Zastanawiam się nad kupnem huśtawki GRACO SWEETPEACE . Bardzo mi się podoba .Czy ktoś ma taką ?Czy faktycznie sie sprawdza w usypianiu malucha ?
Ja mam tę huśtawkę GRACO SWEETPEACE i muszę przyznać ,że to jedna z lepszych rzeczy ,którą wymyślili . Bardzo się przydaje . Moja córeczka śpi w niej jak aniołek . W huśtawce zainstalowany jest odtwarzacz Mp3 ,można nagrać na nim kołysanki dla niemowlaka. Huśtawka posiada też półprzezroczystą, regulowaną budkę chroniącą przed szkodliwym wpływem światła. Dla mnie rewelacja .
ja mam huśtawkę fisher price 3w1,powiem szczerze że moje dziecko nie chciało w niej siedzieć,kupiłam ja jak mały miał 3,5 miesiąca,bujał się kilka razy,wiec praktycznie wyrzuciłam nie potrzebnie kasę:)
My dostaliśmy taką huśtawkę i bardzo fajnie się sprawdza
codziennie korzystamy , wszyscy chwalą , dziecko zadowolone a ja mogę w końcu coś zrobić w domu , troche popracować bo tak to tylko karmienie, przewijanie i noszenie w kółko , hustawka pomaga mi bardzo i jest bardzo fajna
nanduu taki prezent mysle ze jest swietny, poniewaz wiadomo dzieci kosztuja a z pewnoscia takim prezentem odciazysz rodzicow a zarazem ucieszysz
ja osobiscie bardzo bym sie cieszyla jakbym dla corki dostala taka hustaswke badz bujak
ogolnie firma graco jest jak dla mnie dobra firma, mam tez pare rzeczy z tej firmy i jak narazie wszystko sprawnie dziala ![]()
Czytałam te wasze opinie o huśtawce Graco Sweetpeace z lekkim niedowierzaniem, nie znałam jej powiem szczerze. Siostra taką kupiła dla synka i zwariowałam, jakby była większa sama bym chyba do niej wskoczyła sie pobujac:) Zadowoleni są strasznie bo maluch sam się sobą zajmuje i jest spokojny, Kamila może coś w domu zrobić a nie tylko malucha nosic