Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Wkrótce organizujemy mojej koleżance wieczór panieński, no chciałybyśmy być trochę oryginalniejsze, ale wszystki e pomysły wydają się jakieś oklepane. Możecie opowiedzieć o jakiś ciekawych wieczorach, które organizowałyście, brałyście udział albo no o Waszych;)Czy można wymyślić coś oryginalniejszego niż striptizer rozbierający się między telewizorem a kwiatkiem w doniczce:D Akurat nasza przyszła panna młoda chyba nie byłaby specjalnie zachwycona takim elementem męskim na wieczorze panien;)
fajna sprawa:D ja bylam na takim wieczorze, ze byl i striptizer i prezenty: sexy bielizna, biale wino i wibrator...a potem bawilysmy sie, w rzezbiarki- w ogorku;D domyslcie co rzeźbilysmy,hi hi, ale bylo barzdo fajnie i smiesznie....
nasza młoda musiała chodzić od knajpy do knajpy, w każdej z nich miałyśmy umówionego barma i on serwował jej kielonka albo drinka;) i w zamian za to dostawała info, gdzie dalej ma się przemieścić:)w każdej knajpie czekała na nią jedna koleżanka i tak miała zebrać całą ekipę i dotrzeć do z nimi do docelowej knajpki, gdzie miałyśmy jej dac prezenty i gdzie bawiłyśmy się do rana;)))fajnie było, no a z prezentów to tradycyjnie kamasutra i białe winko:)))nie było chippendelsa;(((((
a my zrobiłyśmy młodej wieczór w domu, kolacja, smaczne jedzonko plus winko, babskie pogaduchy, a strój obowiązkowy to...piżama:) a prezent nie był kontrowersyjny - dostała od nas po prostu zestaw kosmetyków do ciała by podobać się mężowi:)
Mam wrazenie, ze te wieczory panienskie (zwlaszcza te ze striptizerem) sa takie oklepane. Nie wspominajac o walorach estetycznych!!!! :-D
Oczywiscie wszystko zalezy od preferencji...Niestety rowniez od funduszy - ale zawsze mozna cos wykombinowac :-) ja slyszalam o modzie na spotkanie babek z okazji "wieczoru panienskiego" w SPA (masaz, ewentualnie jakis drobny zabieg dla kazdej - manicure), albo wyjscie do aquaparku (co prawda nie kazdy ma dostep do takich przybytkow rozpusty) i wymaczanie sie w jacuzzi tudziez solance potem sauna. Zawsze mozna zorganizowac cos w domu - od czego wkoncu sa druhny!!!
Mysle, ze fajnie jak organizuje sie cos pod panna mloda. Moja kolezanka (prawdziwa sportsmenka) zostala zmuszona do wpiecia sie w suknie balowa z XVII w. (gorset itd.) i przymierzania innych (niekoniecznie w jej typie) wdzianek! Pomysl byl bardzo ironiczny! Zorganizowali jej rowniez wyjazd na pole golfowe (golfa nie cierpi!). Oczywiscie wszystko zalezy od poczucia humoru panny mlodej!
Slyszalam tez o organizowanych wycieczkach w plener (cos innego niz oklepane wyjscie do klubu).
Powodzenia w organizowaniu wieczorow panienskich!
Ja i koleżanka urządziłyśmy naszej znajomej, która miała niebawem wyjść za mąż, "porwanie" Niestety ten myk udał się nam po wtajemniczeniu mamy naszej koleżanki i jej przyszłego męża. Stwierdziłyśmy, że dosyć mamy juz wieczorów w klubach i trzeba wymyślić coś innego ?! W naszym mniemaniu i późniejszej opinii Przyszłej Panny Młodej (PPM) pomysł się udał. Wyszukałyśmy w internecie "tanie wycieczki weekenowe" (wszystkie pracujemy stąd pole działania było ograniczone). Znalazłyśmy kilka fajnych ofert w rozsądnych cenach. Do realizacji doszła wycieczka weekendowa: Wiedeń-Bratysława. Do samego wejścia do autokaru PPM nie miała pojęcia co się szykuje, uzgodniliśmy wszyscy, że wersją dla PPM jest imprezka w Krakowie, a z Dworca (gdzie autokar został podstawiony) musimy odebrać moich znajomych. PPM spakowała mama z jej narzeczonym. Pewnie, że nie był to szalony wieczór, ale super spędzone 3 dni, do tej pory wspominamy porwanie z uśmiechem. Pozdrawiam
Moj wieczor panienski spędziłysmy nad jeziorem w wynajetym domku. Dwa dni imprezowanie i dobra zabawa. Striptizer zamówiony nie był- znalazło sie na miejsu paru ochotników którzy ochoczo zrobili to za zupełną darmochę. kumpele, grill. piwo, zubrowka, muzyka, prezenty i sisha- czego trzeba wiecej?
Mysle, ze wszystko zalezy od pomyslow kolezanek przyszlej pani X ![]()
Im wymyslniej tym lepiej, cos czego na codzien pani X nie robi :)Spa, dziewczyńskie zabawy z maseczkami,łzawa komedia obejrzana w pidzamach i kubkami pelnymi lodow to tez alternatywa ![]()
Dobra rada: nie zapraszac panien bez poczucia humoru, bo zamiast imprezy moze byc stypa ![]()
Witajcie,
Dołączę się do wątku z moim sposobem na wieczór panieński. Tak się składa, że zajmuję się tym trochę i rzeczywiście męski striptiz jest coraz mniej popularny a przewagę zyskują całkiem niewinne zabawy.
Jeśli przyszła Panna Młoda i jej koleżanki lubią tańczyć (nawet jeśli dawno nie miały możliwości, a może właśnie tym bardziej) polecam mini kurs tańca z pokazami i imprezą. Może to być dowolny solowy styl dla kobiet - salsa, taniec brzucha, bollywood lub flamenco.
Jeśli nie lubimy tańczyć można zaprosić np. wizażystkę, która podpowie każdej jak się malować, fotografa na jakąś śmieszną sesję zdjęciową w dziwnych strojach, a w wersji ekonomicznej urządzić wielkie gotowanie lub smażenie konfitur - w końcu w kuchni najlepiej się plotkuje.
wieczór panieński kumpeli przede mną... i zaczynam własnie myśleć co by ciekawego można zrobić;)
myślę, że nasza panna młoda długo nie zapomni tego co przygotowałyśmy jej w zeszły weekend. spotkałyśmy się wieczorem w celu wypicia jakiegoś winka i popląsania w rytm niezobowiązującej muzy. oczywiście taka była oficjalna wersja. snułyśmy się od knajpy do knajpy poszukując fajnej imprezy. w końcu znudzone wychodzimy z lokalu, a pod drzwi podjezdza nie taxówka ale autobus!! nie to, że jakiś pekaes, ale po prostu impreza na kółkach; nawet nie spodziewałm się za tak to będzie wyglądać w środku czerwone kanapy, bar, rura do tańczenia super!! dałyśmy nieźle czadu i wcale niepotrzebni nam byli faceci chociaż barman niczego sobie...zastanawiałyśmy się nad opcją striptizera ale jak zobaczyłyśmy jak w środku wygląda klubobus stwierdziłyśmy że nie będzie on nam potrzebny. wysiadłyśmy po trzech godzinach nieżle oszołomione. rewelacyjny wieczór i niezła alternatywa dla "takich sobie imprez".
A gdybyście zaszalałby w sensie ekstremalnym? Zrobiły coś, co koleżanka zapamięta do końca życia, a striptizer nie wiem, czy będzie do tego dobrym rozwiązaniem. Inne oklepane sposoby, których nie chcesz wydają się mało atrakcyjne.
Radze sprawdź podarkinakartki.pl I myślę, że tam powinny Ci się prezenty spodobać ![]()
Pozdrawiam
My z przyjaciółkami przebrałysmy się za króliczki playboya, zarezerwowałyśmystolik w klubie i stripteasera (profesjonalnego)- bawiłysmy sie świetnie:)
Ludzie, co wy tak z tymi striptizerami! Dla mnie to obrzydlistwo, zdrada tuż przed ślubem. Ale może ja jestem z innej epoki. Ile ludzi tyle gustów.
Po części zgadzam się z karolinapaula. Moim zdaniem jeśli wychodzi się za mąż to tylko dla tego ,że chce się pędzać życie z tą osobą, tylko ta osoba nas podnieca i tylko ta osobę chcemy oglądać. Może striptiz to niejest zdrada,ale Ja nie chciałabym żeby Mój przyszły mąż oglądał jakieś panienki.