brak inicjatywy z jego strony.. wspólna przyszlosc? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » brak inicjatywy z jego strony.. wspólna przyszlosc?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: brak inicjatywy z jego strony.. wspólna przyszlosc?

co mam zrobić. mój chlopak żadnego kroku nie robi jesteśmy już ze sobą 5 lat mamy już dziecko roczne a on wogle nie myśli o zarczynach o niczym sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: brak inicjatywy z jego strony.. wspólna przyszlosc?

Że tak zapytam, dziecko planowane? Oczywiście nie musisz odpowiadać, jeśli nie chcesz.

3

A ile macie lat? Może on wcale nie chce się z Toba wiązać. To że macie dziecko nie znaczy, że musicie spędzić całe życie razem.

4

Moim zdaniem czas najwyższy żeby  zapytać go wprost, jakie są jego plany wobec Waszego związku.

5

ja mam 20 lat a  on 23 lata.  mówi mi  codziennie że mnie kocha . a  dziecko jak to powiedzieć  planowane niby nie planowane . tak jakoś wyszło.

6

Najlepiej porozmawiać szczerze. A ty? chcesz z nim być, czy masz wątpliwości? to, że macie dziecko nie znaczy, że każdy mężczyzna czuje potrzebę bycia z matką swojego dziecka. Porozmawiaj z nim szczerze to może Ci odpowie? obecnie jestem z mężczyzną, który mi powiedział, że gdyby nie chciał być z kobietą to dziecko by go też nie zatrzymało. Myślę że dobrze porównujac moj przeszły związek, czyli że pobraliśmy się no cóż z jego strony ze względu na dziecko, a teraz czekam na rozwód więc czasem lepiej ukrócić taki związek.
Ale szczerość w związku przede wszystkim. Powodzenia!

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » brak inicjatywy z jego strony.. wspólna przyszlosc?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024