Zdrada - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Zdrada

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Zdrada

Byłam z moim chłopakiem 2 lata nawet trochę wiecej na ostatnim sylwestrze przyjechałam do niego z moimi przyjaciółkami każdy pił alkohol wiec byliśmy trochę wstawieni gdy położyłam się przespać zauważyłam że mój chłopak jakoś dziwnie rozmawia z jedna z przyjaciółek ,wyszłam do łazienki na chwilę a gdy wróciłam zastałam ich całujących się namiętnie na łóżku wpadłam w szał i zamknełam sięw innym pokoju rano przyjaciółka bardzo mnie przepraszał mówiła że to wszytko przez alkohol chłopka tak samo jak chciałam jechać do domu to pobiegł za mną i cały czas przepraszał dzwonił kilka naście razy dziennie w końcu przebaczyłam mu i byliśmy znów razem z przyjaciółką też pogodziłam sie ale po dłuższym czasie i nie ma mniedy nami juz takiej przyjazni . wszytko układało sie dobrze po tym wydarzeni przez kilka miesiecy byłam szcześliwa lecz znowu stało sie to chłopka zadzwonił do mnie że jednak nie może przyjać bo mama go o cos prosiła wieczoram dzoniłam do niejgo ale nie odbierał wiec w końcu spróbowałam do jego mamy jak miał być z nią ale ona powiedział mi że jego prawie w domu dzisiaj nie było więc slej próbowałam sie dodzwonić w końcu udało mi sie spytałam sie dlaczego mnie kłamał a on cały czas jeszcze bardziej oszukiwał mnie aż w końcu powiedział mi że strasznie sie go czepiam i nie chce być ze mną. Kilka dni pożniej dowiedział sie że spotyka sie z dziewczyną i spotykał sie z nia nawet jak byliśmy razem . Ja kochałam go bardzo i po mimo tego wszytkiego chciałam z nim być. Jakieś półtorej miesiąca temu jesteśmy razem ale wczoraj wydarzyło sie coś okropnego można powiedzieć że stało sie znowu to samo chodz nie jestem pewna byliśmy na małej imprezje ze znajomymi ja musiałam już wracac do domu a mój chłopak został z tą samom koleżanka co na sylwestrze w tedy i innymi osobami. miał wracać o 24 do domu to zadzwoniłam do niejog ale on nie odbierał zaczełam podejrzewać coś więc zdzwoniłam do innej kolezanki która tam też była a ona powiedział mi że mojego chłopaka poszła odprowadzi moja była przyjaciółka która zrobiła mi takie świnstwo w sylwestra. siedzieli razem przez godzine sami nie wiem co wydarzyło sie tam oboje mówią że nic nie zrobili ale ja w to nie wierze tak to powiedzieli bym mi to a nie dowiadywałam bym sie od innych osób . nie wiem co mam robić teraz , możecie jakoś doradzić??? Kocham go bardzo ale po takim czymś już nie wiem co robic . powinnam go zostawić ale nie umiem cały czas myśle o nim. Doradzcie mi prosze bardzo.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdrada

Powinnaś odejść. On już się nauczył, że może cię zdradzać i ujdzie mu to na sucho.

3

Ja wogole nie kumam czemu jeszcze z nim jestes. Raz wybaczyc ok,ale nastepnym raze bye bye.. On teraz wie ze itak moze cie zdradzac bo ty itak go niezostawisz... Albo z nim pogadaj,co sadze itak bo nim to splynie,albo poprostu zostaw go. Taki facet nie jest wart takiej uwagi

Agata3252,
masz, wielokrotnie potwierdzaną, pewność, że chłopak ma skłonność donieszczerości, egozimu i tendencje do zdrady. Prawdopodobnie podobne sytuacje będą się powtarzać.

Czy chciałabyś nauczyć się, że musisz zawsze być czujna, sprawdzać gdzie jest i co robi partner? Wydzwaniać do znajomych i rodziny, szukając go, kiedy on prawdopodobnie dobrze się bawi i nie w głowie mu niepokój bliskich?

Czy Wasz związek jest warty tego, aby po raz kolejny przeżywać podobny stres, lęk i wstyd?

Czy istnieje szansa, że coś może się zmienić - w zachowaniu chłopaka, bądź w Twoim braku zaufania wobec niego?

5

Po co Ci ktoś komu nie mozna ufać?
Niejednokrotnie dał Ci na to dowód. Najlepszą rzeczą jaka mozesz zrobic dla siebie to odpuścić.

6

Odpuść sobie, szkoda twoich nerwów. On cie nie ko0cha i po prostu zdradza.

7

Zrobił to nie raz, ale dwa razy...będzie robił całe życie. Nie daj się ranić!

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Zdrada

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024