Huśtawka GRACO SWEETPEACE - czy warto kupić ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Huśtawka GRACO SWEETPEACE - czy warto kupić ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Huśtawka GRACO SWEETPEACE - czy warto kupić ?

Zastanawiam się nad kupnem huśtawki GRACO SWEETPEACE . Bardzo mi się podoba .Czy ktoś ma taką ?Czy faktycznie sie sprawdza w usypianiu malucha ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Huśtawka GRACO SWEETPEACE - czy warto kupić ?

Ja mam tę huśtawkę GRACO SWEETPEACE i muszę przyznać ,że to jedna z lepszych rzeczy ,którą wymyślili . Bardzo się przydaje . Moja córeczka śpi w niej jak aniołek . W huśtawce zainstalowany jest  odtwarzacz Mp3 ,można nagrać na nim kołysanki dla niemowlaka. Huśtawka posiada też półprzezroczystą, regulowaną budkę chroniącą przed szkodliwym wpływem światła.  Dla mnie rewelacja .

3

ja mam huśtawkę  fisher price 3w1,powiem szczerze że moje dziecko nie chciało w niej siedzieć,kupiłam ja jak mały miał 3,5 miesiąca,bujał się kilka razy,wiec praktycznie wyrzuciłam nie potrzebnie kasę:)

4

My dostaliśmy taką huśtawkę i bardzo fajnie się sprawdza
codziennie korzystamy , wszyscy chwalą , dziecko zadowolone a ja mogę w końcu coś zrobić w domu , troche popracować bo tak to tylko karmienie, przewijanie i noszenie w kółko , hustawka pomaga mi bardzo i jest bardzo fajna

5

nanduu taki prezent mysle ze jest swietny, poniewaz wiadomo dzieci kosztuja a z pewnoscia takim prezentem odciazysz rodzicow a zarazem ucieszysz smile ja osobiscie bardzo bym sie cieszyla jakbym dla corki dostala taka hustaswke badz bujak smile

ogolnie firma graco jest jak dla mnie dobra firma, mam tez pare rzeczy z tej firmy i jak narazie wszystko sprawnie dziala smile

6

Czytałam te wasze opinie o huśtawce Graco Sweetpeace z lekkim niedowierzaniem, nie znałam jej powiem szczerze. Siostra taką kupiła dla synka i zwariowałam, jakby była większa sama bym chyba do niej wskoczyła sie pobujac:) Zadowoleni są strasznie bo maluch sam się sobą zajmuje i jest spokojny, Kamila może coś w domu zrobić a nie tylko malucha nosic

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Huśtawka GRACO SWEETPEACE - czy warto kupić ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024