Świnia.pl - czyli kolejna brzydka prawda o Polakach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Świnia.pl - czyli kolejna brzydka prawda o Polakach

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Świnia.pl - czyli kolejna brzydka prawda o Polakach

Jesteśmy zawistni, nietolerancyjni, chamscy i wulgarni - oto konkluzje, do jakich można dojść po wizycie na portalu Świnia.pl.

Założenie powstałej niedawno strony jest proste. Ktoś cię wkurza? Wrzuć zdjęcie delikwenta, ośmiesz, sktytykuj, zmieszaj z błotem. Pisz, co tylko zechcesz, zwyzywaj od najgorszych, a wszystko opatrz danymi osobowymi. To sprzeczne z prawem? Cóż z tego? Portal kpi sobie z prawa, a ze zniesławiania innych czerpie zyski. Jeśli bowiem odnajdziesz na nim siebie, będziesz musiał zapłacić 24 złote za możliwość usunięcia treści godzących w twoje prawo do szacunku i  godności.

Zachęcam do wyszukania informacji o kontrowersyjnym portalu w sieci. Zdążył on wywołać prawdziwą medialną burzę zwłaszcza, że w walce  ze "świńskim" problemem nasze organa ścigania nie wykazują się skutecznością. Jak informują media, ofiary internetowych szykan na własną rękę muszą walczyć o dobre imię.

Czekam na Wasze opinie i refleksje związane z nowym portalem, a także pomysły, jak można skutecznie bronić się przed mylnie  interpretowaną wolnością słowa w Internecie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Świnia.pl - czyli kolejna brzydka prawda o Polakach

Jestem zszokowana.. Może czasami zdarzają się ludzie "źli", ale siłą i TAKIM sposobem się ich nie odmieni.. Ja się dziwę, że coś takiego dalej działa.. I nie mogę uwierzyć co za bestia mogła coś takiego wymyślić!! Skandal... i faktycznie żałosne..

Jednak nie zgadzam się z tematem, że to świadczy o polakach.. nie znoszę uogólnień typu polak pije, polak kradnie, polak jest nietolerancyjny..

3

Odp: Świnia.pl - czyli kolejna brzydka prawda o Polakach

Z Polakami ma to związek jak pięść z nosem.Nie widzisz kto daje upust swojej zawiści i zazdrości na tym portalu? To są nastolatki,gimnazjaliści,którymi nie zajmują się rodzice,które nie mają zapewnionych ciekawszych zajęć w wakacje niż siedzenie przed kompem i z nudów obszczekiwanie znajomych,kolegów,koleżanek.
Najbardziej rozbawił mnie apel wyszczególniony kolorem,że nie wolno zamieszczać obraźliwych treści i że treści powinny być pisane bez błędów ortograficznych.A wszystkie opisy zdjęć,komentarze,które czytałam były chamskie i z bykami:))

Nie oznacza,że generalizuję i uważam,że wszystkie nastolatki są na tyle głupie,że zajmują się w wakacje tylko obrażaniem znajomych.Zauważ,że chamskie komentarze,opisy krytykują także nastoletni użytkownicy.
W
Alutko,zapewne nie masz pojęcia,że w Stanach codziennie powstają podobne strony i codziennie są one usuwane przez administratorów a poruszanymi tam tematami zajmuje się policja.Może więc warto zmienić tytul Twojego topika.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Świnia.pl - czyli kolejna brzydka prawda o Polakach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024