Problem z seksem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: Problem z seksem

Witajcie , mam bardzo powazny problem i bardzo wystdliwy .
A wiec mam 26 lat i nie jestem az tak doswiadczona , mieszkam razem z chlopakiem i wspolzyje z nim , zawsze jak chcemy sie kochac to jest to samo on mnie piesci i ja go tez . Zawsze sie konczy na tym ze ja nigdy nie rozkladam nog bo boje sie i wiem ze jak mi wsadzi to mnie boli , probowalam tez na niego wejsc ale nic z tego tez mnie boli - co jest ze mna nie tak ?? Jak juz moj partner dochodzi to wsadza mi penisa do pochwy ale ja mam nogi w pozycji lezacej , scisniete , wchodzi ale wiem ze nie az tak jak powinno . To moj pierwszy partner i nie chce go stracic . U ginekologa bylam pare razy i jak mnie badal to tez mnie strasznie bolalo w czasie zwyklego badania , powiedziala mi ze nie mam przebitej blony i dlatego mnie prawdopodobnie boli - ale nie wiem czy dla tego . Na cytoligie powiedzialam ze pojde dopiero jak bede miala przebita blone bo nie zniose tego bolu .
Moze ktoras z was miala taki sam problem co ja i cos mi poradzicie ?
Dziekuje bardzo i pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z seksem

A może tak pełny stosunek zaczniesz uprawiać?

3

Hm. Jeśli jest to wynik nie przebitej błony dziewiczej to będzie Cię boleć do póki nie zostanie ona przebita.
Zapytaj swojego ginekologa o przebicie błony dziewiczej w gabinecie, bo mają oni swoje sposoby na przebicie błony dziewiczej...
Jeśli jesteś zestresowana w trakcie stosunku, również sobie nie pomagasz, bo wtedy zaciskasz mięśnie w środku i z tego na pewno nic nie wyjdzie..

Nie, nie mialam takiego problemu, miałam błone dziewiczą o kształcie pierścienia, gdyż wtedy najmniej to boli...
Nawet przy przebiciu błony dziewiczej nie było krwi, tylko mały ból...

Poproś partnera o delikatność, czułość i o to, aby Cię rozluźnił, tak jak najbardziej to lubisz lub poproś o pomoc ginekologa...

P.s nie zapomnijcie o żelach intymnych, które na pewno nie zaszkodzą wink

4

yoghurt007 napisał/a:

Jeśli bedzie odczuwać ból, to się na to nie zdecyduje, już jest przewrażliwiona i zapewne przestraszona przed każdym stosunkiem, do którego ma dojść, z powodu bólu...
Jeśli ma grubą błone dziewiczą będzie trudno ją przebić i będzie boleć...

5

yoghurt007 napisał/a:

Ja sądzę, że ona jest tak spięta, że było by to bardzo trudne i mogło by spowodować jeszcze większą blokadę w razie bólu. Sądzę, że powinna poprosić ginekologa o przebicie tej błony w gabinecie specjalnym narzędziem, może w miejscowym znieczuleniu. Druga sprawa to jakaś blokada psychiczna. Może pomogła by niewielka ilość alkoholu dla rozluźnienia smile, tak ze cztery lampki wina.

6

Może pomogła by niewielka ilość alkoholu dla rozluźnienia smile, tak ze cztery lampki wina.

Padłem big_smile

Co do reszty - pełna zgoda. Jeśli faktycznie to takie trudne dla niej to niech idzie do ginekologa. Wszak to nie jej posiadanie decyduje o byciu dziewicą.

7

hm.. spróbujcie.. z poduszką pod pupą.. ;p ii rozluźnij się.. wypij troszkę wina.. ;p wiem wiem, że to takie gadanie.. mnie też bolało.. ii to nawet b. hm.. ii było kilka podejść itd. hm.. ale u mnie ta poduszka troszkę pomogła.. więc spróbuj..
Jeśli masz problem z wilgotnością.. to użyjcie jakiś żeli..

8

skoro tak lecicie po bandzie to dajcie spokój z tym winem bo pewnie musiałaby z butelczynę zrobić, żeby przy tym stresie podziałało. Lepiej 1x100mg Absolutu.

9

Dziekuje wam bardzo za rady ale juz probowalismy poduszek , alkoholu , zeli itp. nic nie pomaga ;(

10

monacol napisał/a:

Dziekuje wam bardzo za rady ale juz probowalismy poduszek , alkoholu , zeli itp. nic nie pomaga ;(

to może zmień ginekologa

11

monacol napisał/a:

No to tylko pomoc specjalisty pozostaje. Jak nie ginekolog, to seksuolog na pewno. Sądzę, że nie ty jedna masz taki problem i dla seksuologa to chleb powszedni, jak przeziębienie dla pediatry.   Na pewno warto poszukać takiej pomocy, bo na dłuższą metę będziecie i ty twój partner coraz bardziej sfrustrowani.

12

najprawdopodbniej cierpisz na pochwicę. to wbrew pozorom, dość częsta przypadłość kobiet...

13

Marzena1 napisał/a:

Zapytaj swojego ginekologa o przebicie błony dziewiczej w gabinecie, bo mają oni swoje sposoby na przebicie błony dziewiczej...

Hymenotomia - zabieg polegający na nacięciu i usunięciu całej lub fragmentów błony dziewiczej.

Co innego iść do ginekologa i wykonać zabieg, co innego próbować przerwać grubą błonę penisem - dosłownie rozerwać ją z toną bólu przy tym. Imprezka dla hardcorów.

monacol napisał/a:

U ginekologa bylam pare razy i jak mnie badal to tez mnie strasznie bolalo w czasie zwyklego badania , powiedziala mi ze nie mam przebitej blony i dlatego mnie prawdopodobnie boli - ale nie wiem czy dla tego .

Oczywiście idiota nie mógł zasugerować usunięcia jej chirurgicznie. Pewnie tylko zobaczył jaka jest gruba i pomyślał sobie: "no to powodzenia życzę z jej przebiciem". Masakra.

Znajdź jakiegoś kompetentnego ginekologa, który Ci usunie błonę i być może będzie po problemie, jeśli problem jest tylko natury fizycznej.

14

Hej, mam problem związany z suchością podczas seksu. Chodzi mi o to, że nawet gdy mój partner odpowiednio mnie podnieca oraz zaczynamy grę wstępną śluz jest tylko przez chwilę. Gdy zaraz po tym wchodzi we mnie to po ok 30 sekundach jest już sucho pomimo tego, że jest mi dobrze! Muszę przez to co chwilę przerywać seks i używać różnych lubrykantów nawilżających. Czy to jest normalne, któraś z was też tak ma? Pytam o to, bo czuję się niezręcznie, myślałam, że z reguły ten śluz powinien być "wytwarzany" cały czas podczas podniecenia ale jak widać chyba się mylę??

15

oll93, a uzywasz antykoncepcji hormonalnej? Jeśli tak, to moze by odpowiedź.

16

używam, pierwsze opakowanie

17

oll93 napisał/a:

używam, pierwsze opakowanie

to masz odpowiedź:)  znam problem, zmiana preparatu pomaga:)

18

eh, ale podobno dopiero po 3 opakowaniach zobacze jak moj organizm sie przyzwyczail w 100% do hormonów wiec powinnam jeszcze poczekac ze zmianą.. strasznie mnie denerwują te skutki uboczne, ale z drugiej strony biorę je na własne życzenie, oby się to zmieniło smile

19

wierz mi....w tym wypadku nie wytrzymasz 3 miesięcy. Zresztą, jesli chodzi o "nawilżenie" to za 3 mies. nic się nie zmieni. testowane:)

20

Dokładnie jak mówi Catwoman- idź do ginekologa i od razu poproś o zmianę pigułek, bo skoro nawilżenia już nie ma, to nie będzie- na niektóre organizm tak reaguje niestety.

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024