razem a jednak osobno ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » razem a jednak osobno ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: razem a jednak osobno ...

jestem z moim chłopakiem prawie 2 lata spodziewamy sie dziecka , wynajmujemy mieszkanie bo chcielismy mieszkac sami on zarabia na wszystko z kasa nie ma problemu . Ale gdy w tygodniu on wraca do domu to ja juz prawie spie a on jest za bardzo zmeczony zeby wgl. porozmawiac na jakis wazny temat o głupocie tym bardziej . gdy przychodzi weekend chciałabym posiedziec sobie tylko z nim poprzytulac sie porozmawiac zjesc kolacje we dwoje , a on tylko mysli zeby cały czas wolny spedzac z kolegami . rozmowy nie pomagaja . co mam zrobic zeby dostrzegł ze nasze relacje teraz sa najwazniejsze i bez nich nic nie zbudujemy ?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez nettkobietka (2012-07-12 12:12:05)

Odp: razem a jednak osobno ...

Na pewno nie rób mu z tego powodu żadnych pretensji, wiem z własnego doświadczenia że tym osiągamy cel odwrotny do zamierzonego. Zacznie się zamykać i nie zbudujesz z nim już żądnej lepszej relacji, bo ciężko wyciągnąć takiego zamkniętego w sobie człowieka z "własnej skorupy". Z tego co piszesz rozmowy Wam nie pomagają, domyślam się że on ich nie bardzo chcę kontynuować bądź uważa , że wszystko jest ok. Może sama przed takim weekendem zaproponuj mu czy nie chciałby spędzić go z Tobą ? Przypomnij mu Wasze wcześniejsze relacje, zróbcie coś co kiedyś sprawiało Wam przyjemność. Może dla niego taki obowiązek jak utrzymanie przyszłej rodziny jest jeszcze zbyt duży, nie radzi sobie i tylko u kolegów otrzymuje zrozumienie?? Czy takie spotkania towarzyszyły od początku Waszego związku??

3 Ostatnio edytowany przez kicia o4 (2012-07-12 13:33:58)

tez mam podobny problem od 4 mies wynajmuje mieszkanie razem z moim narzeczonym i moim dzieckim z poczatku było super ale teraz czuje sie zaniedbywana co prawda brakuje nam pieniędzy pracuje na dwie prace wraca wieczorami nie ma siły na nic dziecko też pyta o  niego w weekend zamiast spendzic razem to jestsmy u jego babci i pomaga w ogródku chciała bym wiecej czasu z nim spendzac tylko w trójke wyjechac gdzies razem ale nie do babci czy rodziców ten czas wolny spendzic razem gdy prubuje z nim o tym rozmawiac rozmowa przeradza sie w kłutnie czuje ze on mnie nie rozumie moich potrzeb nie wim co dalej robic boje sie ze nasz zwiazek sie rozpadnie

Tak ale wychodzilismy razem widzielismy sie codziennie nie wazne było o ktorej konczył prace . Tez bym chciała miec go troche dla siebie a nie dzielic kazdy wolny wieczor ze znajomymi mnie tez to juz meczy bo widujemy sie tylko z jego znajomymi a nie z moimi i tak mi ich wielu nie zostało ale chce utrzymac kontakt z tymi co zostali . Mam przyjaciela traktuje go jak brata on mnie jak siostre ale moj chlopak tego nie rozumie i zabronił mi sie z nim spotykac utrzymywac kontakt a mi tego brakuje bo zawsze umiał mnie pocieszyc , pomoc mi a teraz mam tylko mojego chłopaka w niedziele ale tylko do 15 bo potem przychodza koledzy i tak sie konczy mila tylko we dwoje niedziela ... Czyli pozwolic mu na to zeby nadal byl tak zapatrzony w kolegow i siedziec grzecznie w domu i czekac na niego az wroci ?i prosic zeby chciaz ten weekend poswiecił mi ?

Powinnas chyba zrobic to co ja i zaproponowac taki wspolny weekend za miastem . musisz byc cierpliwa ja widze po sobie mam do niego cierpliwosc ale tak co 2 tygodnie tybucham płacze  rycze wyzywam go i mowie mu wszystko co mi sie zebrało on wtedy jest blisko potrafi mnie przytulic ,powiedziec ze mnie kocha ,ale jak sie pogodzimy to znowu robi to samo ... on nie widzi nic złego ze siedzimy ze znajomymi tyle czasu ale ja widze ze sie od siebie odsuwamy , nie ma juz tej bliskosci , gdy idziemy spac to nawet mnie nie przytuli no chyba ze mu powiem ale musze powtórzyć to 3 razy zanim to zrobi .

6

mam pytanie: czy Wy drogie poprzedniczki pracujecie?

Nie ja nie pracuje . a co to ma do rzeczy ?

Nettkobietko dzeikuje Ci za dobra rade powiedziałam mu dzisiaj zeby szedł do koleggow bo musi sobie z nimi posiedziec a n został w domu i powiedział ze jutro sobie z nimi posiedzi a dzisiaj cały wieczor spedzimy razem przed telewizorem ... Dziękuję wink

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » razem a jednak osobno ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024