az sam się zdziwiłem że tak szybko
.. ale chyba nie mogło być inaczej bo buty były oryginalne i niepospolite
.. jak za tydzień spotkam ta Panią to uklękne i spytam się czy mogę dostapic zaszczytu ucałowania jej stóp w tych mega seksownych pantofelkach
.. ciekawe jaka będzie reakcja..
jak za tydzień spotkam ta Panią to uklękne i spytam się czy mogę dostapic zaszczytu ucałowania jej stóp w tych mega seksownych pantofelkach
.. ciekawe jaka będzie reakcja..
Robcio, Jak nie chcesz dostać po twarzy to radze zapytać o coś bardziej neutralnego ![]()
15 2012-10-08 15:50:39 Ostatnio edytowany przez Robcio73 (2012-10-08 15:52:01)
żartowałem przeciez
... ale komplement powiem na pewno
...juz nie raz mi sie to zdarzało w temacie urody stóp i butów
.. najwiecej latem
...
żartowałem przeciez
... ale komplement powiem na pewno
...juz nie raz mi sie to zdarzało w temacie urody stóp i butów
.. najwiecej latem
...
np. jakich? "Ładnie Pani w tych butach"? czy "Chciałbym być obcasem w Pani szpilce"? ![]()
17 2012-10-08 16:26:38 Ostatnio edytowany przez Robcio73 (2012-10-08 16:27:22)
Cos w tym stylu
.. super śłiczne i seksowne ma Pani buty
.. bo to drugie to raczej nie.. wolałbym byc nie obcasem tylko pod obcasem
.. a moze masz jakis oryginalny tekst na takie okazje ?.. ![]()
ja? jak widzę ładne buty na innych nogach to co najwyzej mogę zapytać gdzie je właścicielka kupiła ![]()
Też byś się mogła trochę pojarać od czasu do czasu damską nóżka
.. to Ci nie zaszkodzi
.. napisz do mnie.. wiesz gdzie
.. POZDRAWIAM..
20 2013-06-19 09:39:47 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2013-06-19 10:00:03)
A jakie buty na lato mają większy sens niż klasyczne klapeczki? ;-) Coś w stylu tego co widać na zdjęciu ;-)
Czemu tutaj nie można wstawiać zdjęć? Masakra. Tutaj macie fajne i tanie: (link usunięty)
Można i nawet trzeba wstawiać zdjęcia, bo wstawianie linków jest niedozwolone. Proszę, tutaj masz bardzo prostą instrukcję: http://www.netkobiety.pl/help.php#img / Mod. Anemonne
Nie - nie można wstawiać zdjęć. Kiedy próbuję je wstawić według tego co tam napisano, to wywala że nie można linków wstawiać, a żaden upload tutaj nie istnieje - chyba że czegoś nie zauważyłam.
22 2013-06-20 18:06:13 Ostatnio edytowany przez Robcio73 (2013-06-20 18:11:19)
można.. można.. a tu przykład
.. zadrana wejdz do działu NASZE KOBIECE FORUM a pozniej znajdz temat JAK WKLEIC ZDJECIE DO POSTA
.. myśłe ze dasz rade .. POZDRAWIAM

23 2013-06-20 18:21:01 Ostatnio edytowany przez masajka (2013-06-20 18:48:50)
Robcio, nie za fajne te buty wstawiłeś

a co myślicie o tych?
Jak dla mnie sandałki coś w tym stylu http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?pid=1571975#p1571975 pasuje praktycznie do wszystkiego no i są super wygodne ![]()
25 2013-06-23 12:43:11 Ostatnio edytowany przez Robcio73 (2013-06-23 12:43:53)
masajka no wiesz takie pierwsze z brzegu na próbe
.. mi się podobają.. a Twoje może w innym kolorze jakby były.. bo przeciwko platform nic nie mam.. a tu takie klapeczki jeszcze 
A ja japonki i rzymianki :-)
27 2013-06-23 15:22:01 Ostatnio edytowany przez masajka (2013-06-23 15:31:38)
Robcio, te moje, to nie są te, które wybrałam. Próbowałam wstawić zdjęcie, ale mi się nie udawało,więc zostawiłam link,a ktoś wstawił zdjęcie. Ale to nie te..! Nie wiem, jak to się stało. Jak będę miała więcej czasu, to spróbuję ponownie.
A te Twoje fajne..
Ładne sandałki:)
Venezia - super kolor!
Coś na lato ![]()

pierwsze a przede wszystkim drugie tak , ojjj tak
te drugie są świetne!
hm... ![]()

W sumie wszystko zależy od pogody. Jeśli nie jest zbyt gorąco to wybieram czółenka na obcasach. Ale jeśli żar leje się z nieba, to staram nie katować się swoich nóg i przerzucam się (choć z ciężkim sercem) na płaską podeszwę
. I choć w tym wypadku nie mogę poeksperymentować z wielkością obcasa, to z kolorem jak najbardziej.
ogień bardzo oryginalne !
.. nie wiem ale skojarzyłem je od razu z klockami.. Lego ![]()
35 2013-07-15 13:35:59 Ostatnio edytowany przez ogień (2013-07-15 13:36:42)
moja propozycja na lato ![]()

super !.. ktoś ma niezłego świra na na punkcie damskich butów !.. a ponoć wysokie obcasy nie nadają się do jazdy ! hi hi ![]()
Ja sobie radzę z samochodem w wysokich butach;))wiec z tym na zdjęciu bym sobie z wielką przyjemnościa poradziła;))
Ciekawe gdzie zrobione to zdjęcie.
39 2013-08-01 17:03:29 Ostatnio edytowany przez Robcio73 (2013-08-01 17:12:23)
na jak to gdzie na zlocie.. wysokich obcasów
.. chciałem wkleić zdjęcie ale coś nie tak.. bo po wklejeniu tylko link było widać ![]()
Ja uwielbiam tylko latem japonki na płaskiej podeszwie wtedy nogi moje odpoczywają , nie lubię balerinek ani trampek it; bo wydaje mi się , ze latojest tak gorące , ciepłe , ze pełne buty to obciach a zaś , ze nogi smierdzą czy ma się grzybice nie dziwię się . Nawet jak jest lekko chłodno to noszę latem japonki nigdy nie pelne no chyba , ze pada to tak... Natomiast zimą nie wiem czy dobrze robię ale noszę kozaczki na korku na płaskim nie lubię zbytnio...
Każde buty są dobre, jeśli są wygodne:). A lato jest porą, gdzie trzeba dać stopom oddychać, więc nie warto ich obciążać ciężkimi, czy grubymi butami. No chyba, że jest ku temu specjalna okazja ![]()
Ja dzisiaj wyciągnęłam kalosze (
43 2014-04-30 13:48:51 Ostatnio edytowany przez vinnga (2014-04-30 16:53:07)
W końcu jest promocja w sklepie stendi, więc można polować na piękne baleriny! Większość przeceniona -> niedozwolony link