Siedem dusz - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Siedem dusz

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez filmomaniaczka (2009-03-21 13:25:43)

Temat: Siedem dusz

Witam!
Ktoś już widział "Siedem dusz"? Film od zeszłego piątku gości na ekranach naszych kin...Jak sądzicie, która produkcja Muccino jest lepsza...ta, czy "W pogoni za szczęściem"? Moim zdaniem ta ostatnia...Piszcie jakie macie spostrzeżenia. Ja zdecydowanie wolę Smitha w tego typu rolach...

Recenzja filmu "Siedem dusz"

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Siedem dusz

Widziałam oba filmy i ciężko powiedzieć, który jest lepszy...oba mnie poruszyły i wywołały refleksję...
czułam tak wielką bliskość, więź z głównymi bohaterami...
ale chyba jednak "W pogoni za szczęściem" był lepszy...
I popieram, że Will w tego typu rolach pokazuje swój aktorski talent!!!I za to go uwielbiam!
Duże wrażenie zrobił na mnie także film "Ali" z jego udziałem...

3

Też wybieram "W pogoni...".
"Siedem dusza" - można wiele superlatyw wypisać. Ale... czy takiego czegoś już nie było? Czy... to co smutne i dobrze przedstawione, od razu musi być niesamowite?
Film bardzo mi się podobał. Czegoś mu jednak brakuje - czegoś takiego jak 'niepowtarzalność'.

4

Piękny,wzruszający film o sensie życia,przemijaniu,miłości.Doskonała osada.Godny polecenia.

5

seven pounds.
http://img91.imageshack.us/img91/3551/sevenpounds.jpg

rewelacja. genialna fabula. znakomity przekaz- podkerselnie wartosci ,ktore zanikaja wsrod lwspolczesnych udzi. .poruszający. wzruszający. zajwiskowa aktorka (Rosario Dawson).
polecam

6

Mi bardziej podoba się ,,Siedem Dusz". Ostatnio kino wkręciło mi się na maxa i śledzę wszystkie nowości, ale jak ma fajną fabułe i dobrych aktorów to nie oglądać nie sposób. Facet, który miał się żenić przyczynił się do śmierci swojej narzeczonej i 6 innych osób. Po tragedii postanawia pomóc  innym ,,7 duszą", osoby wybiera i sprawdza czy na to zasługują są w pewnym sensie niezwykłe. Podoba mi się pomysl na śmierć jaką sobie zgotował Will, ale czy można przeszczepić oczy;]?

7

Mi też "Siedem dusz" smile

8

mealla napisał/a:

Jak tylko obejrzę to się ustosunkuję, bo legendy już krążą o tym filmie. Słyszałam same rewelacyjne opinie. smile

Mamy podobną wrażliwość - jak zauważyłam smile więc jestem przekonana - że Seven Pounds wywrze na Tobie wrażenie.
Ja skorzystam z rekomendacji i obejrzę " W pogoni za szczęściem". smile

9

Obejrzałam "Siedem dusz" już jakiś czas temu. Rzeczywiście, to rewelacyjny film.
Lubię Willa Smitha, gdy nie gra w komediach. smile Równie dobry film z nim to " Jestem legendą".

Indianka, proszę Cię, nie streszczaj całego filmu, bo kto nie widział, niczym już teraz nie będzie zaskoczony.
smile

10

W Pogoni Za Szczesciem zdecydowanie lepszy wg mnie!

Co do Siedmiu Dusz mam mieszane uczucia.Z jednej strony mi sie podobal,wzruszylam sie i w ogole,ale pozniej zdalam sobie sprawe z tego , ze czegos mu brakuje.
Troche naciagana historia i przewidywalna.Juz w polowie wiedzialam,jak to sie skonczy.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Siedem dusz

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024